Bloggintresserade

måndag 28 januari 2008

Funderat ?!...

Jag har tänkt för mig själv att jag ska skriva som jag tänker, men många o då vill jag säga många gånger så vågar jag inte de, för det skulle bli pannkaka =) 


Jag har haft ont i mina bröst ett par dagar nu, ja om ni förstår  =)  ,,, så nu när jag satte mig vid datorn så ploppade det upp i huvet......


Undra hur mycket mina bröst väger ???  Jag har väl aldrig tänkt den tanken innan... Man kanske skulle väga dom hahahaha...


Jo de märks att jag inte har sovit nåt i kväll. Jag har ju sovit på dan för jag har haft migrän igen... Hoppas de va sista dagen nu.


Ont i hela kroppen har jag. Lite småkramp i nacken o axlarna. Det spänner i benen o ryggen för att inte tala om armarna. Trött som en gnu. Har funderat lite kring en sak, men det är bara funderingar än så det får väl stanna vid de... Ohh varför skrev jag de ens då  =)


Ja nu är det så att fingrarna jobbar snabbare än vad skallen gör. O jag orkar inte radera hahaha...


Hmmm undra hur många ord i minuten man skriver ? Kanske skulle testa de oxo ?


Nu får jag nog lägga mig innan jag hittar på en massa dumheter  =)


Hoppas att ni sover gott ... Ha en bra dag.


 


Puss I Pannan

4 kommentarer:

  1. Böjar du få nåinfluensa ller? ont överallt! Gå till läkare annars! Skickar dig lite kramar o krya på dig! Du skriver inga dumheter så det så! hejhej!

    SvaraRadera
  2. har jag också tänkt...det skulle nog bli ganska skojigt. Många gånger tror man att man är ensam om sina lustiga tankar, ideer...men är det så? hahaha vad brösten väger...den tanken är lite skojig...hur väger man brösten tro?...om man har stora kanske man kan lägga dem på en våg som står tex på bassängkanten. man lutar sig framåt läger dem där medan man befinner sig i vattnet...hmm...funkar det tror du? Själv vet jag vad mina väger :-)...inget! (stor sorg) kramis på dig och ha det jättebra:-)

    SvaraRadera
  3. jadu tuttisarna dom e som dom var för jag förminskade ju mina jaja mina axlar tålde dom inte men när dom fanns så när jag röntgade brösten så la man ju opp dom på en platta såden plattades ju till så först halva sen nästa halva ja på samma tuttis...dom tog bort 1 ½ kilo så mycke vägde mina bröst...bara ett litet inlägg....krya på dej... jaaaaa va de här nu hae me saken o göra skönt o fundera lite på natten om lite underliga sakero skriva ner fullkomligt naturligt....iallafall när de e du som skriver:)kram

    SvaraRadera
  4. jag har ganska mycke tuttar kvar ...lagom storlek nu...kram..ja du har ju sett dom ju:))

    SvaraRadera