Bloggintresserade

torsdag 8 november 2007

Lena du har fått sms tokigt va

Kan inte sova. Somnade väl efter 23 tror jag de va o sov till o från till halv 3. Inte illa. Men nu känner jag sån oro i hela kroppen. Satte på datorn för att skingra tankarna. Funderar på hur pengarna ska räcka till alla julklappar o till resten. Mamma fyller år nu den 15;e nov. Marcus fyller den 3;e dec.


Jaja, de har ju gått i alla år så det går väl i år oxo. Bara man slapp den här oron jämt.


Har tänkt på Lena sista tiden , mer än vanligt. Så när jag satte mig här nu såg jag en liten lapp. Den hade jag gömt så jag inte skulle kasta bort den. Det va telefon nr till Lenas mobil. Så jag satte mig o skickade ett sms... Knäppt va !!! Jag har aldrig känt att man har kunnat "prata" med dom som inte finns, jag har i alla fall inte gjort de. Inte förrns Lena gick bort. Det är precis som hon hör mig. O att jag vet att hon på något sätt får se mitt sms.


Har även börjat tänka på hennes barn, det blir deras första jul utan Lena. Usch det är inte roligt.


Ufffff jag ser knappt vad jag skriver, tårarna trillar o jag sitter o hulka efter andan. Tur att ingen ser mig.  Snart får jag väl en smäck av Lena så jag får väl rycka upp mig.


Jag tycker inte om att gråta - jag vill skratta. Jag vill ha mina knäppa samtal med Lena - tillsammans med Lena.


Jag har mina minnen - jag har det fina pianot o piano stolen som jag fick av henne. Det är jag så rädd om. Men jag vill ha nåt som jag kan krama om. Jag vill kunna viska saker i någons öra - där jag vet att det stannar.


Hmm kom att tänka på när Emma skulle åka iväg på en resa (kommer inte ihåg vart) o jag saknade henne redan innan hon åkte Så jag smög upp o hängde en kasse på deras dörr. I kassen fanns ett gosedjur o ett kort eller en lapp där jag hade skrivit nåt om att djuret skulle ta hand om henne, om hon va lessen så skulle det trösta henne, om hon ville prata ut så skulle djuret lyssna. Det skulle alltid finnas där.


Jag köpte ett gosedjur till Lena o sa samma sak. Jag vet att hon blev glad. För hon sa till mig en gång att vi har hemligheter jag o mitt gosedjur sen skrattade hon.


Nä de är lika bra att sluta innan jag tjuter så jag inte kan sluta.


Kan man skicka sms till himlen ?


Ja de tror jag att man kan.


Ha en fin dag


Puss I Pannan

1 kommentar:

  1. 00000000000000000008 november 2007 kl. 18:38

    tokigt å ja tror åxå man kan sms:a till dom man saknar..Å varför inte köpa ett gosedjur som ni kan ha tillsammans,du å Lena?Som du kan berätta saker för som du vill att Lena ska höra...kanske e jag lite tokig men ja tror det skulle fungera ...för dej..KRAAAM

    SvaraRadera