Bloggintresserade

måndag 4 augusti 2008

Ingen skillnad alls när det gäller handjur eller mansdjur

 


Jahaa då har man klarat av läkaren för den här gången oxo... Trodde att hon skulle börja tjata om mina värktabletter igen.


Ja hon tycker att jag äter för mycket/många... Klart som f-n att jag gör, jag vill inte äta några alls.


Men nu är det så att jag mår mycket bättre med värken när jag gör de.


För drygt en månad sen så fick jag nya sömntabletter o dom funkar mycket bättre än dom jag hade... Bytte från Stilnoct till hahaha ja de va ju de.... Jag svalde inte bara tabletten utan ordet oxo...


P nåt ?  ehhhh propavan va de... Nu kom jag ihåg de..


Dom funkar mycket bättre, de är bara de att jag måste lägga mig ganska omgående när jag har tagit dom annars får jag värsta myrkrypen i benen. Jag sprattlar värre än en elvisp... Det är mega jobbigt.


Hur som helst, så ska vi inte ändra på något nu när det gäller mina mediciner.. Skönt de.


Ska snart åka o hämta Kenth från jobbet. Han jobbar o jobbar. Han skulle varit ledig i helgen, men dom ringde både i fredags o i söndags. En dag fick han hemma.. Det är inte klokt.


Höll på att få vattenplaning 2 ggr innan.. Man blir allt lite rädd när bilden kränger till. Men det gick ju bra.. Bara de att jag inte tycker om att köra när det är mörkt eller när det är dåligt väder.


Ikväll ska vi äta hamburgare,, ja jag har köpt så det är bara att steka på dom o lägga ihop de man vill ha... Får bli lite slarvmat nu.


I morgon ska jag till gyn... Hua fy fasen säger jag bara. Det kommer inte bli roligt, ont gör de oxo...


En sådan här blir de... Ohh jag klarar knappt av att sätta in en sån så ont gör de... Men men, det blir ju skitbra när det är klart...    =)


Teddy ligger här o gnäller,det va inte längesen jag va ute med honom. Han har inte ätit nåt i dag, men han får skylla sig själv, för han har mat framme..


Jaja,, han är nog fortfarande lite pilsk av allt löpande .. Det är jobbigt för honom men även för mig som hör detta..


Ingen skillnad alls när det gäller handjur eller mansdjur hahaha..


Nä nu är det dags att lyfta på räva o fixa klart till jag ska åka..


Puss I Pannan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar