Bloggintresserade

fredag 28 mars 2008

Det är kaos i huvet på mig

Jag måste säga att de är tur att huvet sitter fast... I morse va jag så trött så de va tur att jag fick på mig kläderna innan jag gick ut.. Det hade sett ut annars...


Sen att jag snurrade till de lite med strumporna gör ju inget. De va ju samma färg, bara de att ena sockan hade prickar  =)


 



 


Har inte kunnat skriva nåt direkt, för de är kaos i huvet på mig. Jag vet varken ut eller in, upp eller ner.


Eller igentligen vet jag, men blir de som jag vill ?


 


Jaha då va de en ny dag. Fredag... Idag ska jag handla kolla att jag har medicin hemma över helgen. Måste byta tvätt dag oxo.. Eller, ja jag får se om jag gör de. Besluts ångest ? Jag ? Nähää =)  JO.........


Har inte pratat med Marcus o Nina nåt speciellt det sista.. Måste höra av mig till dom så jag vet att dom o bebis mår bra  =) 


Ja visst ja,, jag ska säga till Nina att jag vill ha en bild på magen även att de inte syns mycket än.... Jag vill ju se allt från början. Det är stort att bli FARMOR  =)


Har bytt min blender idag, ja mamma o Tilda gjorde de när dom va o handlade... Jag fick ju en stöt av den andra, så de är bara att hoppas att jag inte får det av den nya.. De va lite läskigt.


Men nu kan jag mixa o trixa lite igen.. Gott gott.... Får absolut inte glömma att köpa jordgubbar idag ... Det är ett måste nu.


Nä kanske ska kolla handlings listan lite, kan ändå inte sova nu.


La in lite nya bilder på BILD BLOGGEN innan.. Inget speciellt.


Oj inatt är de 3 avsnitt av Home and Away... Undra om inte doktorn dör i nåt av dessa avsnitt.. Jag bara älskar honom, han är så naturlig... Han blev dålig inatt så jag grät en skvätt  =)


Trevlig Helg


Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. Fasen va du e mystisk nuför tiden.

    SvaraRadera
  2. jag hade fattat nada. Men jag får gratta till blivande farmor! Du blir en ung farmor förstår jag! Jag är både farmor och mormor. Farmor till en 8-åring och mormor till en 10-åring och 6-åring. Kram!

    SvaraRadera