Bloggintresserade

tisdag 5 februari 2008

Mitt i natten igen =)

Vilken härlig dag det har varit... Solen sken hur länge som helst. Jag tog med mig hunden o kameran sen gick jag ut på eftermiddagen. Gick ner till Åsa sjön o det va så fint.


Jag kände redan efter 10 minuter att jag hade jätteont, men jag fortsatte. Jag tog massvis med bilder, ja många av dom är nästan likadana (övning ger färdighet )


Jag gick o gick,, till slut insåg jag att jag knappt skulle klara av att gå hem. Jag ringde till mamma för att se om hon hade kommit hem från stan, men det hade hon inte. Så de va bara att ge det mycket med tid o sätta höger fot framför vänster osv. Ont så in i #%#"^µ~ .


Men jag kom hem till slut. Teddy har inte fått så mycket motion på hela vintern stackarn så det behövde vi båda. Teddy fick mat när vi kom hem o jag skrev ett mail till apotekaren o bad honom ringa mig. Han ringde upp jag behövde få reda på ett recept. Tur att man har sin kod så de bara är att ringa  =) 


Hur som haver så frågade jag honom om han ville ha lite dirty talk i telefonen hahaha.... De va nog första gången som han kom av sig faktiskt hahaha... Vi pratade klart. Hoppade in i duschen, ja visst ja, han fick en inbjudan oxo  =)


Sen satte jag mig vid datorn o la in bilderna jag tog. Pratade en stund med Anita.


Sen ringde jag upp apotekaren. Klockan va strax efter 20 o vi la på strax efter 1 på natten...... Jag fattar inte vad tiden tar vägen. Men det känns mysigt att prata med honom, o framför allt roligt. Han är lite smågalen,,, ja som en annan  =)


Han är skyldig mig 2 massager, ja vi kan väl lägga till en till så det blir 3. Men det måste jag berätta för honom nästa gång vi pratar.. Om det blir nåt mer prat för jag skickade bilder på mig. Weeeeeeee, va då weee, det är ju sån jag ser ut. Jaja, jag är ju i alla fall ganska snäll   hahahahaha.


Hoppas han har somnat nu, ska strax lägga mig oxo o drömma mig bort =)


 



 


Här har vi våran alltiallo... Han är så snäll som hjälper till. Han har lovat att ställa upp så vi får ihop en kalender  =)  


Den blir sexig den  =)


 


Tack för hjälpen... De är alltid trevligt att se en karl på knä - inte ofta man får göra de....


 



 


Näste man på plats va en kvinna... Näää skojar... Fick ett mail från en kompis. Han skrev att han hade krockat med älgen, han mår bra. Älgen dog direkt o bilen fick sig några smällar....


Stackars älg..... *snyft*


Skönt att det inte hände kompis nåt....


Ta cykeln nästa gång så hinner du kanske stanna...


Nu ska Lilleman ut o kissa sen ska vi krypa ner o sussa..


Jag hade,,,, jag lovar, jag hade tänkt att hälsa på er i dag, men jag hade så trevligt i telefonen så jag ville inte sluta prata   =)


 


Sweet Dreams  Va rädda om er.


Puss I Pannan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar