Bloggintresserade

söndag 10 februari 2008

Jag vill ju BERÄTTA

Hej o hå. Sitter här o fryser, börjar bli trött. Det har varit en underbar dag. Anna kom vid 4 o stannade ända tills efter 21. Stackarn hon va trött, sen skulle hon hem till en kompis o mysa lite..


Det va så underbart att se henne. Jag va nervös, men allt är så lätt med den familjen. Tack o lov.


 



( lilla anna så söt så söt =)


 


Vi åt Thai kyckling med råris o sallad. Det va gott. Sen fikade vi med The ,bulle ( jag åt ingen bulle ) o smoothie eller hur det stavas  =)


Ojjj hold on, ladies room  =)


Sådär ja....


Efter maten tog mamma Teddy så vi åkte till Huset för att hämta Anna´s noter, sen åkte vi till graven. Första gången jag va där. Det va både jobbigt att gå in i huset o sen till graven. Men det kändes ändå skönt att ha varit där nu. Tyvärr hittade vi inget ljus som vi kunde tända , men jag la en kotte på hennes sten ovanför skylten med hennes namn på.


 



( en vacker men ändå hemsk bild, det gjorde ont i mig att se anna sitta o vara lessen )


 


 



( detta är stenröset eller va det nu kallades. dom får sitt namn på en sten ovanför stenen la jag en kotte, det gör jag alltid när jag har varit på någons grav )


 


Sen när vi kom hem så spelade hon piano. Oj oj oj music to my ear.. Sånt där kan jag bli avis på, att jag oxo vill kunna spela. Men hon visade mig o jag klinkade, tappade bort mig, hon förklarade o jag klinkade vidare. Tappade bort mig igen, fattar inte varför samma not kan betyda flera saker,, ja de är ju vad jag tycker för jag ser ingen skillnad på dessa små flug skitar  =)


 



 


I vilket fall som helst så kunde jag nästan hela stycket  ( pust, ska jag behöva gå o kolla vad det heter )  BALLADE POUR ADELINE, fast då spelar jag bara med höger hand än,, sen ska ju vänstern till oxo o de är minsann inte lätt. Man jag SKA lära mig punkt slut.


 



( ajjjj jag har en finne säger anna - ja va glad att de inte va någon tysk )


 


Marcus ringde när vi satt o fikade, han va hos sin pappa o bröder. Dom skulle äta pizza, tänk att jag kände inget sug efter de ..


 


Har varit jätteduktig, inget godis i helgen. Känner inget sug heller måste jag säga. Bra va.....


Ja visst ja, tillbaka till Anna. Vi sa att vi skulle träffas snart igen, vi hann inte kolla bilderna på Lena dom jag tog när hon levde. Jag tror att jag höll mig ganska bra i skinnet o inte gråta en massa. Visst kom det några tårar, men det gick oxo bra. Tänk om Lena kunde komma tillbaka till sina barn, jag vet att de är omöjligt, men önska kan man ju göra.


Hmmm jag hittade en knapp på tangentbordet som jag inte har sett innan, fan lika bra att inte klicka på den nu, då försvinner väl allt jag har skrivit. Vad konstigt, jag har inte lagt märke till den förrns nu.


Ohhhh jag blir tokig snart, jag vill ju berätta, berätta , berätta. NU


Kanske i morgon ? Sitter just nu o hoppar på stolen, kan inte sitta stilla. Vänster skinka - höger skinka osv gungeligung  =)


Nä ska ta mig i kragen o lägga mig hehehehe. Tog lite bilder i kväll, lägger ut dom här..


 



På tal om ärtsoppa... Tänk att jag fattar inte varför strumporna ska korva sig så förbannat jämt... Den har alltså snurrat runt ett helt varv.  Baaaahhhh


 


Hoppas att ni har haft en bra dag.


Sussa gott med er.


Puss I Pannan

3 kommentarer:

  1. tebax till det ljuva livet ..de e så förbaskat skönt att höra dej så positiv igen ..du fattar vad jag menar vill höra" fyr elise" nästa gång..o du snälla spela inte kalle johansson:)o snacka om att vi blir bara nyfiknare för varje dag som går...nyfis nyfis ...snart ere dags o tala om vad det är innan vi spricker ...nu ska jag sova gomorron eller gonatt eller va man nu ska kalla de för,,kram

    SvaraRadera
  2. vilket härligt inlägg! Å vilken fin tjej! Vad gott för dej att äntligen få komma iväg, tillsammans med Anna! Köp ett ljus nästa gång du handlar! Jag har alltid minst ett hemma, i fall ifall! Det är skönt att kunna tända det där ljuset trots allt! Vilken naturlig grej med kotten! Jag har faktiskt fäst 2 kottar på pappas lykta!
    Kom in och kika på min fotoblogg om du vill, jag har fått till ett par fina bilder i alla fall! Övning ger färdighet! Jättekram till dej

    SvaraRadera
  3. 000000000000000000010 februari 2008 kl. 20:30

    Är glad för din skull..för allt..ja du vet..NYFIKEN är jag,heh....Kram lilla du från mammi *fniss*

    SvaraRadera