Bloggintresserade

fredag 17 oktober 2008

FETMA - FETMA - FETMA !!!

Jag förstår helt enkelt inte hur vissa människor tänker.


Eller hur människor är mot varandra.


Ta Donna här. Hon va på tv igår o jag tittade på det. Jag tyckte det va äckligt. Hon födde ett barn när hon vägde 230 kg (om jag inte minns fel), det skulle jag aldrig våga.


Hon träffade sin man på nätet. Han va ute efter feta kvinnor. Visst jag tror att de finns dom männen som verkligen älskar feta kvinnor på sitt egna lilla sätt ( genom att vara kontrollerande ).. Men jag kan INTE förstå hur det kan vara attraktivt när man är sjukligt fett ? Han älskar Donnas fina kurvor... Var finns dom kurvorna ? Det är ju bara häng o fläsk.


Jo jag tycker att jag har rätt att vara så ärlig o säga vad jag tycker o tänker för jag är själv tjock.


Det är känsligt att prata om fetma, det är pinsamt, man vill ju helt inte vara fet.


Fet kan man bli på många sätt. Det är inte alltid att man äter sig till fetman. Oftast är det ju så att man äter på tok fel o för mycket.


Alla vet ju om det, men det är ändå svårt att göra något åt de.


Många feta säger att dom är så lyckliga o att dom inte skulle ändra på något, inte ens vilja bli mindre. Det är skitsnack säger jag då.


Ingen som är fet , nu menar jag inte den som har 5 kg;s övervikt utan jag menar F E T vill vara fet. Jag kan bara inte tro de.


Min vikt är absolut inte hälsosam på långa vägar. O jag vill INTE se ut som jag gör. Men det har tagit mig många år att komma hit, så jag vet att det inte går att ändra över en natt. Men varför måste det jämt vara så svårt/jobbigt.


Donna har ett mål som hon vill nå... Att bli världens fetaste kvinna... Hon vill väga 450 kg... Hennes man älskar feeding. Tacka f-n att han gör de, ju mer hon äter desto fetare blir hon. Dom tjänar ju pengar på hennes fetma. Hon kan hålla på så här i några år till, men sen kommer det inte fungera, kroppen orkar inte.  F e t  blir  f e t a r e, f e t a r e kan inte röra sig o till slut dör f e t a r e . Där står barnen utan mamma, medans maken tjänar pengar på henne. Hon har ingen nytta av dom pengarna. Mannen kommer att söka vidare efter en ny fet kvinna , så kommer han att börja om från början..


 



 


Jag är i n t e i närheten av hennes fetma, men jag kan bli de OM jag inte gör något åt det nu.


Det är precis det jag tänker göra. Först o främst för mig själv, för jag vill må bra trots min ständiga muskelvärk.


Sen vill jag kunna bli en toppen Farmor åt min ögonsten. Jag vill finnas kvar i många år, ja det finns ju inga garantier för något.


Men jag vill kunna finnas där om Marcus o Nina behöver mig till Liam eller vad som helst .


Jag vill även kunna finnas till för alla andra. Men framför allt för mig själv...


Det ska inte behöva vara så jättesvårt. Jag vet ju att jag har kunnat gå ner i vikt. I början av året gick jag ner -15 kg...  Jag har väl 2 kg kvar sen har jag gått upp allt på väldigt kort tid... Farligt Farligt.


Fler promenader , längre promenader. Rätt mat, mitt problem är ju att jag inte äter varje dag, det kan gå flera dagar utan att jag äter.


Japp de blev lite gallematias från mig så här i s p ö k t i m m e n...


Sweet Dreams...


Puss I Pannan


 


 

2 kommentarer:

  1. ...av en massa olika skäl. Stress, ärftlighet, störningar i ämnesomsättning...men vad det än beror på är det trist att bära på övervikt..... för tillfället verkar ju GI vara lösningen på allt...har du provat det? Hur som helst kom ihåg en sak, de flesta tycker om dig som du är! Natti-natti.

    SvaraRadera
  2. Jo då, jag kanske skrev lite galet. Jag har provat GI o det funkar jättebra. Ah fasen jag får nog läsa igenom det jag skrev märker jag.... Som sagt övervikten kan bero mycket. Jag menade programmet jag såg på tv, där han "matar" henne. Han älskar feeding, det är till att ha ihjäl henne . Det är mord.. Oj oj, jag måste nog vänta tills jag har sovit med att skriva tror jag.. Nattiskram

    SvaraRadera