Bloggintresserade

måndag 31 mars 2008

*** HÅLL TUMMARNA - SNÄLLA ***

Idag skulle jag behöva er hjälp med att hålla tummarna....  Jag kan inte säga än varför, men de kommer jag att kunna snart.


Det skulle betyda mycket om det går som jag vill idag o framöver. Jag vet att det låter knasigt o de är de.. De kan jag lova  =)


Hoppas att ni har haft en bra helg. Min helg har gått fort tack o lov =)


Nu ska jag försöka somna om, har bara sovit en timme så jag är lite trött.


Ha en toppen vecka....


 


Nyfiken - Det fixar sig.. Vi sitter i samma båt du o jag. Det är inte lätt. Jag finns här för dig, bara att säga till.   ( - 9 kg )


 


Puss I Pannan

lördag 29 mars 2008

Detta kommer att driva dig till vansinne!

Vänta tills gruppen byter plats.


 


Är det tolv eller tretton ??


 



 


Klura ut de om du kan.


 


Detta kommer att driva dig till vansinne.


 


Vart kommer den extra gubben i från ?

fredag 28 mars 2008

Kära Far

En far gick förbi sin sons rum och förvånades över att se att det var så fint städat och att sängen var bäddad. Så fick han syn på ett kuvert som låg på kudden, adresserat till 'Far'. Med onda aningar och nervösa händer öppnade han kuvertet och läste brevet från sin enda son:

Kära Far!



Det är med stor sorg jag måste skriva till dig.


Jeg var tvungen att sticka med min flickvän, för jag ville undgå en scen med Mor och dig.


Jag vet att du och Mor fortfarande tar mig för ett barn, men Far, jag är alltså 17 år gammal  och jag vet hur jag skall ta vara på míg själv.


Jag har funnit äkta kärlek tillsammans med Susanne, och hon är bara så söt. Men jag vet att du skulle aldrig vilja ha henne med på familjekort på grund av piercingarna, tatueringarna och hennes inte så fina kläder och för att hon är så mycket äldre än mig. Också för att hon har fem barn, varav hennes yngsta dotter är i min ålder.



Men det är inte bara förälskelse. Far, hon är gravid med tvillingar! Susanne säger att vi kommer att bli väldigt lyckliga  tillsammans.



Susanne bor i en campingvagn ute i skogen, och hon har tillräckligt med ved för att hålla oss varma över vintern.
Vi delar så många drömmar om framtiden. Far,  hon säger att hon ska köpa massa dataspel till mig. Susanne älskar  barn. Alla henens barn har olika pappor, men hon säger att  med mig är det annorlunda. Far, jag vet att vi kommer att vara tillsammans för alltid. Susanne säger att jag är mycket mera man än de äldre killarna hon har varit tillsammans med. Är inte det sött?
Susanne  har öppnat mina ögon för att hasch faktiskt inte är skadligt. Hon är en businesskvinna eftersom hon odlar sin egen hampa och säljer det för att försörja sin familj. Susanne är duktig med pengar; hon  byter lite av sitt hasch till kokain och ecstasy med grannarna. De  andra som bor i


skogen är också företagsfolk.
Under tiden kommer vi att be om att vetenskapen finner en kur mot AIDS, så att Susanne kan få det bättre.



Du  skall inte vara bekymrad för mig, Far. Jag är väldigt lycklig! En vacker dag är jag säker på att vi kommer och besöker er, så ni kan få se era barnbarn och mina styvbarn.
Med vänliga hälsningar
Er son Jonas.



 


P. S.



Far, inte något av det ovanför är sant. Jag är hos Thomas. Jag ville bara berätta för dig att det finns värre saker i livet än betygsboken som ligger i  skrivbordslådan.



Ring mig när det är säkert för mig att komma hem.

Min Kära Son

En gammal man bor ensam på en gård. Han skriver till sin enda son, Petter, som avtjänar ett fängelsestraff.

Min käre son Petter! Jag mår inte så bra nu för tiden. Jag orkar nog inte sätta potatis i år. Jag börjar att bli för gammal för att vända potatislandet med spade, även om det inte är så stort. Jag önskar att du var här. Du skulle ha ordnat det där på ett kick.
Hälsningar Pappa


En dryg vecka senare får bonden detta svar:

Kära pappa! Du får på inga villkor gräva i potatislandet, för det var där jag grävde ner liken.
Hälsningar Petter


Nästa morgon väller det in poliser och kriminalare mm på gården. De gräver upp hela landet men finner inte några lik eller benrester! De ber bonden om ursäkt och drar iväg.

Några dagar senare mottar bonden ett nytt brev från sin son:



Kära pappa, Nu kan du sätta potatisen i jorden. Det var det bästa jag kunde åstadkomma här inifrån.
Hälsningar Petter

MED BARN

Ja jag kanske har varit lite mysko sista tiden. Måste ju hålla hemligt att jag ska bli Farmor ju,, men nu sjunger jag ut de  =) Jag är så glad o stolt.. En ung Farmor på 42 år.... Yes.....


Sen att de är lite kaos i skallen, de vet jag ju vad det handlar om, men jag kan inte riktigt säga de än. Det är så många olika känslor inblandade o jag vet inte vilka som vinner än om man säger så...


Men jag hoppas att de blir så som jag känner det NU. Vad jag känner ?


Det kommer , de kommer  =)


Har varit o handlat, jag fattar inte att de ska behöva vara så jädrans dyrt..... Jag får leva snålt tills,,,,,,,,,,,,,,,,,


Men jag glömde inte mina älskade jordgubbar... Då hade jag åkt tillbaka igen.....


Det låter som jag har ett väldans sug efter gubbarna o de har jag. Skulle nästan kunna tro att jag är med barn..... MEN JAG ÄR INTE MED BARN *suck*


Att de har blivit så mycket gubbar på sista tiden är ju för att jag inte äter något godis, därför håller jag mig till dom... Måste ju få nåt kallt o hårt att suga på ibland oxo  =))))))


Ja jag menar när jag inte varken äter godis eller GLASS =)


Nä nu så vill Teddy ut, så de är lika bra att följa med,, annars vet ingen vad han hittar på...


Ha en fin kväll


Puss I Pannan från fattiglappen   =/

Det är kaos i huvet på mig

Jag måste säga att de är tur att huvet sitter fast... I morse va jag så trött så de va tur att jag fick på mig kläderna innan jag gick ut.. Det hade sett ut annars...


Sen att jag snurrade till de lite med strumporna gör ju inget. De va ju samma färg, bara de att ena sockan hade prickar  =)


 



 


Har inte kunnat skriva nåt direkt, för de är kaos i huvet på mig. Jag vet varken ut eller in, upp eller ner.


Eller igentligen vet jag, men blir de som jag vill ?


 


Jaha då va de en ny dag. Fredag... Idag ska jag handla kolla att jag har medicin hemma över helgen. Måste byta tvätt dag oxo.. Eller, ja jag får se om jag gör de. Besluts ångest ? Jag ? Nähää =)  JO.........


Har inte pratat med Marcus o Nina nåt speciellt det sista.. Måste höra av mig till dom så jag vet att dom o bebis mår bra  =) 


Ja visst ja,, jag ska säga till Nina att jag vill ha en bild på magen även att de inte syns mycket än.... Jag vill ju se allt från början. Det är stort att bli FARMOR  =)


Har bytt min blender idag, ja mamma o Tilda gjorde de när dom va o handlade... Jag fick ju en stöt av den andra, så de är bara att hoppas att jag inte får det av den nya.. De va lite läskigt.


Men nu kan jag mixa o trixa lite igen.. Gott gott.... Får absolut inte glömma att köpa jordgubbar idag ... Det är ett måste nu.


Nä kanske ska kolla handlings listan lite, kan ändå inte sova nu.


La in lite nya bilder på BILD BLOGGEN innan.. Inget speciellt.


Oj inatt är de 3 avsnitt av Home and Away... Undra om inte doktorn dör i nåt av dessa avsnitt.. Jag bara älskar honom, han är så naturlig... Han blev dålig inatt så jag grät en skvätt  =)


Trevlig Helg


Puss I Pannan

onsdag 26 mars 2008

Får se om det blir bra eller om jag blir som skalle Per =)

 


Undra hur många hål de är i en sling mössa ? Sitter här med hättan på nu, mamma har fått dra upp i varje hål, ja som passar hårfästet såklart.


2 timmar tog de bara för att de är ganska långt plus att man blir svettig när man ska sitta med skiten på så länge... =(


2 pkt med slingmedel o det va väldigt osäkert om det skulle räcka till allt. Mamma va på väg att dra bort hättan i väntan på ett 3;de paket, men vi körde...


Får se om det blir bra eller om jag blir som skalle Per  =)


Mår skit rent ut sagt. Yr ont i magen o huvet , ja de blir ju så när "tanta" är på besök. Hade ev planerat lite extra till helgen, men det verkar inte som jag klarar av de nu *suck*


Men vi får se fram emot nästa helg  =)


Snart dags att skölja ur håret... Skit samma om de blir grönt, bara de inte lossnar  =)


Puss I Pannan


 

Brottas med känslor

Det är längesen jag vill så mycket som jag vill nu. Tankar som trängs i huvet på mig. Positiva , glada tankar, tankar som känns i hela kroppen.


Kan man påverka så att känslan finns kvar när det rätta ögonblicket är ?


Ska man försöka påverka nåt sånt ?


Eller ska man bara låta allt ha sin gång ....


Jag vill inget hellre än att känslan ska finnas där just då.


Det är jobbigt att brottas med sina känslor. Tänk om man förlorar mot känslorna ?


Kan man vilja för mycket ?


Hoppas ?


Önska ?


 


Ha en bra dag...


Puss I Pannan

tisdag 25 mars 2008

Förstår ni nåt ?

God morgon... Hoppas att ni har sovit gott. De har INTE jag gjort. Ca en halvtimme har jag sovit inatt.  Men jag får väl sova lite när jag kan sen.


Tänk vad fort Påsken har gått. Snart har den här veckan oxo gått, o helgen....


Sen blir de ny vecka o helg... Vart tar tiden vägen ?


Oj jag bara pratar gallematias  =) Förstår ni nåt ?


Nä trodde inte de heller hahahaha.... Kanske förklarar tja varför inte i slutet på nästa vecka eller så...


Nu ska jag se Home and Away..................


Ha en toppen vecka


Puss I Pannan


 


 



Texten på bilden stämmer inte in på mig själv, bara de att jag


älskar dom "tanterna". Har jag tur kanske jag ser ut så om MÅNGA kilon hahaha...

söndag 23 mars 2008

*** GOD FORTSÄTTNING ***

På Påsken.... Hoppas att ni har det riktigt mysigt. O äter massvis med godis  o  ägg, men akta så ni inte blir konstiga av äggen  =)))))


För de har INTE jag gjort. Inte en endaste bit.


Idag är det så fint väder ute. Vi har mega mycket snö o de tycker inte musklerna om. Så igår vart de sängen tidigt plus att jag har legat hela dan.


Hmmm hemlisen ?


Har jag sagt de ?


Jahaa, den spar vi allt lite till.


Puss I Pannan


 

lördag 22 mars 2008

*** GLAD PÅSK ***

 



 


Önskar er alla en riktigt Glad Påsk med allt vad det innebär.


Ta de lugnt i trafiken om ni ska ut. Bit inte sönder tänderna på nåt


godis =)


Själv tar jag kvasten o flyr till Blåkulla. Men jag blir inte borta så länge... Bara medans datorn stängs ner  =)


Hade tänkt att gå runt till er alla nu, men jag har liksom haft lite annat för mig... Kan inte riktigt än säga vad  =)))))


Men snart kanske ni får veta.......


Dröm sött


Puss I Pannan


 

fredag 21 mars 2008

- 8 Kg =)))

Är de nu på 6 veckor... Jag kämpar vidare. De är inte så jobbigt. Det jobbigaste är ju att man SKA äta VARJE dag. Sen att jag blir så fruktansvärt godis sugen.


Men jag har INTE trillat dit på något sånt än. Tycker att de är ganska starkt hehehe....


Tänk allt godis som köps nu till påsken. Mitt godis är frysta jordgubbar som jag gör till glass eller smoothie o de är så gott.


Som vanligt i kväll blir de kyckling file av något slag. Har inte bestämt mig riktigt vad jag ska göra än.. Ja o sallad såklart. F-n nu vet jag vad jag glömde handla...... Grekisk dressing. oj oj oj oj... Maaaammaaaaa.


Nähä hon hade ingen heller... Jaja hon får köpa de till mig i morgon när hon handlar...


Nu ska jag ta o käka nåt lättare... Sen fixa med kycklingen..


Ha en bra kväll.


Puss I Pannan

torsdag 20 mars 2008

Tilda är en kärring

Jaaaa Teddy är en liten hund, men han är min lille kille oxo O han är absolut människans bästa vän  =)... Precis som ett litet barn...


Sitter o försöker ladda upp en liten film snutt med honom när han gömmer sitt ben i min säng. Får se om jag lyckas.


 


TEDDY GÖMMER SITT BEN


Japp självklart ska Teddy firas  =)


 



 


Tilda o hennes kompisar Påskade som kärringar idag.. Dom va så söta.


Men jag vågar inte lägga ut på kompisarna eftersom jag inte har frågat. Det går alldeles utmärkt med bara Tilda...


Har inte alls tänkt på att de är påsk, så jag hade varken godis eller pengar hemma  =)


Räddaren i nöden blev mamma... Tur de.


Nina har fått svar på sina prover. Allt va bra. Så de va skönt de, nu kan man pusta ut. Hon har mått jätteilla o bara spytt. Kan knappt äta. Men det är bara att hoppas att de går över snart. Tyvärr så får man ju stå ut med mycket när man är gravid. Men det är de värt...


Skulle vara roligt med en liten sladdis  =)))))


Ehh sonen är ju 23 år - de skulle se ut med en liten till haha..


 


Nä jag orkar inte skriva, jag är så trött o fryser. Är mega trött på värken o brist på sömnen............Hua så jag gnäller, de ska jag inte göra.


Ha en fin kväll.


Puss I Pannan 


 


 

Teddy fyller 7 år

Oj vad tiden går. Idag fyller Teddy 7 år... Han är en stooooor kille nu =)


På första bilden är han exakt på dagen 8 veckor... Jag ville inte vänta en dag extra på att få hem honom. Han va så duktig när vi åkte hem. Han ville inte dricka vatten så jag köpte en isglass som han fick suttla på lite.


Väl hemma blev de fart på honom, han körde ut båda katterna på en gång.


 



 


Tänk så mycket kärlek o trygghet som Teddy ger mig. När jag är lessen eller mår dåligt så känner han av de o tröstar.


När jag är glad så blir de massor med bus,,, ofta blir de mycket bus.


Idag blir de ingen pannkaks tårta, utan jag köper nåt gott till honom på Ica....


 



 


En av favoriterna är Hilding ..........


Grattis lillsnoppen........

onsdag 19 mars 2008

Jag köpte pizza

Sitter här o är jättetrött. De är inte konstigt för så lite som jag har sovit dom sista dygnen.


Sanna har varit här o städat i dag, så nu har jag de fint igen. Hon ville ha en pizza så jag åkte ner o köpte en till henne. De va nog första gången som jag köpte pizza o inte köpte till mig själv. Jag tittade o luktade på pizzan men inget mer................. Men så sugen jag blev.


Hoppade in i duschen, fixade lite. De har inte blivit några längre promenader nu, men de blir sen igen.


Grannen som jag brukar vara på promenader med ringde innan i kväll. Hennes mamma hade fått åka in till sjukhuset, kärlkramp. Så jag ska gå ut med Teddys flamma i morgon. Hoppas att de inte händer hennes mamma nåt.


Ringde o pratade en liten stund med Marcus, han är på jobbet. Jag saknade honom så,,, så jag kunde inte låta bli.


Annars är de som vanligt här. Har inte klarat att sitta så mycket vid datorn, jag saknar bloggen o er =)


I morgon måste jag handla o åka till apoteket så jag har allt inför helgen. Ja jag ska inte göra något speciellt. Men jag vill inte stå där utan mediciner eller mat.....


Funderar lite på vad man kan festa till de med för mat ? För de finns ju inget godis som är bra eller nyttigt precis.


I snart 6 veckor har jag varit duktig med maten. Har inte vägt mig nu, men jag tror att jag har stått lite stilla. De gör inte så mycket bara jag inte går upp i vikt... Nää de vill jag inte.


Jisses nu somnar jag snart.........


Lotten - vi får höras i morgon om du kan o vill. Känner att jag måste gå ifrån datorn.. Hoppas att du förstod de med auto svar på min msn  =)


Anna tittade förbi en sväng innan ikväll oxo. Jag blev så snopen. Trodde att de va Sanna som kom tillbaka för hon brukar alltid glömma nåt här..


Hon va så söt när hon kom Anna. Hon hade med sig ett sånt fint påsk kort som hon gjort själv. Vi bestämde att vi ska träffas snart...


Hoppas att du kom hem ordentligt gumman..... Love U.......


Va rädda om er.


Puss I Pannan

Patienten till doktorn

En patient kommer in till doktorn och säger:
-Lova att inte skratta.
-Naturligtvis, jag har arbetat som läkare I 20år och jag har aldrig skrattat åt en patient.
Patienten tar då av sej byxorna och kalsongerna och visar upp det I s
ärklass minsta könsorganet
läkaren har sett.... Det är inte större än korken till en kulspetspenna.
 
Läkaren kämpar för att inte börja skratta, men kan inte hejda en fnissning som utveklas till en
Ordentlig skrattattack.... I flera minuter står läkaren dubbelvikt med tårarna rinnande innan han
Kommer till sans och säger:
-Jag ber så mycket om ursäkt, jag vet inte vad som tog åt mej. Jag lovar att det inte kommer att hända igen.

Okej, vad har du nu för problem?
Patienten säger: -Den e svullen.....

FÖRBANNADE VÄRK

Skulle kunna dra världens jävla ramsa här nu, men de orkar jag inte. Jag är så trött på att ha ont jämt o ständigt. Att inte kunna få sova ordentligt nån jävla natt. Sov ca 30 min, vaknade vid halv 2, sen har jag INTE SOVIT EN BLUND...............


Har små kramper i hela kroppen, de har hållit i flera timmar nu. Ska de vara så förbannat svårt att komma på något som gör att fibromyalgin inte behöver vara sån här  ?


Hur ska jag klara av att åka o handla i dag ? Vet inte ens om jag måste till Apoteket innan helgen än...


Jag är så trött , lessen o orkeslös i hela kroppen....


Kan inte ligga, har svårt att sitta, det är jobbigt att gå. Ändå måste jag ta några varv i lgh innan jag försöker sova............


Ha en bra dag


Puss I Pannan   


 

tisdag 18 mars 2008

UPPDATERING AV FÖDELSEDAGS KALENDER !!!

 


Hej, jag tänkte uppdatera min födelsedags kalender så NI får gärna


KLICKA HÄR


Fyll i erat namn , helst nicknamnet annars är det svårt för mig att veta vem som är vem.... Virrpanna som jag är  =)


Puss I Pannan


 


 

STOLT STOLT ännu STOLTARE.

Tusen tack för gratulationerna o alla kommentarer.. Jag ska svara på dom, men det har varit ett par jobbiga dagar med värk. Har fortfarande ont så jag kan inte sova. Önskar så att de kunde bli lite varmare ute nu.


Annars har det varit lugnt som vanligt. Sover när jag kan, är ute på promenader osv.


Har inte kunnat äta ordentligt på ett par dagar så jag har hållit mig till havregrynsgröt, men jag har varit stenhård o inte ätit nåt "förbjudet"


Inte ens när vi skulle fika med allt gott så drack jag kaffe o käkade ett äpple..... Men de sög o skrek i magen efter go sakerna... Nope inte en smula tog jag. STOLT STOLT ännu STOLTARE.


Hoppas att ni sover gott nu.


Ha de gott


Puss I Pannan


 


ETT LITET SPEL DÄR DU KAN KLAPPA TILL GUBBEN SÅ HAN FLYGER IVÄG. SKÖNT NÄR MAN INTE VILL SLITA PÅ HJÄRNCELLERNA

söndag 16 mars 2008

Grattis Nyfiken I En Strut

 



 


JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR ( lyssna här )


HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA


Jag önskar dig en underbar dag min vän med nära o kära.


Är glad att jag har träffat dig här inne på bloggen, o hoppas på en lång vänskap.


Många många goa kramar o självklart pussen i pannan


 


(blev lite snopen när jag såg att du gjort likadant för mig på din blogg eftersom jag redan hade hittat både låt o gjort en bild till dig för ett par dagar sen)


 

lördag 15 mars 2008

Fastnat med håret i kroken !!!!


 


Tack för uppvaktningen...  ( i morgon är de visst någon annan här på bloggen som fyller år  ) Igår ringde mamma in o sa att jag skulle komma in o hjälpa henne för hon hade fastnat med håret i en krok i badrummet... O de lät ju helt otroligt. Jag sa till henne att hon skämtade. Men hon höll fast vid att hon hade fastnat på något konstigt sätt o behövde hjälp. Jag slängde på mig min morronrock, kameran runt halsen ( paparazzi´n i mig vaknade fortare än kvickt ) o tänkte att wow vilken bild jag kan ta nu o lägga ut här hehehehehe....


Tänkte att de är lika bra att ta med nycklarna i fall hennes dörr är låst. Skrattande gick jag över till henne - in i lgh o ropade. O hon svarade inne ifrån badrummet... Jag stannade upp för jag kunde knappt hålla mig, jag höll på att vika mig dubbel av skratt. När hon öppnade dörren o stod där med en jättefin bukett blommor....


Nää va fan sa jag, o jag som slet med mig kameran in o hade tänkt ta värsta bilden... Jag såg ju allt framför mig....


Så då fick jag blommorna i går i stället för att mamma jobbar hela helgen. Ska lägga in bild på dom  HÄR  ..... Sen fick jag ett fint kort till där hon hade klippt ut nåt från en tidning, men jag fick inte kolla på det förrns jag hade läst vad hon hade skrivit. Det stod bla att hon hade pratat med hyresvärden o de va ok ? Jaha tänkte jag, vad har dom med min födelsedag att göra ? Men det fattade jag ju sen när jag såg UTKLIPPET .... Jag vet inte om det är exakt en sån eller om det är nåt liknande jag ska få. Den såg ut så på bilden i alla fall. Jag har inte bestämt mig än om jag ska ta emot den för de är mycket pengar. Det känns pinsamt o inte bra med så dyra saker. Men jag vet ju att hon vill väl. Hur som helst, i dag har jag firat med havregrynsgröt (fullkorn) o mjölk blääääh. Har inte varit bra i magen idag o igår.


I morgon blir de fika inne hos mamma, får se om jag tar nåt annat än kaffe.... Näää tror att jag ska hålla mig


Åhhhh tänk vilken syn de hade varit att få ta en bild på mamma hängandes med håret i kroken hahahaha....


Ha en fin kväll ....


Puss I Pannan

fredag 14 mars 2008

JAG SKA BLI FARMOR =)

 


Sug på den  =)    Jag tror inte att de är sant. Jag hinner fylla 42 år.. 42 år o farmor  =)


Det är en sådan underlig känsla, men så underbar. Sitter just nu med ett leende på läpparna.


Pratade med mamma Nina igår o hon har börjat må bättre. Hon har mått illa, vilket är väldigt vanligt..


Detta får mig att tänka tillbaka på när jag va gravid. Jag mådde illa från 3;e till 8;e månaden, o vad jag kommer ihåg så kräktes jag bara en gång på hela tiden.


Men jag mådde som en drottning, jag va vackrast i hela världen trots att jag gick upp mycket i vikt. ( 30 kg )


Det ska bli så intressant att följa graviditeten.


Herre gud, jag ska bli farmor  =)


När Marcus berättade detta för mig så va jag ute o gick med Teddy. Jag började stortjuta. Jag grät o grät o hulkade om vartannat.


Jag sprang in för jag ville att han skulle berätta de för mamma. Ja sprang o sprang, med den värken jag har så fick jag upp en ganska bra fart ändå  =)


Jag tjöt till o från hela kvällen. Det va längesen jag va så glad. Jag ville skrika ut de till hela världen, men förstår att dom ville vänta lite.


Jag håller det jag lovar, men ni ska veta att de va svårt att vara tyst nu. Om jag kanske viskade när jag sa de, så skulle de inte vara att säga nåt - JO de skulle de ju.


Om jag berättade de med teckenspråket då ? - Nää de gick inte heller.


Oj vad det har kliat i mina skrivfingrar. För att inte tala om vad munnen har velat säga =)


Nu får jag säga de........... Jag ska bli farmor. Ett barnbarn...


Måste ändå säga att de känns lite konstigt för jag själv längtar fortfarande efter egna barn, o nu ska mitt "barn" ha ett barn. Hmmm.


Jag kan knappt vänta till bebis födelsedag kommer. Tänk att få hålla , gosa, o snuffsa på det lilla knytet. Måtte tiden gå fort.


Oh vad jag längtar efter Dig mitt lilla farmors barn.....


 


Ha en bra dag


Puss I Pannan


 


AVSLUTA MED EN LITEN GULLIG LÅT


 

torsdag 13 mars 2008

* JAG SKA BLI BLI BLI BLI *

Jag måste bara berätta något.... Jag kan inte hålla tyst längre nu... Jag har burit på en hemlis så länge nu, ja de känns länge i alla fall. Så nu måste jag bara tala om de.....


 


Vet ni vad ???????????????????


 


 


 


 


JAG SKA BLI FARMOR...........FARMOR. FARMOR. FARMOR. Lalala... Jag ska bli FARMOR......


 


 


Yes yes, jag är så glad..... Jag stortjöt när jag fick veta detta...


Det är i början av graviditeten så vi håller tummarna att allt ska gå bra....


 


 


Yes................... JAG FARMOR ? VA... kNASIGT... GALET... JAAAAA


 


I LOVE IT...............


 


Puss I Pannan


 


Ahhh jag glömde ju säga  ;


 


GRATTIS TILL MARCUS O NINA............


 

MIN HEMLIS.... VILL DU VETA ?????

Så här såg min lille son Marcus ut när han va bebis... Är han inte söt..


Lik mamma hahahaha *skojar*


 


Underbara bilder


 


Hmmm va de nån som sa nåt om en HEMLIS HAHAHAHA


 


 



 



 


 


OBS TUTT VARNING !!!!!


 


 


 


Är du Marie Picasso ??

- Oj titta där är hon ..


- Var ?


- De är ju hon..


- Aaaa


- Heeeeeeeeeeeeej  (ropar två tjejer)


- Hej vad gör ni sa jag.


- Heter du Marie Picasso ?


- *host* nej säger jag med mycket len röst, det gör jag inte.


- Jo men de säger E..


E gömmer sig lite  =)


- Men du heter de ?


- Nää de gör jag tyvärr inte. Det va ju tråkigt sa jag till dom.


Jisses vilka besvikna ansikten jag fick se när jag inte va henne.


Jag vet inte hur länge tjejerna stod o tittade efter mig när jag va ute med Teddy...


Dom är ju inte gamla heller. O så söta...


Ja då har jag handlat , FÅTT städat, varit på promenad. Nu är det bara resten kvar.


Ska försöka få tag i mina barn i dag. Ja Marcus o Nina, sen ska jag göra lite kyckling  =)


Puss I Pannan

Tuttelitut

Jaha då sitter jag här o dricker lite java.... Med micket micket micket mjilk.... Ok mycket mjölk. Är fortfarande trött på mig själv i dag. För att inte tala om trött.


Sitter här o skriver en lista på vad jag ska handla. Har bara kommit till;


Mjölk x 4


Keso x 7


Yoggi


Skinka 2hg eller mer ?


Vattenkastanjer


Mjöl i fall jag behöver baka till helgen


Bacon


Hundmat - kattmat - bajspåse


Ja så långt hade jag kommit, o nu får jag allt skynda mig...


Ha en bra dag


Puss I Pannan

Sängen skakade

Jag somnade ganska skapligt, men vaknade till o från... Jag vet inte vad klockan va när jag vaknade av att min säng SKAKADE.. Nää jag drömde inte.. Teddy låg i en sådan konstig ställning så han hade inte hunnit o "bädda" för att sen däcka ihop... Jag blev riktigt rädd.


Ringde nyss till mamma o frågade om hon hade märkt nåt. Men hon sa bara att de va nog ett skalv kanske, de kan ju hända.


I alla fall när jag låg o tittade på tv  ,, så jag hade en konstig känsla hela tiden att jag inte ville somna om.


Utan att jag själv "tänkte" på de så ploppade de upp att "någon" kanske skakade till sängen i fall jag slutade andas i mina stockdragningar..


Näääää


Jag sa de till mamma o hon sa att ja de kan ju vara så.. F-n hon har väl aldrig hållit med mig om sånt...


Jag va helt vaken o kände detta... Scary..........


Nu ska jag äta upp frukosten sen ska jag lägga mig o sova ett par timmar. Upp o hoppa, invänta Sanna som ska komma o städa, då sticker jag o handlar... Tom peng pung.


Ha en bra dag.


Puss I Pannan zzzzZZZZZzzzZZzzZZZzz   nu sover jag

onsdag 12 mars 2008

FÖRBANNADE HUNDÄGARE !!!!

 


Förbannade hundägare som inte kan plocka upp skiten efter sina hundar. Jag förstår inte varför de ska vara så svårt att plocka upp efter sin hund ?


Undra hur dom gör hemma när dom har skitit ? Låter dom bli att spola o låta allt ligga där o flyta tills nästa kommer o fyller på med sitt ?


Jag brukar alltid kolla vart både jag o Teddy sätter ner fötter o tassar, men i dag så hann jag inte me riktigt. Teddy klev rakt i en riktigt slaskig lös skit..... Han klev inte mitt i, men ändå så jag fick duscha av honom när vi kom hem. Jag stod o pratade med Ulrik i duschen, fy fan va äckligt de är. Nu är han ren o luktar gott igen.


Det har varit en regnig, grå, tung dag. Har sovit till o från. Det har blivit sent sista tiden så de måste jag ändra på igen. Har känt mig helt skakig i dag. Så snart är de Hilding som gäller. Tänk om han kunde vagga mig till sömns hela natten  =)


Sanna ringde innan, hon kommer o städar i morgon, gott gott UNDERBART......  Hon frågade om jag inte kunde köpa en pizza till henne, men jag fick säga nej för jag har inga pengar, dom måste räcka till jag får pension igen.. Fy fan va snål jag känner mig. Sanna du ska få en pizza en annan dag jag lovar.


Jag har inte fuskat nåt med förbjudna saker i dag heller så nu börjar jag känna mig lite stolt igen. Jag kämpar vidare med vikten.


Ja visst ja,,, varken jag eller Marcus gick vidare med någon bild. Jag hade inte räknat med mig själv, men jag hoppades så på att Marcus skulle göra de. Lite tråkigt. That´s Life !!!


Hur ska man göra för att få in lite extra pengar ?


Gå ut o ställa mig i ett gathörn skulle inte ge något, jag skulle nog få betala för att få ett =)


Köpa lotter, näää de är bara nit. Visst kan man ha tur. Men inte jag. Asch man blir inte gladare av att ha pengar  ( oj vad jag ljuger )


Undra om jag kanske ska ta o berätta min hemlis snart =)


Njaee jag väntar nog lite till.... Ja de gör jag.


Ha en bra kväll.


Puss I Pannan


 

tisdag 11 mars 2008

Är så trött så jag mår illa

I dag fick jag brev på posten från en familj som va med i Extreme Home makeover. Jag mailade till dom förra året o sa att jag hade sett programmet med dom o hur berörd jag blev. Så vi har mailat ett par gånger med varandra. Så i dag fick jag post från Michelle Bliven. I brevet fanns ett armband där det står Dream Catchers (se bilden) sen fick jag en cd skiva oxo med deras baseboll lag som jag ska titta på sedan.


Besök deras hemsida


 



 


Annars har det varit en lugn dag. Har gått till sjön o hem igen. Det va skönt men lite kallt. Det blev nästan svart på himlen när vi gick hem, så jag undrar om det inte börjar snöa snart ?


Lite kärlek mellan Teddy & Iza  =)



 


Mina katter har varit i slagsmål med en katt som är mindre men ack så katig...........


Igår kom båda katterna in till mamma o hade åkt på pisk. I dag va den andra katten här igen o muckade med dom. Min katt har aldrig backat, men det gjorde han i dag. Så jag va ute o särade på dom 2 ggr.


Sista gången skrek dom till så jag slängde i från mig telefonen o flög ut. Teddy hörde deras skrik oxo ,,, så han började vråla här inne.


Det har inte hänt så mycket på tävlings fronten, dom har blivit sena med att ta ut bilder, så det skulle dom göra tills i kväll.


Jag pratade med Marcus innan o sa att jag känner på mig att mina inte går vidare men att hans gör de. Ja vi får se   =)


Jo visst ja, nu har jag skickat in mina bidrag till hemglass oxo.. Man skulle göra sin egna snowboard så kunde man vinna en med det motivet. Så vi får se hur det går där  =)


I kväll ska jag lägga mig tidigt... Är så trött så jag mår illa... Tänkte somna till nåt på tv;n... (hoppas jag)


Har klarat mig från att synda i dag oxo.. Sötsuget har minskat lite nu tack o lov.


Hoppas att ni har haft en bra dag, o fint väder, i alla fall bra kläder =)


Puss I Pannan


 

Mamma vet bäst....

 


...underbar logik...???!!!!  


 


Jag var ute och gick med min 4- åriga dotter.


Hon plockade upp något från marken och stoppade det i munnen. 


Jag tog saken ifrån henne och sa till henne att inte göra så 


  - Varför då, frågade dottern


- För att den varit på marken och du vet inte vart den varit,


den är smutsig och kan vara full av bakterier.


Då tittade min dotter på mig full av beundran och frågade;


- Mamma hur vet du allt sånt där? 


Uh jag var tvungen att tänka snabbt,


-Alla mammor vet sånt här, det är en del av mammaprovet,


det måste vi veta annars får vi inte bli mammor.


Vi gick vidare en stund och min dotter var tyst i 2- 3 minuter 


men hon tänkte mycket på mitt svar, så plötsligt sa hon,


- Nu förstår jag !!!!  


Om man inte klarar provet då blir man pappa.


- Precis, svarade jag med ett stort leende på läpparna!!!

måndag 10 mars 2008

Hon stulade mitt blod =)

Jaha då har man varit hos läkaren. Fick nya papper som jag ska fylla i hur min dag / värk har varit. När jag tar min medicin o OM jag behöver ta extra.....  Fy va jobbigt de är. De räcker väl att jag berättar för henne. Men hon blev glad när jag berättade att jag hade gått ner i vikt...


- 6,6 kg.... Inte illa pinkat av kärringen hehehe...


I dag va första gången som jag tittade när hon tog proverna ,,, jag hatar att få nålar i mig.  De är liksom inte naturligt. Jag hade så fullt upp med att försöka ta några bilder så jag hann inte säga AJ....


Jag är så fruktansvärt trött... Kan inte förstå de  hehehe... Jag gäspar, fryser o ögonen går i kors på mig.  Måste somna tidigt i kväll.


Bilderna har dom inte plockat fram än vad jag har sett på Jnytt...


Usch näää jag måste lägga mig innan jag slår pannan i tangentbordet..


Puss I Pannan


 



De va inte lätt att ta bilderna med vänsterarmen


 



 


 


                                          

Finalbidragen

 


har inte presenterats än. Får se om dom har gjort de när jag kommer tillbaka efter läkaren...


Fick telefon så jag ska prata en liten stund innan jag gör mig iordning...


Ha en bra dag.


Puss I Pannan


 


 

Hon är listig som den "djävul" hon är

Sitter här o funderar lite på allt o inget. Va på väg o somna, men vaknade till med ett ryck.  Kanske va nån som låg under sängen o sparkade  =)


Undra hur det skulle se ut om jag klickade på alla knappar på tangentbordet ?


O vad fick jag de ifrån ? Usch jag har sagt så mycket galet i kväll o jag har skrattat. Det är skönt att skratta.


 


För ett par år sen så sket de sig med en toppenvän.. Ja jag trodde att de va en vän för livet. Något hände, jag vet inte vad. Hon blev jävulen själv. Snackade skit, fick alla att tro på henne. Oh gud va ont de gjorde. Jag vet än i dag inte vad det är jag har gjort. O nu bryr jag mig inte heller. Vill INTE ha med henne att göra alls. Jag bröt med allt o alla från den tiden , ja förutom Anita som verkligen har visat sig vara en vän.


I dag/går blev jag påminnd om allt detta igen. Jag fick ett mail från en fd vän. Jag kände henne innan jag lärde känna "djävulen". Tyvärr så slutade vi oxo som ovänner. Men det va från henne som jag fick ett mail från. Jag fick en ursäkt vilket gjorde mig glad o mycket nöjd (om man kan säga så) "djävulen" håller visst på än i dag med sitt race o några har insett hur det ligger till. Även att jag vet med mig själv att de hon sa om mig inte va sant så kändes de hemskt, eftersom hon fick alla att tro på henne. Hon är den fegaste människan jag har mött på i hela mitt liv. Hon startar krig omkring sig, men vågar inte stå för nåt av de, utan låter alla andra jobba som slavar o förmedla de hon vill ha sagt. Hon är listig som den "djävul" hon är, hon visar sig alltid vid rätt tillfälle, oftast med bara ett par meningar.


Jag bry mig inte om att jag skrev om det här nu, jag skiter fullständigt om hon läser detta eller om det kommer fram till henne. Jag vet vad jag har gjort o det står jag för. Allt annat får stå för henne, så är de. Nog om de.


Jag känner inte alls för att gå till läkaren i dag. Hon lär inte bli glad för att jag inte har fixat med proverna. Men de får jag ta. De är ju mitt egna fel =)


Hoa baloa, undra vad jag ska laga för mat i dag ? Kyckling va ju längesen jag åt =)    *not*


Gädda, makaroner o vaniljsås låter väl gott ?   Mmmm de tror jag att jag ska ha.


Vänta ,,, de killas lite i ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,örat ,, aahhhh...


Nää va trodde ni ,, snuskisar  =)


Ja visst ja,,, i dag får vi veta vilka 10 som går vidare i foto tävlingen. Oh de skulle vara så roligt om en av mina bilder kom med, eller sonens..


HJÄLP,,,,,,,,, nu kom jag ihåg en sak som jag skulle gjort.... F-n jag skulle gjort om några bilder... Inte bra, det måste jag fixa...


Hoppas att ni sover gott nu...


Puss I Pannan


 


" Ordspråk är för talet vad saltet är för maten "


                   Arabiskt ordspråk

söndag 9 mars 2008

Men jag har varit ståndaktig










 
Grått, trist o regnigt... Hur länge ska de hålla på ?

Har sovit dåligt ett par nätter igen, så det har blivit att

jag har sovit på dan..

Man får ta de man får , när man inte fick de man skulle ha  =)

Känner mig tom i huvet i dag.. Jo jag vet att jag är de i vanliga

fall oxo,,, men de känns extra tomt i dag...

Kan vara att jag har varit lite grinig i helgen , jag har längtat

så efter godis. Men jag har varit ståndaktig.... Har inte käkat

en bit..... Däremot smakade jag på Tildas påskmust  ,, men jag

tog bara två klunkar... Guuuuuuuuuuuuud så gott de va...

Nu sitter jag här med mitt kaffe o mitt bubbel vatten, tack o lov

att jag har mitt bubbel.

 

Jag följde Tilda hem innan, så vi fick oss en lite längre promenad

än vad jag hade tänkt... Det va skönt, men man va ju blöt när jag kom hem.

T om Zimba följde med till syrran för att lämna av Tilda.

Det är mysigt att han går med så,,, men jag är så rädd när det kommer bilar.

Men på nåt sätt så har kattfan lärt sig att stanna om jag säger

att han ska stanna... Om det bara är tur jag har så går de ju lika bra..

 

Tack vad ni är gulliga som vill hjälpa mig att rösta OM någon bild

kommer med. I morgon får vi veta....

Känns lite spännande, även att jag nu vet att jag inte kommer att komma med,,,

me någon av mina bilder...

Däremot tror jag att Marcus kommer att få med nån av sina bilder.

Han är så duktig.    ( jäkla ungen, jag ska gömma hans kamera )

 

17 oxo,,, jag skulle ju beställa tid till VC för lung undersökningen igen...

 

Anita - ja hur är det med Anita ? Hon gnäller på som vanligt så den här helgen hade

vi verkligen passat ihop hahaha...

Nä då,, hon har ganska ont i höften.  Får väl se om hon ringer nåt sen.

 

Ahhhh varför kan de inte bli fint väder, jag vill ut o ta kort.

Dom sista bilderna jag tog har jag inte ens lagt ut, för dom är inget att ha.

Jag ville bara testa om jag kunde lägga skärpan där jag ville ha den...

 

I kväll är de dom på tv,,, vad heter dom ? Hmm han som svär o har ont överallt.

Han ska dricka kaffe,,, konstigt att hans mage funkar =)

Men va heter de...

Nu kom jag ihåg de... I en annan del av Köping...

Fyyyyyyyyyy så jag ljuger,,, jag kom inte alls ihåg de, för jag fick titta i tidningen

vad det hette.

 

Kl; 21 på 3;an är det en film - The perfect man.....

Bullshit de finns ingen sådan...

Kl; 23 på 6;an är det en film - Dödlig post.

Har ingen aning om den är bra.

 

Ja visst ja, jag satt o kollade på en gammal,,,, gammal hemsida jag gjort i går

så hittade jag några roliga länkar..

Kolla in dom om ni känner för de.

Första länken ska ni kolla i mannen först - sen kvinnan

 


 

 

På den här länken så ska ni ha ljudet på ,, det kan vara lite dålig

kvalite så höj lite...  Läs texten o gissa

 


 

Nä om jag ska sätta mig o trumma lite på magen... Har jag tur så kanske

jag får svar från nån   =)

 

Puss I Pannan

 








   
 


  

   
 

lördag 8 mars 2008

HOPPAS PÅ ER HJÄLP DÅ

 


I dag har jag varit en riktig surkärring igen... Oj oj oj... När jag gick ut med Teddy innan så hann jag precis utanför dörren o ta ett par steg. Där ser jag två små tjejer o en hund. Tjejerna får kämpa ganska bra med hunden för han är jättestark trots att han är av ras mindre.


Jag kollar åt tjejernas håll o ser hur den ena tjejen sätter foten rakt över ryggen på hunden o stampar till, sen skriker dom att han ska sitta. Jag lovar att jag hojtade till. Jag frågade vad dom gjorde, då skulle tjejen visa det igen, fast inte lika hårt. Nää du sa jag så gjorde du inte. Tänk på att små hundar är ömtåliga, ryggen kan gå av. Jag ville inte ta i för hårt o skälla, men jag klarar inte av att se sånt utan att säga i från. Nu känner jag dom så dom tyckte väl att jag va pinsam, men det bry jag mig inte om. Tror inte att deras föräldrar skulle uppskatta sånt beteende. Dom brukar alltid hälsa på mig, men det tror jag INTE  att dom kommer att göra mer  =)


Hmm jag kommer nog att bli en riktig gnäll kärring när jag blir gammal..


Inatt snackade jag med en trevlig kille först på msn, sen via telefonen. Han bor många mil här ifrån. Över 70 mil. Jag sa till honom att han kunde komma hit, sätt dig på cykeln så ses vi om ett tag hahaha... Får väl se om han kommer om några veckor =)


Snart kommer Tilda, hon ska sova hos mormor i natt, men mamma ska ha sin syster o man där så det blir väl att Tilda går fram o tillbaka mellan oss.. Så i kväll är det mamma som står för maten  =) Skönt, för jag har varit så duktig o fixat med mat länge nu.


Jo visst ja, jag pratade med Marcus i går "tror jag de va" .. Han påminnde mig om att en foto tävling va avslutad nu o på Måndag den 10;e mars kommer dom att utse 10 som går vidare, sen får "folket" rösta på bästa bilden.... OM de blir så att det blir röstning så hoppas jag att ni hjälper mig o rösta fram nån bild som är min OM ni tycker att den ska gå vidare såklart  =)


Ha en bra dag...  Hoppla nu har Tilda kommit... Bye


Puss I Pannan


 


 


HÄR ÄR ALLA BIDRAG TILL FOTOTÄVLINGEN

fredag 7 mars 2008

God Mat

Jaha då har jag kollat lite på Lets Dance.... Tina & Tony är klart bäst... Jädrans vad jag skrattade när hon visade trosorna igen.... Det är ju det sista hon vill hahaha...


Hoppas att Tina o Tobbe vinner... Även att hon inte va i sitt esse i kväll.


Självklart ringer mobilen när jag ska sätta mig o slappa framför tv;n. Det är Anita från sjukhuset som oxo vill titta "lyssna" på Lets Dance..... Så under hela programmet har jag suttit o förklarat för henne vad det är för dans, vem som dansar, va dom har på sig, vad juryn säger, vilka poäng dom får pust. Jaja,, jag får väl vara lite snäll mot henne. Jag va lite sur förra gången hon ringde, men hon fick reda på nu att de va för jag va godis sugen.


Nu har jag ätit min goda kycking file "som jag hade i går oxo" med brynt, champ, vattenkastanjer, minimajs o turkisk yoggi... Det kryddade jag till MAX..   Älskar het mat... Sen ska jag smaska på min jordgubbs smoothie , yummi.....


Ska ringa till Marcus o se hur dom mår... Nähää han svarade inte.. Han är väl ute o fotar.... Jag vill oxo fota.


Jaha då har jag varit inne o skrivit en kommentar till Lets Dance... Jag blir så jädrans trött på Pineros inlägg jämt... Gnäll gubbe..


Hoppsan, nu ringer sonen, så nu ska jag prata med honom...


Puss I pannan

Pest pest o mer pest..

Bläääääh det är ingen rolig dag. Jahaa vänta nu ringer mobilen.....


Så ja, nu är jag tillbaka, de va Anita som ringde. Hon är fortfarande på sjukhuset. Hon har jätteont i höften. Men just nu känner jag bara - Va fan är de mot mitt sötsug..... JAG VILL HA GODIS NUUUUU.


Där gnäller hon om att hon har ont, medans jag nästan bröt i hop på Ica för jag ville ha något att tugga på... Jag sa till en personal där att jag går snart o slickar på nån stenmur o ser om jag får i mig nåt gott...Tack o lov så känner hon mig.


Jag köpte inget godis..... Men jag köpte jordgubbar, apelsiner som jag får sitta o suga på...


När jag vaknade i natt så höll jag på att bli galen, jag ville ha något att tugga på så jag tog ett fluor tuggumi.. O jag tuggade o tuggade, de va gott en stund. Jag kan inte tugga för länge för då blir jag hungrig i stället.


De va ett jädrans gnällande på mig i dag. Jag har verkligen en sån dag.


O jag vet ju att Anita har det "lite" jobbigare än mig med sin höftoperation.   =)


I kväll är det Lets Dance. Undra hur det går ?


Senare är det visst någon film med Bruce Willis, fast den börjar 21;30. Tror jag de va.


Ahhhh jag måste ta ett gummi o tugga på...........


Ha en fin kväll.


Puss I Pannan


 

torsdag 6 mars 2008

Alldeles för stora risker.




Ett äldre par från USA var på semester i Jerusalem när frun helt
plötsligt avlider.
Begravningsentrepenören:
-Det kostar 5000 dollar att frakta hem kroppen till USA, och 150
dollar om vi tar hand om begravningen här.
Mannen funderar en stund och säger sen:
-Jag fraktar hem kroppen.
Begravningsentrepenören svarar förvånat:
-Men varför spendera 5000 dollar på frakten när vi kan ordna en
fantastisk vacker begravning för 150 dollar här i det heliga landet?
Mannen utbrister:
-För 2000 år sen så dog en snubbe här, några dagar senare så återuppstod
han från dom döda och har funnits med oss sen dess, jag tänker fanimej
inte riskera att det händer igen!

 

************************************************************************************

Alla vet ju hur jobbigt det kan vara att säga:
 'Tre laxar i en laxask' hyfsat fort.
 
Här är en liten övning som är lite värre.

 'Tre häxor tittar på tre Swatch klockor.
 Vilken häxa tittar på vilken Swatch klocka?'

 Inte så krångligt....Men om man tar det på Engelska:
 
'Three witches watch three Swatch watches.
 Which witch watch which Swatch watch?'
 
För att göra det ännu lite värre:
 
'Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatch klockknappar.
 Vilken könsopererad häxa tittar på vilken Swatch klockknapp?'
 
Håll tungan rätt i mun nu:
 
'Three switched witches watch three Swatch watch switches.
 Which switched witch watch which Swatch watch switch?'

 ...Hua!...

Tror att jag har hittat rätta motivet =)

Oj vad mätt jag är... O de va så gott. Jag fixade till kycklingfile som jag snittade upp så det blev som en "fjäril"... Tog lite creeme cheese, persilja, champinjoner o en stark gojja som jag inte kommer ihåg vad den heter. Smetade på det o vek över så de blev inbakat. Brynte de o minimajs, sen in i ugnen... Till de åt jag lite keso... Det låter kanske inte så gott, men jag lovar att de va de.


Sanna hade med en kompis så hon fick lite hjälp med att städa här i dag.. Ellen från fjällen... Nää , de är jag som säger så. När hon va mindre så kom hon ofta hem till mig där jag bodde då. En gång så när hon va hos mig så kom hennes mamma flämtande o frågade om jag hade sett Ellen... Ja visst, hon är i köket o bakar bullar... Då hade hon åkt runt hela området flera gånger o letat. Så jag sa till henne att kolla här först om det skulle hända igen. Det va så roligt när jag bodde där, för alla barnen kom o hälsade på jämt. Det saknar jag.


När jag o Tilda va ute innan med Teddy så tog jag lite bilder igen. Ja några har jag lagt in i BILDBLOGGEN HÄR. Tror att jag har hittat den rätta bilden som jag vill skicka in till tävlingen oxo,, men den lägger jag inte ut nu  =)  Jag har ändå ingen chans, men nu känner jag att jag är nöjd med motivet  =)


Är det något bra på tv i kväll ?


Hmm får kolla upp de...


Faaaaaaaaaaaaaan, jag har glömt att åka till VC o ta prover.. Oj oj oj snacka om att jag ligger risigt till... Jag ska vara hos läkaren på måndag, då skulle jag får svar på mina prover..


Kul.... Jag får se vad jag kan hitta på  =)


Nä nu ska jag ut med Lilleman.. Han ville gå in till mormor innan så han va där en bra stund. När han kom tillbaka hade han en toffs.. Vänta ska ta en bild...



Nä nu ska vi ut en liten runda, sen ska vi slappa o ha de mysigt.


Puss I Pannan


 

Dricka kaffe o skvallra =)

 


Sitter o väntar på att Tilda ska komma. Är trött som en gnu. Ögonen går i kors på mig.


Men hon kommer att liva upp de eller så får hon ta hand om moster lite =)


Natten som va,,, va ju inget rolig, hade så ont, hade svårt att somna om. Men jag lyckades till slut o har sovit ett par timmar nu.


