Bloggintresserade

söndag 27 januari 2008

Mamma blir avbruten o inte glad

Hoja boja... Vilken dag o kväll det har varit. Har ju varit inne hos mamma o haft myskväll. Först skulle vi ha lite lektion i hur datorn o nätet funkar, men eftersom hon inte har det inkopplat i första jacket än så kopplar datorn ner så fort det ringer.. O det ringde några gånger =)


Mamma blir avbruten o inte glad, det ska flyta annars kan de kvitta. O kvittade gjorde vi,, ja alltså la ner de... Får vänta tills de är fixat med jacket. Sen va Tilda med oss oxo, o den hon kan ju liva upp de. Vi hade jätteroligt, fixade mat,, det va nån kycklingfile blandning med cocos mjölk o de va såååå gott... Till de hade vi sallad o ris. Tittade lite på tv;n o käkade popcorn. Tilda agerade "apa" så vi fick oss några hysteriska skratt.


Så hela kvällen ända tills för en liten stund sen va de underbart.


Teddy är nypinkad o mätt o go. Han ligger o sover i min säng nu, o jag ska göra honom sällskap snart. Känner att  jag är trött o väldigt nöjd med hela dan.


Pratar med Anita i telen nu,,, eller ja jag har hängt telefonen på min jumper o har högtalaren på så att hon kan tjata bäst hon vill  =)  Som vanligt lyssnar jag inte på henne ,,, utan sitter o skriver här i stället.


Nä mina vänner, jag hoppas att ni har haft en toppen dag.


Va rädda om er.. Blogga lugnt. Sussa gott.


Puss I Pannan

1 kommentar: