Bloggintresserade

söndag 17 augusti 2008

HJÄLP VATTEN PLANING =(

 


På bara ett par sekunder så jag mitt liv rusa förbi.. Jag blev så rädd. Ok jag ska ta det från början.


Jag o Teddy skulle ut, han va nödig den lille stackarn. Det ösregnar o då menar jag öser ner. På med kopplet, ut, vi hinner gå några steg när han stannar o kissar första gången. Oj oj han gillar inte när det regnar, men det gör jag. Jag tycker att det är skönt att vara ute då.. Ok, vi fortsätter att gå. Han stannar o nosar lite, skakar av sig vattnet o går vidare. Så håller det på.


Till,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vi kommer till en ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,JÄTTESTOOOOOOOOR VATTENPÖL,,,,,,,,,,,,,,,,,, o den kliver jag i.. Med mina FOPPATOFFLOR..... Det är ju gjort för att dränka fötterna. Vad jag inte tänkte på va att jag SMÖRJADE IN FÖTTERNA MED FET SALVA igår kväll. Kan ni förstå att jag trodde att jag skulle DÖ när jag började HALKA RUNT I TOFFLORNA  ???


Som tur va så va jag ensam på trottoaren så jag krockade inte med någon annan. Det kunde gått väldigt illa. Tänk själv att man bara åker runt i skorna, snacka om vattenplaning... Det tog lång tid innan jag kunde ta mig hem eftersom de va så halt. Jag gick som ett gammalt fyllo som trampar luft..


 


Oj oj oj, jag tror att jag måste vila lite, de va en pärs vill jag lova..


 


Puss I Pannan


ps,,,, akta er för vatten planingar...


 

3 kommentarer:

  1. har inte du tagit grodan ..de var vl bara o lägga dej ner på en gång o simma över :)

    SvaraRadera
  2. det där skulle man ha filmat,hi hi. finns billiga gummistövlar på ica ,.fina bilder du har tagit,.svårt välja ,. hoppas du har det bra ,.tänker på dig,.kramen,.var rädd om dig

    SvaraRadera