Bloggintresserade

måndag 9 november 2009

Skönt, Jobbigt, Omständigt, Klumpigt, Tungt, Livsfarligt !

 


Ja allt de där är de när jag ska duscha.. Det är så skönt att ställa sig i duschen o veta att man kan bli ren o dofta gott, skönt för att musklerna kan få slappna av lite för de behövs verkligen.


Jobbigt, redan i tanken börjar de bli jobbigt för jag vet att de är ingen dans på rosor att tvätta o tvåla sig, omständigt blir de för man ska försöka komma på dom smidigaste sätten för att inte tala om det som är lättast o kräver minst styrka, vilket gör att jag blir så fruktansvärt klumpig.. Kan ju säga att de är tur att jag är ensam i duschen så jag inte behöver ha ögon i nacken för tvålen den far åt alla håll o kanter.


Av allt tvålande, tappande, armar som far hit o dit för att man ska nå varenda centimeter på kroppen så jaaa, de blir tungt o musklerna fick sig ingen avslappning alls utan jag är tillbaka på ruta ett där jag tror att det ska bli skönt..


Livsfarligt är de till den grad att jag bara väntar på den dagen jag behöver ringa sos för att jag håller på att drunkna...


Jag överdriver inte. Jag vet inte hur jag bär mig åt ? I kväll skulle jag mysa lite med att ta lite facial scrub o det är ju så skönt, allt dött bara rinner av...


Men sen ska jag ju försöka skölja av de oxo o här blir de farligt ( eller när jag sköljer håret )


Jag tar så försiktigt ,, ögonen är stängda, munnen är dubbelstängd. När jag får vatten i ansiktet så får jag lite smått panik o kippar efter andan, det spelar ingen roll att jag har strålen mitt i ansiktet jag SKA ha luft !!!!


KALLSUP !


Luft, host, luft, host osv så håller de på tills jag har dragit en lång ramsa om varför inte jag kan duscha som normala människor.


Jag tror att jag ska köpa ett cyklop som jag kan ha i duschen hahaha.


Jag överlevde den här gången oxo efter mycket stök o bök. Men det är skönt att vara ren.


Puss I Pannan

3 kommentarer:

  1. Snälla muskler???? Mina är kaputt nu , när jag sitter o försöker plia rader här,hehe! Hm! Man skulle ha en massag grej på duchen, dte skulle vara skönt för musklerna. Kram till dig o ha en ny fin vecka!

    SvaraRadera
  2. *Ring sã tvãlar jag* Sista skriket pã programfronten.
    Sedan en lããããng HK....

    HKHK ...Kai////

    SvaraRadera
  3. Finns det inte en duschstol? Ack, ja! Jag önskar dig en ny och fin vecka med mycket muskler och glitter i håret och tacksamhet och roliga kommentarer och mail och många pussar från lille Liam och goss av Teddy och tack tack tack för att du hjälpte mig!!! ♥ Kram Geddan ♥

    SvaraRadera