Bloggintresserade

onsdag 10 juni 2009

Frolic Ja Kanske De !

 


Igår kväll fick jag väldigt ont i nacken o axeln men tänkte inte mer på de eftersom jag är så van. När jag skulle lägga mig fick jag lite kramp så jag gick upp en runda o försökte lägga mig igen.


Jag lovar att de va fruktansvärt, de va jättelänge sen jag hade sån hemsk kramp. Nackan, sidorna på halsen, ner över bröstryggen, över brösten, under högra vingen krampade de för fullt, fram över till magmusklerna. Jag hade en tabl kvar så jag tog en halv stesolid o dom tar jag BARA i nödfall, detta va absolut ett nödfall.


Ibland kan man få kämpa för att komma ur sängen, men jag fick kämpa för att kunna lägga mig ganska hyfsat. Jag grät, ville bara skrika rakt ut men klockan va mycket o jag måste tänka på grannarna mitt i allt.


Det va så illa så jag va på väg att ringa ambulansen. Det har jag aldrig behövt göra för några kramper.


Det känns även som att lungorna krampas ihop o man kan inte andas ordentligt.


Jag somnade av utmattning efter en lång stunds kämpande att hitta rätt ställning. Jag är glad att jag har en höj o sänkbar säng för jag halvsatt o sov i några timmar.


Hade även ont när jag vaknade men det hjälpte ganska mycket när jag kunde ta mina värktabletter. Så jag passade på att köra lite avslappning o där somnade jag.


Innan jag la mig så tog jag frukost. Keso, banan o några jordgubbar. Det är så gott. Teddy fick sin mat, blötmat o en skinkbit. Tar fram frolicen o delar den i 4 delar för han sätter i halsen så lätt, lägger på de på maten när jag ser att jag har lagt på de på MIN frukost. Baaaah snuskigt. Jag blir bara så trött på mig själv när jag är så vimsig. Jaja, jag hann ju inte äta några bitar. Det va ju lätt att plocka bort oxo sen skrapade jag av det yttersta lagret så va de ätbart igen  =)


Nu ska jag dricka lite kaffe o se om jag kan piggna till lite. Skulle behövt handla lite idag men mamma köper hem lite mjölk så får jag se om jag kan handla i morgon.


Jaha Tetris fyller visst 25 år... GRATTIS.....


Ha en mysig kväll , de ska jag ha.


Puss I Pannan


( bilder kommer snart )

4 kommentarer:

  1. Undrar om du är vaken????
    Ja det lär ja väl få fortsätta att göra..HM
    Pöss i örat
    Kramen

    SvaraRadera
  2. bloggen avslutad11 juni 2009 kl. 00:29

    nog skicka min tjej,.lite go massage är du väl unt tjejen,.go natt och natta pöss

    SvaraRadera
  3. der låter inte något vidare. Kraaam!!

    SvaraRadera
  4. vadå vimsig.. ofta samma sak här. Ha en bra dag... Kramisar

    SvaraRadera