Bloggintresserade

måndag 11 februari 2008

Fick Ett Sms =)

Ehhhh jag tror att jag ska hålla er på sträckbänken lite längre  =)   Jag lovar att det är svårt att låta bli att inget säga... Men det kommer...


Jag har fortfarande inte ätit något som INTE ska vara i min mun, utan jag försöker verkligen att vara stark. Inget bröd o inte mycket mjölk. Det värsta är på natten när jag vaknar o inte kan dricka hejdlöst med mjölk o sen somna om. Eller ta en macka (frukost) som jag brukar göra vid 4 tiden på morgonen. För att sedan vid middagstiden äta frukost igen  =)


Sen äter jag inget mer den dagen eller dagarna. Slarv...


Fan jag är 40 något. Tänk att jag alltid måste räkna ut hur gammal jag är......... Jag är 41, nä de har jag sagt länge. Ah de va då tusan. Jahaa ok jag fyller ju 42 nu... (jooo jag fick ta fram kalkylatorn suck)


Det va inte de jag skulle säga utan att jag är gammal nog att kunna äta ordentligt. Uppföra mig de vet jag att jag inte kan, men det har jag inga problem med, det är ju om andra har de  =)   Vilket jag inte kan rå för då. Ja då övergick de till gallematias... Fan nu är det nån som försöker bryta sig in i en bil hehehe. Lycka till. Mammas står i garaget (hoppas jag)


Har pratat med Anna , Lenas äldsta dotter på msn nu. Vi hann ju inte med att titta på bilderna på Lena när hon va här, så hon kommer hit på Fredag igen... Kul kul ....


Sen fick jag ett sms  -  fan det kan jag ju inte... Jag får nog spara de oxo ett tag till. Även att jag vill skrika rakt ut.


Jo visst ja, i dag har jag duschat i kaffe. Satt o kollade lite på Animal Planet. De va en kille som jagade efter ormar. Han fick tag i en o jag satt på helspänn. Ormen högg efter honom o jag hoppade till så kaffet hamnade över mig. Tur att Teddy inte fick de på sig för han låg i mitt knä.. De va en riktig rysare vill jag lova.  Jag skulle behöva antingen lite komedi eller romantik nu  =) 


Blir väl inget av de kan jag tro.


Nu ska jag inte skriva mer för nu ska jag försöka gå runt till er. Jag tror att jag måste rensa upp bland mina länkar för flera av er har lagt ner bloggen eller gjort en ny så nu vet jag inte hur jag har de.


Ha en fin kväll.


Puss I Pannan

3 kommentarer:

  1. Ålder och åldrar?!?!? Om du visste hur gammal jag är skulle du ramla omkull! Men kärleken har ingen ålder - som tur är! Den kan vi utnyttja tills vi ligger där - eller hur? Ha en skön afton! Kram!//Light

    SvaraRadera
  2. fortfarande inte orkat ,fixa iordning mina länkar...bara några stycken, Ha det gott, kramis

    SvaraRadera
  3. inte ramlar jag omkull inte. De är bara de att jag inte kan hålla reda på min egna ålder =) Snacka om teflon. Funderar på att döpa om min blogg till virrpannan =) Nu tror jag att jag gjorde rätt med din blogg, kolla gärna de.. kramelikram

    SvaraRadera