Bloggintresserade

måndag 16 november 2009

De finns dom som tänker på andra

Igår fyllde mamma år. Grattis lilla mamma i efterskott. Jag hade köpt blommor till henne o sen ska jag göra en sak som jag inte kan avslöja nu..


Det tråkiga är att jag kunde inte gå in till henne o jag blir så lessen, här ligger jag vägg i vägg med henne o syrran med familj är där o har det trevligt. Det är ju bra att dom kom dit, men varför blir de alltid så att jag på något sätt blir så dålig så att jag inte kan röra mig knappt ?


Det första jag fick göra på morgonen va att ringa till Rohde o be henne gå ut med Teddy. Det är så tryggt att ha henne o mamma.


Orsaken till att jag inte kunde gå in till mamma va att jag hade så fruktansvärt ont i magen. Jag trodde jag skulle tuppa av ett par gånger när jag satte igång att hosta till råga på allt.


För några dagar sen när jag böjde mig ner o skulle ta på Teddy kopplet va de precis som om nåt kom i kläm i magen o de gjorde så ont. Sen blev de bara värre. Mamma, Rohde o Inkan sa att jag skulle åka in akut men det gjorde jag inte. Jo jag va på väg några gånger.


Men i dag är det mycket bättre tack o lov.


Tillbaka till gårdagen. Mamma skickade ett sms o frågade om jag inte kunde komma in dit en stund så jag ringde upp o frågade vad det va ?


Men hon sa inget mer än att barnen ville ge mig något , ja Mia o Peter oxo.


Men jag visste inte hur jag skulle få på mig kläder, så jag sa att de tar tid innan jag kan komma in.


Till slut hade jag fått på mig kläder o jag va helt slut. Dels så har jag fortfarande väldigt svårt att andas pga flunsan ,, men även värken i magen gjorde sitt.


Jag va gråtfärdig, men de fick gå. Barnen ville ju ge mig något. Jag trodde att de va nåt dom hade gjort själva, nån teckning eller nåt från slöjden, ja de kan vara precis vad som helst.


Jag fick ett kuvert med mitt namn på o några fina hjärtan. Nu trodde jag absolut att de va nåt dom hade ritat  =)


Men när jag öppnar de så ser jag det ni ser på bilden oxo....



 


1000 kr.............. Va i hela fridens namn... Varför då ??  Men inte ska ni ............ Ja men............. Eh..................Men då............... TACK SNÄLLA


Jag kände hur tårarna började brinna under ögonlocken på mig, men jag kämpade emot, jag kunde ju inte prata ens, jag viskade barnen översatte åt mig =)


Det va JUL för mig igår. Alla vet vad jag har fått gå igenom när det gäller M Y T O M A N E N som inte betalar tillbaka mina pengar osv.


Det finns dom som bara tar o tar, men sen finns de dom som verkligen tänker på andra o inte bara sig själva...


Som jag har sagt innan, hade M Y T O M A N E N som ni känner till betalat tillbaka som han lovat så hade jag inte behövt ta lån för att operera Teddy...........


Tack,, tusen tack dom pengarna går direkt till Teddys räkningar....


 


Puss I Pannan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar