Bloggintresserade

fredag 16 februari 2007

Pust !!

Ujjjj vilken natt. Inte kunde jag somna, men när jag äntligen somnat så vaknar jag av att hunden skäller. Tror att jag hade sovit nästan en timme.


Jag fattar först inte vad det är som låter, men sen hör jag hur ungdomarna i från andra huset står ute o busvisslar, skriker . Jag har inte brytt mig innan, men nu jädrans är jag trött på dom. Tänk då på hur dom har det som bor i samma hus.?!


Lägger mig o nästan somnar om. Ja då kommer tidningsbudet. Han slår alltid till på hissknappen (har jag somnat ordentligt så hör jag inget) , tror att han trycker så att hissen ska åka iväg själv till 4;e våningen medans han springer upp, han måste ha cementskor för det dunkar som f-n. Sen tar han hissen ner.


Vaknade tidigt av att hunden ville ut. Vi gick en runda, sen åt vi frukost. Tittade på lite tv, somnade om. Det ringde på dörren. Upp o kolla. Sen la jag mig en stund till. Drömde om att jag va på ett badhus, det va en tant där som va så sur. Varför vet jag inte. Jag fick stå med ett barn vars mamma skulle på toan, samtidigt så står den där tanten o är arg för nåt. Så jag surar till o säger nåt till henne. Ja då ringer telefonen här o jag hör bara en röst som säger - Vem är det ? Jag tänkte de men herregud vet du inte vem du ringer till kärring !!!!.. Ehhh tur att jag inget sa, för jag trodde att jag va kvar i drömmen. Vi kom fram till att de va min galna väns dotter Anki ,, som frågade om jag hade ringt. Oj så snurrigt. Får nog ringa o höra med henne om jag va sur, kanske förklara lite *S*..


Nä nu är det dags för en liten promenad.


Ja visst ja, jag hörde nyss att de va en som hade hängt sig här i ett av husen. Usch,,,,,, hemskt. 


Nä hej svejs.


Puss o Kram.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar