Bloggintresserade

torsdag 4 juni 2009

Lite Då Ja Så Ja !! ??

 


Ja då va jag färdigplågad... Nä då så farligt är de inte.


Jag har fått hjälp av mamma att vaxa benen , men jag övergick till min epilator istället. Första gången jag körde med den så rann tårarna så ont gjorde de.


Men inte idag. Jag kunde slappna av o njuta, men de va nog att jag visste att jag inte skulle bli halft handikappad efteråt pga värken.


Har fixat lite annat oxo. Fick en akuttid till VC i morse för min svullna fot/ben. Men det va "nog" inget farligt =)


De va säkert bara fibron o att de hade varit ganska varmt i några dagar. Jag ringde till dom vid 8 i morse, sen somnade jag o sov en stund o när jag vaknade så va foten redan bättre, är det inte typiskt ?


Ingen propp, o inget med hjärtat heller.


Som vanligt så va det Rohde som ställde upp o körde mig, tog hand om Teddy. Hon är guld värd. De säger jag till henne. Det ska inte bara sägas utan det ska göras annat oxo. Men det tar vi sen =)


Åkte en sväng till the big city, hon handlade, gjorde ett ärende åt sin lilla mamma. Sen handlade jag på ett helt annat ställe, fast jag skulle åkt o handlat lite senare så hon slapp de. Men hon stannade, o de är jag så glad för , för nu är det redan gjort. YES.


Apoteket klarade jag av, när jag kommer hem o plockar lite med medicinen så ser jag att jag har tagit ut fel styrka, jag har två olika styrkor men jag hoppas att jag kan ta de i morgon.


Oj är klockan redan så mycket. Ska sätta fötterna i fotbad, det ska bli så skönt. Fila fila blaaah. Hatar fötter, även mina egna.


Jooooo, de måste jag ju säga När jag va på VC så va det en tjej före mig, hon skulle betala o lite annat. Hon hade en liten söting som precis hade lärt sig gå. Han va faktiskt lik Liam lite. Mamman fick gå efter pojken men han ville inte följa med henne han ville tulta vidare, så jag sa till mamman att jag håller honom gärna i handen.


Hans lilla knubbiga hand tog tag om mitt finger o där tultade vi båda iväg. Han va så söt så jag ville bara lyfta upp honom o kramas lite, men det gjorde jag inte.


Nä , ha en mysig kväll.


Puss I Pannan

1 kommentar:

  1. fotbad m.m. i morgon, natti natti & kramsiar

    SvaraRadera