Bloggintresserade

onsdag 12 mars 2008

FÖRBANNADE HUNDÄGARE !!!!

 


Förbannade hundägare som inte kan plocka upp skiten efter sina hundar. Jag förstår inte varför de ska vara så svårt att plocka upp efter sin hund ?


Undra hur dom gör hemma när dom har skitit ? Låter dom bli att spola o låta allt ligga där o flyta tills nästa kommer o fyller på med sitt ?


Jag brukar alltid kolla vart både jag o Teddy sätter ner fötter o tassar, men i dag så hann jag inte me riktigt. Teddy klev rakt i en riktigt slaskig lös skit..... Han klev inte mitt i, men ändå så jag fick duscha av honom när vi kom hem. Jag stod o pratade med Ulrik i duschen, fy fan va äckligt de är. Nu är han ren o luktar gott igen.


Det har varit en regnig, grå, tung dag. Har sovit till o från. Det har blivit sent sista tiden så de måste jag ändra på igen. Har känt mig helt skakig i dag. Så snart är de Hilding som gäller. Tänk om han kunde vagga mig till sömns hela natten  =)


Sanna ringde innan, hon kommer o städar i morgon, gott gott UNDERBART......  Hon frågade om jag inte kunde köpa en pizza till henne, men jag fick säga nej för jag har inga pengar, dom måste räcka till jag får pension igen.. Fy fan va snål jag känner mig. Sanna du ska få en pizza en annan dag jag lovar.


Jag har inte fuskat nåt med förbjudna saker i dag heller så nu börjar jag känna mig lite stolt igen. Jag kämpar vidare med vikten.


Ja visst ja,,, varken jag eller Marcus gick vidare med någon bild. Jag hade inte räknat med mig själv, men jag hoppades så på att Marcus skulle göra de. Lite tråkigt. That´s Life !!!


Hur ska man göra för att få in lite extra pengar ?


Gå ut o ställa mig i ett gathörn skulle inte ge något, jag skulle nog få betala för att få ett =)


Köpa lotter, näää de är bara nit. Visst kan man ha tur. Men inte jag. Asch man blir inte gladare av att ha pengar  ( oj vad jag ljuger )


Undra om jag kanske ska ta o berätta min hemlis snart =)


Njaee jag väntar nog lite till.... Ja de gör jag.


Ha en bra kväll.


Puss I Pannan


 

2 kommentarer:

  1. 000000000000000000012 mars 2008 kl. 20:50

    människoplågare där,he...BERÄTTA NUUUUU ;-/ Hihi... Håller mä dej om hundbajet.Konstit att de ska va så svårt.Konstit att de ska va så svårt att koppla sina hundar åxå.Ja e rädd för lösa doggar men dom eeeee ju så snälla sååååå...Litar inte jag på....Ha en go natt hos Helge ;) Gonattpuss.

    SvaraRadera
  2. hundägarna. Men ofta är det barnen som får gå ut med hunden och det PLOCKAR INTE UPP!
    Såg att du kastat dig över Pinero! Kul kille som man aldrig vet var man har. Jag har blivit civilt olydig och gör halvkriminella saker - skitfestligt! Kramis!Light

    SvaraRadera