Bloggintresserade

onsdag 13 februari 2008

Tröst Kram Åsa o alla andra som behöver

             


 


En liten tröste kram till Åsa,,, ja till alla som behöver  såklart.


Nu ska jag försöka sova lite. Håll tummarna att jag slipper mardrömmarna i natt...


Sweet Dreams


Puss I Pannan

5 kommentarer:

  1. 000000000000000000013 februari 2008 kl. 22:49

    vännen och sov gott...Puss

    SvaraRadera
  2. <3<3<3<3 Jag önskar dig en fantastisk å jättefin "alla hjärtans dag" Ska tänka på dig riktigt mycket vännen!!! Vad du är duktig på att göra fina saker, HUUUR gör man, får jag en kurs hos dig??
    KRAMAR OM!!! Åsa

    SvaraRadera
  3. Önskar dig en fin alla hjärtans dag och jag hoppas verkligen att du har sovit gott? Läskigt med mardrömmar. Undra om det betyder något när man drömmer om hus? Fick en otäck deja vu känsla när jag läste om din mardröm. Själv drömde jag något liknande väldigt ofta för ett visst antal år sedan. I drömmen var det min mormor som guidade mig i en stor herrgård där jag fick känslan att något väldigt otäckt hade hänt...hmm...kram igen!

    SvaraRadera
  4. Hoppas du fått sova lugnt i natt Illena, och att du sluppit bli jagad av marisar! Låter som om du har en del dörrar som måste stängas för att du ska kunna gå vidare! Det är så jag tyder din dröm! Jobba på det, du vet själv vilka dörrar det är, och du är på god väg! men glöm inte den läskiga längst in, för det är först när du öppnat och gått igenom den, som du kommer ut stark på andra sidan! Det stora huset symboliserar dej! Hjärtankramar

    SvaraRadera
  5. du haft en bar alla hjärtans dag, kramis på dig

    SvaraRadera