Bloggintresserade

fredag 1 februari 2008

Telefon 6 =)

Heliga makaroner, vilket telefonsamtal... Så mysigt, sexigt, roligt, lärakännaförföriskthettsamtal...... =)


Tänk att de är så mycket man kan lära känna om andra personer. På sättet man pratar, hur man utrycker sig mm. Hur den andra personen få mig att må. Att vilja fortsätta prata, o ha mysigt =)


Vilken tur att telefonen finns så man får lite 6.. Nää men vad säger jag ? Jag fick ut väldigt mycket, men inget 6 ju... 


Nääää vi pratade i över 6 TIMMAR... Vi la precis på luren. Stackarn ska upp o jobba om några timmar... Japp de är apotekstelefonkillesomtartagimittfall som jag har pratat med så länge.. Han är så lätt att prata med. Hade han inte vart de så hade jag inte stått ut 6 timmar i telefonen med honom =)


Han sa så mycket tokigt o jag tänkte för mig själv att detta måste jag komma ihåg, men jag har glömt, ja inte glömt vad vi pratade om, utan hur allt det roliga sas. Nu skickade jag honom i säng  =)   så nu hoppas jag att han sover snart.


Det har blåst storm i dag, snöat jättemycket. Så nu är det fint ute. Men nu orkar jag inte gå ut o ta några bilder.


Får se om det funkar i morgon.


Nu ska jag försöka sova lite.


Va ni inne i chatten ???  Förlåt jag glömde bort mig helt. Jag trodde att de va fredag i dag, men de va de junte (som vi säger här)


Sweet Dreams... Trevlig Helg..


Puss I Pannan

1 kommentar:

  1. trevligt. Men sex timmar, det var lite mycke tycker jag. Fick du inte ont i örat, nej visst, du har två stycken. Vissa personer känner man direkt en samhörighet med och har hur mycket som helst att prata om. Men visst det är fredag idag, även då du skrev. Ha det bra och kram till dig.

    SvaraRadera