Bloggintresserade

fredag 12 juni 2009

VAD ÄR DET FÖR MENING MED ALLT ?

 


Jag vet inte om jag ska sitta, stå, ligga eller gå ? Det va längesen jag hade sån här värk, nu är kramperna som värst. Jag är på gränsen att åka in till akuten, men jag vet att jag INTE kommer att få någon hjälp, det enda jag får höra är att;


- Ja de är sånt som hör till din fibromyalgi. ALLT hör till, det spelar ingen roll om jag blir förkyld så hör de till fibron.


Jag har börjat att acceptera att jag inte kan göra lika mycket som jag har gjort en gång i tiden. MEN när man inte kan ta sig ur sängen utan att få så ont så man gråter , eller försöka ta en dusch. Visst de är inte svårt eller jobbigt. O M  man inte har min värk, försök att tvåla in dig, tvätta håret utan att gråta av smärta. Det går inte.


Allt jag gör just nu är hemskt o jag gråter av smärta. Jag kunde inte ens ta emot en liten kram av min granne för det gjorde ont.


Allt detta pga att min läkare inte vill skriva ut den enda medicinen som funkar för mig, ja som jag har fått prova. Jag vet att medicinen inte är bra, men vad f-n ska jag göra ?


Hade jag haft just den medicinen så hade jag själv kunnat göra något åt mina kramper, vilket jag inte kan nu.


Hur roligt är det att försöka ta en dusch för att kunna slappna av i musklerna o sen inte kunna tvåla in sig ?


Det enda som är skönt med all skit är att jag är ensam i mitt hem o jag behöver inte försöka vara pigg o glad eller hålla tårarna borta.


O det bästa med regnet är att ingen ser att jag gråter när jag försöker rasta Teddy.


Jag är 43 år o kan inte fixa saker o ting längre. Hur ska det bli när man blir äldre ? Skrämmande.


Dom flesta försöker inte ens att förstå, eftersom det är skönast för dom att slippa. Jo , jag vet.


Jag fick ett samtal innan från arbetsterapeuten där hon säger att min rullator har kommit hem............


Min RULLATOR................ Det är förnedrande, o de är fruktansvärt jobbigt o pinsamt att jag inte ens kan gå på promenader som jag har gjort innan.


Gråtandes har jag frågat mig många gånger vad jag har gjort för att jag måste lida så ?  Har jag verkligen gjort mig förtjänt av att ha en sånt här liv ? Hur länge ska jag straffas ?


Jag straffas ju för något jag inte har gjort !


Tyvärr får jag inga svar, så det är väl bara att acceptera detta oxo.


Var ska det sluta ?


Vad är det för mening med allt ?

3 kommentarer:

  1. Usch vad svårt du har... Tacksamt har jag inte din sjukdom, vet inte riktigt hur jag skulle hanterat livet om jag hade gått med värk dygnet runt. Så jag måste få säga att jag beundrar din humor och den styrka du visar trots allt. Herregud du är ju bara 43år och rena barnrumpan.... Satans skit att bli sjuk! *Kram*

    SvaraRadera
  2. vad naf, varför ska du va slut när du är 43? Det är ju ingen ålder på en ungdom av din kaliber????? Nä, för fanken, det var ju då som jag var bäst, nu är jag som en gammel häst, ont i baken och vete fanken, ska till kiropraktorn om några dagar... Kram och klem! Gäddan å Pusselbit med sitt problem......................................

    SvaraRadera
  3. konstant värk.. hade det olidligt i flera år innan jag fick nya höfter.. Varför kan inte doktorn skriva ut receptet på tabletterna som får Dig att må bättre??? Ha en nice lördag. Kramar

    SvaraRadera