Bloggintresserade

tisdag 2 september 2008

Läkaren,,,,,

 


,,,, ringde många timmar försent, spelar kvitta. Han ringde i alla fall. Snacka om att jag har gått dessa dagar o varit skraj för vad han ska säga...


Han sa att han o hans 5 kollegor hade kollat rtg plåtarna noga o dom kunde inte se det lung läkaren såg. Så han ska skicka tillbaka dom o få ett nytt utlåtande. *suck* Faaaaaan ska jag behöva vänta ännu längre. Lymfan som sitter nånstans vid lung tjosan va 15mm stor. Jag uppfattade inte vad han sa där om den va 5 eller 10 mm för stor ?.


Ja de kan ju vara vad som helst, det vet jag, men det lugnar inte mig för de.


Sen när det gäller hjärtat så sa han att jag minsann hade ett, ett gott sådant... Näää fan han såg fel, jag hade en häxas hjärta, det är därför som jag måste göra ett "finare" cykel test pust stöööön ståååånk.


Hur som haver, jag skulle få brev svar, dröjer det för länge så ska jag ringa mottagningen igen. Blaaaah...


Jo jag vet, jag är ganska negativ, that´s life !!!!


Har mått pissigt i dag. Har varit ute med Teddy ett X antal gånger. Har gått med grannen o Teddys flamma. Fotat lite svampar .


Hjälpt mamma o sätta ihop hennes nya skrivbord som hon köpte på Ikea, då pratar vi tusen delar....


Jag förstår inte varför man ska stressa upp sig för när det inte flyter på ?  Det tar den tid det tar. Jag bara skrattade åt mamma. Ja hon brukar inte svära men de kom allt några ord. O jag önskar så att jag hade haft en riktig video kamera så jag hade kunnat filma allt... Tänk att lägga ut de på youtube hahahaha....


Varning för Ikea o orden som följer =)


 


Tack för alla era kommentarer. Tack för eran hjälp med röstningen mm.


Jag är sååååååå tacksam för er..


Kan inte hoppa runt till er nu, jag har lite ont. Men jag kommer vartefter =)  promises promises hahaha...


Sweet Dreams



 

1 kommentar:

  1. ändå att få höra att DE inte kunde se ngt direkt! Fokusera bara på det och att du snart får svaret. Svårt men du klarar det galant vet ja!!!
    Kraaam och tänker på dig.

    SvaraRadera