Bloggintresserade

lördag 3 februari 2007

Melodifestivalen !

 


Jag har inte sett dom sista uttagningarna till Svenska Melodifestivalerna för det har spårat ut totalt. Tänkte inte titta nu heller, men "råkade" byta kanal o det gick en rysning i hela kroppen på mig av OBEHAG.


Vad i hela fridens namn är detta ? Är dom tondöva ??


Nu såg jag i tidningen att låten jag hörde de va Addis Black Widow "Clubbin". Det va lika illa att lyssna på dom som att gå till tandläkaren. O dit går jag helst inte. Det va så fruktansvärt så jag kunde lika gärna gått ut o lagt asfalt eller dragit några kablar.


Nästa låt Hmm, Andreas Lundstedt "Move" ... Men snälla nån, han KAN ju sjunga bra... Riktigt bra. Varför gör han inte de då ????


Äntligen en låt som det går att lyssna på. Tommy Nilsson "Jag tror på människan"... Faktiskt helt OK..... Mm väldigt OK.


Sofia..."Hypnotized" .. Nä inte blev jag hypnotiserad. Gud så hemskt.


Uno & Irma "God morgon" . Naeää hoppa upp o klappa mig i bakluckan. Behöver inte säga mer.


 


Är glad att jag inte sett hela programmet. T o m uppträdandet är ju inget att ha. Tvingar mig att ha på tv;n för jag måste ju få veta vem som går vidare. Hinner ut i köket o fixa lite.


Nu Nu Nu,, gäller de.


Tommy Nilsson. Jaaa. Heja Tommy. Jaha ska man lyssna på dom igen ?


Ja, jag vet inte alls hur detta funkar längre. Men det spelar ingen roll, nu när jag hör Tommy sjunga *suck* ja han kan sjunga. Älskar hans rökiga, hesa, sexiga röst. Ehh lät ännu bättre än första gången.


Andra Chansen


Nr 1 Elin Lanto "Money"


Nr 8 Uno & Irma "God morgon"


Final Nr 3 Anna Bok "Samba Sambero"


Hua, vilken tur att låt nr 4 INTE kom med. Nu slipper jag gå ut o lägga asfalt.


Äntligen slut. Vilken pina.


Nu ska jag ta o gnälla av mig lite till min gamla kompis Anita. Jo hon är gammal, hon har t om en rulle. Tänkte jag skulle ta den för henne när jag åker till Stockholm. Sen går jag o dottern hennes ut o dansar. Räcker med att ge henne lite extra dropp. Ja visst ja, måste skaffa en droppställning först. 


 


Det ser ju mer lovande ut till nästa omgång. Vem vet, kanske tittar jag då ?!.


 


Artister, Idoler o Kända, lämna inte glasögonen hemma....


 


Jahaa du syrran, hoppas att du hade en trevlig kväll. Kan ju hoppas att maten va god hahaha.

1 kommentar:

  1. äntligen en riktigt rolig blogg om melodifestivalen allt stämmer perfekt kunde inte sagt det bättre in med Illena som huvudbloggare på Expressen snacka om skön humor det behövs . Vill läsa mer av henne så jag får skratta lite. kram till henne.

    SvaraRadera