Bloggintresserade

fredag 8 augusti 2008

6 par skor

 


Svettigt, kvavt blaha blaha.. Fy fasen säger jag bara. Jag tycker inte alls om när det är så kvavt o klabbigt varmt.


Det får gärna vara sånt väder på nätterna, men på dan kunde de väl ändå vara lite behagligare.


Igår kväll så började de åska igen, det höll på ganska länge så det va bara att plugga ur alla kontakter  =)


Idag har jag o Kenth varit på A6 o shoppat lite. 6 par skor köpte vi, ja hälften var... Tog en bild för att visa dom till er hahaha..


 



 


Ja dom är inget speciella, men bra att ha.. Jisses jag hade ju inga skor. Inte Kenth heller. Han kom billigare undan än vad jag gjorde.. Men så är det juh  =)


Sen köpte jag skötborde, så nu fattas bara madrassen o kiss skyddet till. Ja lite extra då som jag ska behålla här. Men det tar jag lite senare..


Handlade lite smått när vi åkte hem. Vi ska äta hamburgare o strips lite senare.  ( ska ta kort på de oxo om de ser gott ut )


Anita ringde i morse. Hon grät o va så lessen. Jag blev nästan iskall, för jag förstod ju att det hade hänt nåt.


Janne hennes son som gjorde gastric bypass är långt i från bra än. Han har snart legat inne i ett år. Snacka om att läkarna har gjort världens jävla miss, jag blir så förbannad men kan inget göra.


Ok tillbaka till Anita o Janne. För ett tag sen så fick han blodförgiftning, men blev piggare. Sen fick han svamp i blodet, fick åka in. Idag har han opererats, ja dom har INTUBERAT  honom , för han hade svårt att andas. Det är ju inte så konstigt för kroppen orkar ju inte efter så här lång tid. Magen är fortfarande HELT ÖPPEN på honom. I alla fall så har dom inte förklarat för Anita att det är så allvarligt som det är. Han hänger på en skör tråd så illa är de. Jag blir så lessen för jag vill inte vara så långt bort från henne. Jag vill kunna vara ett stöd. Jag försökte läsa lite om svamp i blodet är blodförgiftning, men jag hittar inget nu. Det är ju skitsamma, för han mår inte bra stackarn. 


Ja nu är jag precis som Anita, jag bara svamlar.


Hur som helst så håller jag tummarna att Janne ska bli bra snart. Att han får styrkan att kämpa vidare. Ja det gäller hela familjen såklart.


Nää nu kan jag inte sitta här mer,, Kenth spelar Frets On Fire, så jag kan inte koncentrera mig..


Ha en mysig kväll / helg..


Puss I Pannan


 


Redigera : dom har gjort en traktetomi in ifrån halsen på honom han hadde ju det förut när han låg i coma så han hadde ärr där sen förut

3 kommentarer:

  1. hej gumman tack för att du finns ...dom har gjort en traktetomi in ifrån halsen på honom han hadde ju det förut när han låg i coma så han hadde ärr där sen förut..jag vet att det ska gå bra jag känner de nu...kram

    SvaraRadera
  2. glömde säga jäkla tjusiga doser vilka e dina o vilka e hans.....kram o gonatt

    SvaraRadera
  3. dom 3 paren är mina... puss puss

    SvaraRadera