Bloggintresserade

lördag 17 november 2007

Mardrömmar

Jag hatar mardrömmar. Jag vaknade av att jag grät nästan hysteriskt. Allt som jag hade drömt trodde jag va sant. Ja de är de ju till en viss del.


När jag drömmer så här så vågar jag knappt somna om. Så nu får jag nog vara vaken till det är dags att sova i kväll.


Hoppas att ni sover gott.


Ha en härlig Lördag


Puss I Pannan


Tack Anita för att du står ut med mig. Ja självklart min lilla goa mamma som är GULD värd

6 kommentarer:

  1. Ja det är skitjobbigt med mardrömmar. Hoppas de släpper så de inte håller i dig under dagen. Jag brukar ha det så, men då är det oftast nåt som ska bearbetas. Kramisar på dig å ha en fin lördag! Åsa

    SvaraRadera
  2. äsch så du säger...."rodnar lite"....de e välan så klart varför skulle jag inte ståut...vi e välan polare vi!!.....kram o glöm inte o ge dej själv en kram o titta dej i spegeln o säg att du älskar dej!!! ok de va kanske o ta i lite ...du får vällan bli sams med dej först annars kanske de e lite svårt........o de blir du de vet du......stor kram

    SvaraRadera
  3. 000000000000000000017 november 2007 kl. 10:06

    STOR-kram får du av mej åsså önskar å hoppas jag att du får en lugn och fin dag.Ja tänker på dej...

    SvaraRadera
  4. Marderömmar är alltid jobbiga, fy! Ha en fin lördag nu o ta en härlig promeni om vädret tillåter! Kram!

    SvaraRadera
  5. få mardrömmar och då skriker jag tills jag vaknar, eller att min mysing väcker mig, för det är tydligen ett otäckt skrik. Hoppas att det lättar under dagen och inte sitter i så länge. Minnerna brukar ibland sitta i länge. Hoppas att du får en finfin lördag. Tröstekramar till dig.

    SvaraRadera
  6. Drömma om en trevlig stund under täcket med Johnny Depp.. Kurrrrr.......purrr.......murrrrr.... ack ja vad dum jag blev nu då..

    SvaraRadera