Det blåser ju fan storm ute i dag oxo, så jag har ingen lust att gå ut för då blir det lika dant med värken.


Färdig gnällt...


Ska bli skönt när Sanna kommer o städar sen... Man drar ju in allt som finns ute nu i detta vädret.


Så nu kom Tilda så nu ska vi dricka lite kaffe o skvallra  =)


Ha en bra dag.


Puss I Pannan

Förbannade värk !!!

Fy fasen vad jag är trött på värken. Vaknade o hade så fruktansvärt ont. Det känns som det stormar i muskler o leder.


Satte mig o la in lite bilder i FOTOBLOGGEN om det är någon som vill kolla på dom.


Ska ta en värktablett o försöka somna om. Hoppas att ni sover gott nu.


Ha en bra dag.


Puss I Pannan

onsdag 5 mars 2008

*** BORTGJORD ***

Vilken dag, den har varit snurrig värre (se även förra inlägget)... Det sista jag gjorde nu i kväll va att göra bort mig...  Ja de va inte så farligt  =)


Jag fick ett inlägg i min gästbok på min HEMSIDA PÅ SPRAY , från en kompis.


Jag blev lite fundersam på varför hon skrev som hon gjorde, hon tackade för en fin sida o att jag delade med mig osv. Jag tänkte att hon har ju sett den hur många gånger som helst. Sen såg jag att hon hade en ny mailadress så jag mailade till den nya o den gamla så skrev jag ;


Tack för inlägget i bg;en...
Det va väldans vad du va artig, jag menar de är
ju roligt att du tycker om min sida.
Har du bytt adress ?
Är det därför du inte är online på msn ?
Kram Anneli


Till svar fick jag ;


Nog har jag varit på msn,men inte vid datorn!?
Ända tills nu../inkan...


Jag skickade tillbaka;


Har de hänt nåt ?
Du verkar sur ?


Sen fick jag till svar ;


Hej!
Nej jag är absolut inte sur..
Funderar bara över om du inte tar fel på person??
Adda mej på msn om du vill..För jag har då inte dej där..


Jaja, nu har jag lagt till henne så nu får jag se vad hon säger stackars människa  =)


 Wimm - Ja du det kan vara roligt att spana in dejting sajter. Men man ska veta vad man gör helt klart. Jag tror att jag har varit runt o kollat in dom flesta. Visst kan man hitta vettiga människor att prata med, men det har aldrig lett till något.


 kvast - Men tänk om det är en liten hummer jag vill ha då hahaha... Men jag lovar att vara försiktig... Dom får gå via dig först  =)


RaraSarah  - Dom flesta verkar vara seriösa tills dom vill komma in på msn osv då börjas de. Frågor om allt möjligt. Gillar du rakat ? Rakar du själv ? Har du stora bröst ? Vad gillar du bäst ? Ja inte menar dom mat. Jag tror nog att man kan ha lika stor chans att träffa någon på nätet som irl. Bara man inte stöter på stollarna. Men det verkar som att man får bete sig hur som helst för många bara för att dom sitter bakom en dator. Jag tror inte att dom flesta som bär sig åt på nätet skulle göra det i vanliga fall, ja inte på det sättet. Men som sagt, det finns många finingar att titta på...


I morgon ska Tilda komma hit efter skolan o vara hos mig. Sen åker hon med mamma o pappa hem när dom har slutat jobba. Sen kommer Sanna hit så jag får städat. Tänk när den dan kommer då hon säger att hon inte vill städa mer, det blir ingen rolig dag kan jag lova.


Undra om det är nåt bra på tv ?  Man kanske skulle lägga sig o kolla lite o se om jag kan somna...


Ska se först om jag kan titta in hos er...


Sussa gott - dröm sött.


Puss I Pannan

Vilken tur att huvet sitter fast.

 


Undra om det inte är löp på gång, för Teddy började stöka redan vid 8 i morse, o han är morgontrött. Lik mamma  =)


Men han somnade om, så vi gick inte ut förrns vid 9, sen somnade vi igen.


Vaknade av att telefonen ringde. Det va apotekskillen.. Har inte hört nåt från honom på ett bra tag nu.. Det va så mysigt att höra hans röst.


Fixade lite, skrev en lista på vad jag skulle handla. Handlade på Ica, va på Apoteket.


Fasen va dyrt de är. Handlade för över 700 kr denna gången. O inte en endaste onyttig sak köpte jag. Bara nyttiga äckliga saker.


Bla så köpte jag 3 L frysta jordgubbar. Jag gör min egna smoothie/glass. Så jag skulle förbereda gubbarna så jag bara har att mixa det sen.


Öppnade lådan, tog ut saxen, klippte upp påsen, putt i med gubbarna i en bunke, stängde lådan o frysen....


Nästa gång jag gick till lådan så skulle jag ta en visp till min omelett. Tog ut vispen, stängde lådan. Funderade..............


Öppnade lådan o där ligger påsen med jordgubbar. Rev mig i skallen o tittade i frysen ,,, där ligger saxen.


Sådär kan jag hålla på, inte konstigt att jag har svårt att hitta sakerna här hemma.


Järnspikar, jag skulle köpt treo i dag, men köpte nässpray i stället.. Jaja,, jag har nog fått för lite sömn.. Eller  =)


Jisses vad jag fryser, får nog gå ett varv runt lgh...


Ha en fin kväll.


Puss I Pannan

tisdag 4 mars 2008

Livsfarligt med mat !!!!

Blev precis påhoppad av en avocado, splash rakt i maghöjd på min jumper.... Kladdigt o mysigt, det ser ut som jumpern har börjat mögla.


Försökte skölja av de så gott de gick, men de gick inge vidare =)


Innan i dag när jag skulle fixa en omelett, så ville jag bryna lite schampinjoner ,, mmmm de är så gott, men livsfarligt. Man kan inte står i närheten av stekpannan för dom skjuter skarpt.... Jävlar de small till i pannan på mig i dag... Jo jag fick ett schampinjonskott från stekpannan till min panna... Det gjorde ont.


Men omeletten blev god i alla fall.


Såg en annan blogg som gjorde lite reklam för en dejting sajt härom dan. Jag loggade ju självklart in  =)


Måste ju spana lite o se om det finns några goingar... Oj oj oj det gör ju de.


Men vilka jävla rötägg de finns. En ville prata via msn, visst, jag skulle lägga till honom men det gick inte, så han skulle försöka med min mail adress, men det gick inte heller.


Han började i frågasätta om jag va jag ?!.


Han frågade om han skulle hitta mig i Uddevalla eller i Jönköping ?


O om jag kanske inte hade skägg oxo ?????


Vaaa.


Han skrev en massa skit o trodde att jag hade hittat på allt. Sure, jag har inte kommit så långt än så jag kan ljuga om vad som helst.


En annan sitter o skickar pussar , kramar o flirtisar, blaaaaaaaaaaaah vad jobbigt. Har dom inget vettigt att säga ?


Sen pratar jag med en som verkar normal nu,,, o nu som jag har tagit mina värktabletter o ska lägga mig. Typiskt..


Jaja,, är han intresserad så vill han väl prata en annan dag.


Nu ska jag dra nåt gammalt över mig.


Dröm sött


Puss I Pannan

Problem i Klostret !!!!


 



 


 


 


 


 


 


 


 


Undertecknat: Alla kvinnor

En dag satt en sömmerska och sydde vid en flod. Hennes fingerborg föll
ner i floden. Hon grät högljutt. Gud öppenbarade sig och frågade:
Varför gråter du mitt barn? Sömmerskan svarade att hennes fingerborg
hade ramlat i floden och hon behövde den för att hjälpa sin man att
försörja familjen. Gud doppade ner sin hand och fick upp en fingerborg
gjord av guld och safirer.

Är detta din fingerborg frågade Gud? Nej svarade sömmerskan.

Gud doppade ner sin hand igen och fick upp en gyllene fingerborg gjord
av safirer. Är detta din fingerborg frågade Han? Nej svarade sömmerskan.

Ännu en gång doppade Gud ner sin hand och tog upp en fingerborg gjord
av läder. Är detta din fingerborg frågade Han? Ja svarade sömmerskan.

Gud blev så glad över sömmerskans ärlighet att Han lät henne behålla
alla 3 fingerborgar.

Några år senare var sömmerskan ute och gick vid floden med sin man,
när maken plötsligt ramlade i floden och försvann. Kvinnan grät
högljutt och ännu en gång uppenbarade sig Gud. Varför gråter du? Min
man har fallit i floden, grät sömmerskan.

Gud gick ner i vattnet och kom upp med George Clooney. Är detta din
man frågade Han? JA skrek kvinnan.

Gud blev rasande. Du ljuger sa Han.

Åh förlåt mig sa sömmerskan. Det är ett missförstånd. Du förstår hade
jag sagt nej till George Clooney hade Du kommit upp med Brad Pitt

Hade jag sagt nej även till honom hade du kommit upp med min man. Hade
jag då sagt ja, skulle du gett mig alla tre. Käre Gud, jag är inte helt
kry och skulle aldrig orka ta hand om alla dessa tre män. Därför sa
jag ja till George Clooney.

Så Gud lät sömmerskan behålla honom!

Vad är då moralen med denna story:
När helst en kvinna ljuger är det för en godhjärtad orsak för andras
bästa. Det är i alla fall våran story, och den håller vi oss till.

Undertecknat:
Alla kvinnor

måndag 3 mars 2008

Ja här inne blir ju inga barn gjorda




 
Hello Hello

Har suttit o tjatat i telefonen en bra stund.

Just nu sitter jag i väntkö på 10 minuter  igen....

 

Det är alltid så konstigt när jag ska betala räkningarna. En del kommer

inte in osv. Sen fick jag en påminnelse från  Radiotjänst..

Joooo visst betalar jag för att ha tv. Jag åkte på de för många

år sen när jag hyrde en tv, så sen dess betalar jag.

Den här påminnelsen kostade mig 75 kr... Plus  169 kr / mån.

Jag ringde upp o frågade varför dom inte hade dragit den som vanligt.

Då sa dom att det inte fanns teckning.... Bullshit...

Jag satt o letade på mina konton i går o de fanns VISST PENGAR.

Ja säger killen, det va det beskedet vi fick så därför får du betala de nu.

Dom jävlarna drog inte av 75 kr... Jag tyckte att de va deras problem o

inte mitt eftersom det verkligen fanns pengar på kontot.

 

Skit samma. Nu sitter jag o ska prata med Folksam om katt försäkringen.

Jaha o då har jag pratat klart. Jag fattar inget. Det är så många

termer, regler , avtal bla bla bla.

Ett år till sen så sjunker Teddys försäkring, medans kattens redan

sjunkit...

 

Låg o funderade i natt på vad man kan ta för bilder.

Vart man kan åka - Vad det är för motiv jag vill ha ?

Gammalt, natur, fint väder, mm.

Porträtt, bebis, eller varför inte leta reda på en

snygg karl  =)

 

Ja här inne blir ju inga barn gjorda,,, eller bilder tagna  ...

Solen skiner o jag ska ut  punkt slut  =)

 

Ha en bra dag.

 

Puss I Pannan

söndag 2 mars 2008

VIRUS VARNING PÅ MSN MESSENGER IGEN

OM ni får upp från era msn kontakter att ni ska acceptera en zip fil med bilder.... GÖR INTE DET !!!!!  DETTA ÄR ETT VIRUS.  Datorn som det skickas i från har accepterat detta tidigare o fått just detta VIRUS till sin dator. Jag ringde min kompis som "skickade" detta till mig o hon satt INTE på sin egna dator, utan en kompis dator, MEN hon va inloggad på sin msn. Detta får mig att tro att hon har skickat detta för att hon vill att jag ska se på hennes bilder.


DET ÄR FEL. HON HAR INTE SKICKAT DETTA.


OFTAST STÅR DET PÅ ENGELSKA, MEN JAG HAR VARIT MED OM ATT DET


HAR STÅTT PÅ SVENSKA OXO.


 



Vad du kan göra OM/NÄR du får upp det så här så SKA DU BLOCKERA PERSONEN DET KOMMER I FRÅN. Ring eller skicka ett mail o säg att detta har hänt o att personen är blockerad så länge.


DU SKA INTE INTE INTE INTE acceptera - spara som - tacka nej. DÅ LADDAR DET NER I ALLA FALL. BLOCKERA O STÄNG NER PÅ DET RÖDA KRYSSET.


 



 


Va rädd om er dator.............

HAR DU EN SON SOM HETER ? HJÄÄÄÄLP !

För en stund sen ringde telefonen. Jag svarade som jag alltid brukar med ett Hallå eller ett Japp.... Inget namn.


- Är det Anneli G-sson ?


- Eh jaaaa ?


- Ja hej, jag heter Dr xxxxxxx från Akuten bla bla bla bla


- ???? Hej  *svamlade nåt*


- Ja,, är det Anneli G-sson ?


- Ja de är de. *hjärtat slår fortare*


Läkaren låter fundersam...


- Har du en son ?


- DUNK DUNK DUNK DUNK det känns som hjärtat är lika stort som kroppen nu. Ont i skallen på en gång. Jo, jag har en son.


Tankarna for hej vilt - jag har ingen bil hemma, hur ska jag ta mig till stan, vem ska ha Teddy, vad är det SOM HAR HÄNT ? Lever han ? Jag hörde inte riktigt vad läkaren sa här.


- Vad är,,, hinner jag säga innan jag blir avbruten.


- Vad heter din son ?


- Marcus viskar jag tyst, det är knappt så jag vågar säga de.


Det blir tyst en bra stund i luren.


- Men du heter Anneli G-sson ?


- Ahhhhhhhhhhh


- Förlåt , det måste blivit något jättefel. Jag är hemskt lessen, men det är fel nummer.


- Vaaaaa


- Ja jag vet inte hur ?


Då trillar poletten ner så jag frågar om personen han söker bor på bla bla bla gatan 17 ?


- Jaa det stämmer.


- Ok, jag bor på 23. Vi är två som heter precis likadant här, så jag borde vara van, men inte nu när det va från akuten.


- Nää jag förstår de, o jag ber så hemskt mycket om ursäkt.


- Det gör inget, skönt att de inte hade hänt min son något.


*hoppas inte att de va nåt allvarligt med den andres son*


 


Fyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaan säger jag bara vad rädd jag blev.


Aldrig nånsin har jag fått ett sånt samtal som skrämmer mig så från en läkare på akuten.


Måtte jag aldrig vara med om det igen.


Snacka om att kroppen reagerar,,,, ont ont ont, huvet blixtrar, o hjärtat det skenar än.


 


Ja jag kanske är löjlig, men då får jag vara de.


Jag ringde till Marcus innan o han hade det bra. Han va hos sin pappa o fixade med kompisens bil....


Sen ringde jag till mamma, hon är hos sin kompis i kväll. Jag sa till henne att hon skulle köra försiktigt o att hon måste ringa mig när hon kommer hem, spelar ingen roll hur sent de blir.


Måste lägga mig innan de blir migrän av skallevärken nu....


Sov gott allesammans


 


Puss I Pannan

lördag 1 mars 2008

*** DELMÅL 1 ***










 
Kaffe - lite mjölk- mina mediciner o vatten. Ja lite frukost

oxo då.....  (raaaap)

Hoppsan sa,,,, de va inte ja  =)

 

Vad roligt de va att komma in i bloggen i dag. Har liksom

varit tekniskt fel.

Inatt har jag sovit väldigt bra. Har vaknat till o från, men har

ändå kunnat somna om. Jo jag vaknade vid 4 o låg vaken till 6 ungefär.

Innan jag somnade där så gick jag ut o pinkelerade Lilleman...

Oooooojjjjjj vad snö de hade kommit. Allt ligger inte kvar nu, men ändå.

 

Geddfish - Grannen orkade jag slänga av mig i dag, han va så himlens tung.

Men nu är all gammal skit av hahaha.. Kommer inte ihåg om jag va ute o njöt

i går... Det är därför det är så bra med bloggen, där skriver jag upp det jag har gjort

men nu gick de ju inte.  Snacka om teflon i huvet.

Vänta ska bara ta en kaffe till  =)

 

Sådär ja,,, Teddy sitter o mufflar i fönstret, han såg tjejen... Han är så kär så..

Jag tror att vi ska slå till med ett gifteri kanske ... I sommar ? Mmm.

Måste ju bli en förlovning innan =)  Ett litet snyggt halsband eller så  =)

Bara synd att han inte får komma till hahaha...

 

Jaha så har jag kommit till mitt första delmål.....  - 5 kg på 3 veckor.

Äntligen har jag tagit tag i min vikt. Jag har blivit fetare o fetare, men nu får

det vara bra.  Hoppas bara att det fortsätter lika smidigt, för det är

så lätt att ge upp.   Så håll gärna tummarna att det kommer

att lyckas den här gången.

 

Hold on, telefonen ringer.

Sådär ja, de va Anita from the hospitalet... Hon har jätteont efter

operationen, o så ont ska man visst inte ha. Men vad vet jag..

 

Ha en fortsatt bra dag/kväll....

 

Puss I Pannan

 

ps, visst ja, jag drömde om en av mina grannar i natt, vi fick till de hehehe....