Bloggintresserade

torsdag 15 februari 2007

Ännu en dag har gått !

Dagen i dag har varit mycket bättre. Det hjälpte nog att få spy lite galla *S*..


Teddy har det lika jobbigt i dag oxå. *kul*


Har faktiskt suttit o fixat lite i mitt ritprogram. Det är segt som kola, så nu längtar jag verkligen efter min nya dator.


Snart, snart har jag en ny dator. Gud va roligt det ska bli.


Har fortfarande problem med min yahoo mail. Ja det lyser väl rött nu. Får ta tag i det när jag kommer in.


Pratade med Marcus i dag en kortis, han va inte pigg. Han kunde inte sluta frysa, ont i halsen, men just då hade han ingen feber. Hoppas att det bara är en 24 timmars frysa, ont i halsen skit. ( kom ska mamma pyssla om dig ) Krya på dig. Love U.


Mamma kände sig inte pigg i magen heller. Men som sagt de går ju kräk sjuka.. Håller mig på långt avstånd från henne.


Jag kollade lite på Den Där Miriam i natt när jag inte kunde sova. Tror att sista avsnittet är i natt. Nu är det bara två killar kvar. Blev lite snopen när en av killarna blivit utröstad, hade gärna sett honom som vinnare, men bara för att se hans reaktion. Tänk själv, en stor karl, militär, som har åmat sig för den här henom. Kladdat, smekt, kysst... Oj jag skulle ge nästan vad som helst för att få se hans min när han fick reda på att det va en flicka med snopp som han ville vinna... Taskigt ? Ja,, men so what !


 


Nu har jag inte pratat med Sanna, Linus o Tilda på ett par dagar. Linus o jag delade lite ringsignaler när dom va här sist. Oh jag skickade över en sak som jag inte hade lyssnat klart på till hans mobil, oj oj oj det skulle syrran veta. Men han va så snäll så han gick med på att ta bort de. Ja så kan de gå. Nu kommer jag att kolla vad det är jag "byter"....


Näääääääääää, nu ska hunden ha uppmärksamhet.


Ut o pinka i buskarna.


Hej hopp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar