Bloggintresserade

onsdag 7 februari 2007

Kan sova gott i natt

Hejsan hoppsan. Vilken dag det har varit. Vet inte vilken dag i ordningen som jag hade migrän. Tror jag är inne på 3;e dagen.


Frampå förkvällen blev det bättre. Så jag åkte o handlade lite, sen åkte jag till lilla Tessan för att hjälpa henne med hennes ritprogram. Hon hade såna bekymmer för hennes "hunkar" inte fanns bland tuberna. Leta , leta, leta, fixa, fixa, fixa.. Hittade felet.. Hahahahaha.. Skrattar så jag smäller av.. Hon har sparat dom fel.. Det hade hon säkert gjort med flit bara för att hon skylle få sitta o pilla på dom igen.


Sen skulle vi fixa till betapet för det gick inte att spela. Men det va inget fel. Så vi körde ett spel med Anita. Ja grattis du vann. Vänta du, vi ska nog klå dig *S*.


När det börjar bli ordning i hennes dator, så känner jag att jag kan luta mig tillbaka å slappna av lite. Vad händer.........???........ Hela stolen vippar, jag skriker, slår i tårna, sparkar omkull deras cd-skivor. Jag har suttit flera gånger i den stolen, men jag väl aldrig använt ryggstödet då. Det gick att tippa ganska långt bak. O väldigt lätt.


O som det hade snöat när jag va där. Herre gud. Jag vill inte ha mer snö nu. Det som va så skönt att gå i lättare skor för några dar sen.


Jaja, vad kan man göra.


Nu senare i kväll så ringde min kompis Helen, då hade hon stooooora problem att skicka bilder i mailen hahaha.. Ja jisses, förstår inte att dom vänder sig till mig, jag kan inget sånt. Men vi körde en fjärris, o efter ett par timmar så hade vi löst allt o lite till. Så nu kan jag sova gott i natt.


Har även pratat med Linus o Tilda i dag. Dom har det jättebra. Men det hade varit alldeles för kallt för Tilda att vara ute o åka skidor. - 17 tror jag det va. Men resten av gänget hade varit ute. Hon berättade att dom ska åka skoter i morgon/idag. Näää sa jag, det får du inte, du är alldeles för liten för de.. Det va väl ganska roligt att kunna få säga emot o vara lite vuxen, för hon skulle minsann åka. - Johoo du, det ska jag visst de..


Det är konstigt även om jag inte träffar dom varje dag/så ofta, så känns det jobbigt när dom är borta. Vi vet att vi längtar efter varandra. Vi ska höras om några dagar igen.


Moster älskar er. Hoppas att ni hälsade till Sanna.


 


Inte nog med att glasögonen sitter på sniskan, nu hänger mitt headset löst över öronen.. Vilken skit,, har inte haft dom länge, men nog knäckte jag till dom nu när jag skulle ta på mig dom. Så rör jag på mig, så åker dom i backen. Hmm de är ditt fel Anita. Tur att jag har ett par till, men jag orkar inte krypa ner bakom skrivbordet nu.


Oh jag som skulle lägga mig tidigt i kväll. Det blir inte som man tänkt sig. Men vad gör de, vi hade trevligt ett par timmar innan Helen o jag. *S*.


Ja nu blir det ett par timmar med Anita.... *gäsp* *S*


Jag hann oxå prata med Marcus en liten stund, han mådde bra. Skönt de... Love U......


Puss O Kram


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar