Bloggintresserade

lördag 8 mars 2008

HOPPAS PÅ ER HJÄLP DÅ

 


I dag har jag varit en riktig surkärring igen... Oj oj oj... När jag gick ut med Teddy innan så hann jag precis utanför dörren o ta ett par steg. Där ser jag två små tjejer o en hund. Tjejerna får kämpa ganska bra med hunden för han är jättestark trots att han är av ras mindre.


Jag kollar åt tjejernas håll o ser hur den ena tjejen sätter foten rakt över ryggen på hunden o stampar till, sen skriker dom att han ska sitta. Jag lovar att jag hojtade till. Jag frågade vad dom gjorde, då skulle tjejen visa det igen, fast inte lika hårt. Nää du sa jag så gjorde du inte. Tänk på att små hundar är ömtåliga, ryggen kan gå av. Jag ville inte ta i för hårt o skälla, men jag klarar inte av att se sånt utan att säga i från. Nu känner jag dom så dom tyckte väl att jag va pinsam, men det bry jag mig inte om. Tror inte att deras föräldrar skulle uppskatta sånt beteende. Dom brukar alltid hälsa på mig, men det tror jag INTE  att dom kommer att göra mer  =)


Hmm jag kommer nog att bli en riktig gnäll kärring när jag blir gammal..


Inatt snackade jag med en trevlig kille först på msn, sen via telefonen. Han bor många mil här ifrån. Över 70 mil. Jag sa till honom att han kunde komma hit, sätt dig på cykeln så ses vi om ett tag hahaha... Får väl se om han kommer om några veckor =)


Snart kommer Tilda, hon ska sova hos mormor i natt, men mamma ska ha sin syster o man där så det blir väl att Tilda går fram o tillbaka mellan oss.. Så i kväll är det mamma som står för maten  =) Skönt, för jag har varit så duktig o fixat med mat länge nu.


Jo visst ja, jag pratade med Marcus i går "tror jag de va" .. Han påminnde mig om att en foto tävling va avslutad nu o på Måndag den 10;e mars kommer dom att utse 10 som går vidare, sen får "folket" rösta på bästa bilden.... OM de blir så att det blir röstning så hoppas jag att ni hjälper mig o rösta fram nån bild som är min OM ni tycker att den ska gå vidare såklart  =)


Ha en bra dag...  Hoppla nu har Tilda kommit... Bye


Puss I Pannan


 


 


HÄR ÄR ALLA BIDRAG TILL FOTOTÄVLINGEN

5 kommentarer:

  1. Det var väl försjutton rätt att säga åt dem, jag lovar att jag hade blitt ännu mera sne!! Nä du gjorde helt rätt!!!
    Vad är det för fototävling du pratar om, berätta så ska jag rösta på dig, det vet du. KRAMISAR Åsa

    SvaraRadera
  2. 00000000000000000008 mars 2008 kl. 20:50

    mena är ju din profilbild,vet ja!!Maja där,du är för söt när du inte fattar ;))) Kram på dej å en puss får du mä..i pannan :) Ska kolla dina foton nu....hmmmm. Skön lördakväll ;)

    SvaraRadera
  3. gjorde du som sa till flickorna, Deras föräldrar borde få höra vad e gjorde, fyyy attan! Ha nu en fin söndag o kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Hur grinig dom än kommer å tycka att du va/é..Så gör man inte å det skulle nog även deras föräldrar få veta..Snygga bilder..Å visst röstar jag på dina bilder..SJÄLVKLART !!Ha en toppen dag å hoppas du har bättre väderän mig..REGN..suck..Kram

    SvaraRadera
  5. om du behöver röstningshjälp av mej! Jag hjälper till! Vet ju vad du skickat in tror jag! Du nämnde nig det i förbifarten! Bara att hojta som sagt är!

    SvaraRadera