Bloggintresserade

måndag 15 juni 2009

Sommar ? / Bilder

Sommar, ja vart har den tagit vägen ? Det regnar o blåser. Ok jag ska vara rättvis, idag har det inte regnat, ja inte vad jag har sett men jag blev liggande ett par timmar idag igen.


Va ute en stund med Teddy innan, han gjorde illa tassen, så jag fick bära honom sista biten hem. När jag kom hem så klippte jag bort lite päls o kollade men jag såg inget däremot är han jättevarm på tassen. Så han fick väl nåt stick av nåt slag. Jag får kolla upp de lite, han är i alla fall lugn o sover men han hade lite svårt att lägga tassen till rätta.


Härom morgonen när vi vaknade till så satt vi båda vid sängkanten o försökte komma igång. Rätt som de va såg jag nåt som rullade ner på golvet, jag såg inte va det va för jag hade inte tagit på mig ögonen. När dom åkte på så började jag rysa o jag blir nästan lite smått hysterisk när jag ser en fullmatad fästing.


Teddy är ju så kortklippt så de syns ju om det är nåt, han har inte kliat sig heller som han brukar göra. Jag myser ju med honom hela tiden så jag förstår inte hur jag har missat den bamsen ?


Äckligt, vidrigt, jag får köpa lite fästingsmedel nu.


Ja nu vill han ha lite uppmärksamet så de ska han få. Så här söt va den lille äcklige saken som föll blaaaaaaaah.


Puss I Pannan



 



 



 



 


1 kommentar:

  1. Äckligt äckligt. Jag bara HATAR dessa kryp. Finns ingen mening alls med dessa små äckliga saker. Önskar dig en trevlig tisdag. Kram från Tollan

    SvaraRadera