Bloggintresserade

torsdag 14 augusti 2008

HOROSKOP

Livsväg 4, den principfasta:



De personer men livstalet 4 är i allmänhet praktiska och målinriktade. Deras behov av trygghet är stort och måste vara tillgodosett för att de skall känna sig bekväma med förändringar. Som beslutsfattare är de med livstal 4 ofta mycket långsamma och måste ha alla fakta på bordet innan de kan bestämma sig.

Du som är en fyra ser nog mycket realistiskt på det mesta. Du är van vid att få anstränga dig för att nå dit du vill och räds inte hårt arbete. Om det är någon som är principfast och har stor självdisciplin så är det du. Personer omkring dig uppskattar dig som vän då du är mycket pålitlig och ärlig. Tyvärr kan du många gånger få svårt att hinna med att umgås med vännerna, du är ju en person som ständigt är i farten.

Många kan tycka att du är lite trångsynt eftersom du är så bestämd i dina åsikter, och du kan till och med uppfattas som tråkig. Det är möjligt att det är barndomen som gjort dig rädd för snabba förändringar. Att se saker ur andra människors perspektiv kan vara nyttigt för dig.


 


 


Vokaltalsanalys


 


Siffran Fem:
Frihet att göra vad du själv vill brukar vara något av det viktigaste för dig med vokaltal 5. Du söker dig till yrken där du får utvecklas hela tiden och där du inte har en krävande chef som du tycker plågar dig med enformiga uppgifter. Arbetsplaster där idérikedom är något som belönas passar dig perfekt. Du vill komma på och uppfinna saker, att sedan omsätta idéerna i praktiken är du oftast för otålig för, det får någon annan göra. Om ditt arbete också innebär många resor, då trivs du som fisken i vattnet eftersom ett av dina stora intressen är att få se nya platser och träffa nya människor. Din upptäckariver kan medföra att du har svårt att stadga dig, både när det gäller partner och arbete


 


Numerologisk analys med kabbalistsystemet


 


Siffran Åtta:
Åttor förutspås världsstor framgång, kanske på grund av sin otroliga övertygelse och viljestyrka. Du kan ibland verka kylig trots att du har stor medmänsklighet, vilket förvirrar de nära och kära. Som åtta känner man sig ofta missförstådd. För att nå dina mål går du gärna den långa vägen, bara du slipper att få råd ifrån andra. Tycker du arbetet är intressant kan du jobba hur mycket som helst.

Se upp så att du inte försummar dina närmaste och glömmer att säga vackra ord till dem. Din enorma arbetsvilja och prestationsförmåga kan leda till att du drabbas av så kallad dålig stress. Var rädd om din psykiska hälsa.

För att du ska kunna ha ett fungerande förhållande måste du ha antingen dra ner på arbetet eller ha en mycket förstående partner.

Saturnus regerar ditt liv och de bästa färgerna för dig är mörka färger som svart och mörkblått.


--------------------------------------------------------------------------------------


Personligt horoskop för idag: 2008-08-13


Nedanstående gäller för dig som är född 19xx-xx-xx:
Månen påverkar ditt födelseår i den 8:de Måncykeln.
Din stjärnbild finns i himmelshus VII.


Tur
Visserligen kan du ha god tur men det är farligt att förlita sig på den. När du minst anar det kan oturen istället slå till.


 


Hälsa
Eftersom du kommer att få mycket omkring dig vill du hålla dig pigg och alert. Då behöver du vila och inget festande.


 


Ekonomi
En viss djärv chansning kan leda till oväntat stor framgång, men riskerna är tyvärr betydande.


 


Arbete
Undvik att alltid ombesörja allt på egen hand. Samarbete på alla plan gynnas för närvarande av det astrala inflytandet.


 


Kärlek
Du behöver få lite uppskattning för att känna dig riktigt nöjd idag. Det kan löna sig att lägga litet extra tid på utseendet.


 


Relationer
En dålig relation har stora chanser att bli bättre. Det beror helt på om du vågar ta första steget eller inte.


 


 


Testa Dig Här

1 kommentar: