Bloggintresserade

torsdag 7 februari 2008

Liten söt mus =)

Ett sista försök att skriva. Både bloggen o msn har jag inte kunnat logga in på i dag .. Men nu verkar det gå bra.


Den här veckan får jag inget städat  *suck*  Sanna är ju med familjen i Ramundberget eller vad det heter, så jag får själv slåss med golvsugaren


Det har varit en gråtristliteregnhärodär dag i dag. Men det va ju så fint väder för ett par dagar sen , så man får inte begära för mycket  =)


Ringde upp till Hanmednamn utan Q o störde i fotbollen aj aj inte bra. Visste inte att det va fotboll, men vi tittade tillsammans på det sista, det va mycket trevligt.


Hade inte tänkt prata så länge för jag vill ju inte att han ska tröttna på mig än, men vi pratade i alla fall i 4 timmar. Vi har minskat med en timme / gång  =)


Jag skrattar så när vi pratar. Han har en liten mus hemma hos sig på  ben,,, ja det tror han i alla fall. Hon lägger sig på rygg så fort han kommer hem från jobbet. Han har sagt att han ska skaffa lite gift, men jag tror nog att han gillar att ha lilla musen där även att han är rädd för henne hahahahaha.... (jo de är en mus på 4 ben jag pratar om)


Dom har nog lite mys nu innan dom somnar hahahaha. Jag kan se han framför mig hur han försöker springa i från denna lilla söta  hahaha han kanske står på en stol nu o sliter sitt gråa sexiga hår för att han inte vågar gå ner  =)


Jag ville bara ringa till honom en stund innan helgen för han ska ha sina barn o då vill jag inte störa. Bara de att jag låg en dag före. Trodde att de va Torsdag i dag vilket det inte va. Dom ska ha kalas i helgen för ena killen fyller år  Hipp hipp hurra o grattis lille ehhh förlåt stora killen        


 


I morgon ska jag till apoteket igen. Tänk om alla mediciner kunde ta slut samtidigt så man slapp ränna där jämt, det känns som jag går dit lika ofta som jag åker o handlar. Vilket jag oxo ska göra ...


Men nu ska jag dra nåt gammalt över mig o försöka drömma mig bort en stund. Skulle vara skönt om jag fick sova ända till morgonen..


Sussa gott - dröm sött.


Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. för att se att allt är bra med dig... Ha en bra kväll o kramen kommer här

    SvaraRadera
  2. 00000000000000000007 februari 2008 kl. 21:04

    Eller har du somnat ordentligt där under den gamla trasan...eller va de nu e du snusar under..där hos Helge...hehe..

    SvaraRadera