Bloggintresserade

söndag 31 augusti 2008

VAD VA DE JAG SA !!!

 


Det har varit en lugn o skön dag / kväll. Tog med mig Linus upp till berget o käkade glass i stora lass. Fotade lite oxo, men det blev inte alls som jag ville ... Jaja, det kan inte alltid bli bra hahaha.. Fan va knäpp jag är, det är ju ofta som bilderna bli pannkaka  =)


Kenth va på A6 o bytte sina jeans, när han kom hem o provade dom nya så va de stuuuuuuuuprör o de gillar han inte. Men jag sa till honom att han måste ju prova dom innan han köper dom, men nää de orkade han inte. Tänk att de kan vara så roligt att säga


- Vad va de jag sa !!!!!


- Jajajaja, jag vet.


- BRA hahahaha.


På kvällen så skulle han träffa en jobba kompis i stan o ta några öl, jag sa till honom att han skulle ringa först så han säkert skulle komma. Den här kompisen har redan skitit i att komma så Kenth fick åka hem igen.


Så vad händer den här kvällen ?


JO, kommer han eller kommer han inte ?


Han kommer inte. Så nu kan jag säga igen ,,,, - vad va de jag sa ...


Nää, det tänker jag inte göra, för jag tycker att kompisen bär sig åt som en skitstövel. Så gör man inte. Han råkade somna för han hade haft en jobbig natt på jobbet. So What ! Vuxna förbannade karlar. Sånt gillar jag inte. Det kallar jag svikare. Dom slänger vi i svarta hålet.


Tur va så kom de två andra jobbar kompisar så han stannade kvar ändå. Så vi får se när han dyker upp i natt.... Raglandes eller inte =)


That is the BIG question.....


Oj vad klockan har gått fort i kväll. Har suttit o kollat på Pearl Harbor, fy katten va den filmen är bra. Ska strax låta John Blund natta mig, så får jag se när "fylltratten" kommer hem..... De är nog ingen fara.


Sweet Dreams.



 

1 kommentar:

  1. Hoppas han nu lär sig att inte planera mer med den "vännen"..Hur bidde det med "raggleriet"??Jag vet en som ragglade på bra i går =) Har skrivit om det inne hos mig :)Kram

    SvaraRadera