Bloggintresserade

söndag 10 februari 2008

Klapp på axeln =)

Nu är klockan snart läggdags  =)   Tittade in hos nyfiken i hennes nya bildblogg. Det lustiga va att jag kollade den i natt o skrev i den, men min kommentar fanns inte där. Så jag kollade på några andra bloggar, då fanns dom inte heller kvar... Blir ganska sur när man äntligen tar sig runt o skriver en liten rad..


I dag har jag varit riktigt duktig. Linus har fyllt år, ja det gjorde han när dom va i fjällen. Dom kom hem i går, så det va snabba ryck med ett litet kalas i dag. Det va bara syrrans familj, jag o mamma. Syrran hade rulltårtsbakelse med jordgubbar o jag åt ENDAST JORDGUBBARNA...


Har ni hört nåt så jädrans dumt hahaha... Jag åt inget av det goda. O nää gubbarna va inte goda sånadäringafrystasaker  =)


Men det va trevligt.


Jag har inte ätit något godis i helgen heller. En klapp på axeln minsann.


O mjölk, ja det ska vi bara inte tala om så de gör vi inte   *suck*


Jo jag måste säga de, jag har inte druckit alls mycket mjölk ENDAST 2 liter sen jag va o handlade ( i fredags tror jag de va ) .. Jag köpte bara 4 liter. Jag brukar köpa 7 liter  =)


Börjar få lite abstinens, men jag ska försöka minska ner med mjölken o mycket annat  =) 


Oh no ,, hold your horses,, låt inte fantasin skena iväg nu hahaha..


Heliga makaroner jag blir tokig snart om jag inte säger det jag vill säga...........


Ska jag ? Eller ska jag vänta lite ?  Beslutsångest......


Kan ju berätta att Marcus skickade över lite bilder som han har tagit med sin NYA kamera... Självklart skaffade han en ,, asch nu hittar jag inte ordet hahaha.... Det kommer vartefter.


Bilderna va jättefina. System kamera heter de ju  =)


Nä nu ska jag gå o ta  mig ett glas MJÖLK....


Puss I Pannan


 


 


(fanken jag glömde ju säga att nyfikens bilder är jättefina så titta in där)

3 kommentarer:

  1. Ska strax titta på bilderna, alltid kul! Du får ha det så bra nu o jordgummor o gubbar är så gott,fats hallon är litelite godare,hi! Kram o må så gott!

    SvaraRadera
  2. jodu.. det verkar som kommentarer blir uppätna av sajbertrollet lite till höger och vänster här på ex-pressens blogg.. mmm, men vi börjar väl bli vana va? Kram på dig! =)

    SvaraRadera
  3. 000000000000000000011 februari 2008 kl. 18:47

    Nu får du kläm ur dej va de e du trycker på.De kan aldrig va nyttigt å va så klämmig,haha.Döööööööu där,tossalisa-Kramizzzz

    SvaraRadera