Bloggintresserade

fredag 28 december 2007

Då vill man inte sluta utan sätta på o njuta på riktigt

Jag tager mig en snabbis.. O skriver några rader... Tack för alla goa kommentarer. 


Läste precis i rullisten att värken beror på dina stora bröst hahahaha.


No comment   =)


Har haft en jädrans migrän i några dagar o känner jag mig själv rätt så har jag minst en dag kvar. Kunde inte sova nu så då satte jag mig vid dator o passade på att göra lite bus..


Det är sådan bus som många av oss gör ofta. Ibland kan vi bli för ivriga när det inte går som vi vill. Andra gånger bara njuter vi o låter allt ha sin gång *aaahhhhh*


Mycket vill ha mer. O de känns så skönt att "lura" till sig lite extra när man vet vad man vill ha. Det är inte alla som klarar av de, för det kan vara lite svårt. Men när man väl har fått kläm på de så går de av bara farten. O man är så nöjd när man känner att man har lyckats.


Då vill man inte sluta utan sätta på o njuta på riktigt... Yeehaaa...


Jaja, förstår ni vad jag menar ???


Visst har ni väl kännt samma känsla oxo. I alla fall nån enstaka gång ?  Stavas kännt - kännt eller känt ?  Känt, ja de ser bättre ut, men jag orkar inte ändra de för nu ska jag sätta på igen.


Hoppas att ni har sovit gott. Ha en härlig dag.


Ta nu o sätt på det som ni tycker känns bäst


Vielen glück und ein glück für mich


Jaaaaaaaaaaaaa danke


Puss I Pannan

4 kommentarer:

  1. Ett n! känt! Ja njut på nu o ha en fin njutbar dag! Kramar kommer här!

    SvaraRadera
  2. Tänk vad man kan bli beroende av att glutta runt här på bloggen.. jösses! Ja, själv måsta jag iaf kolla nån eller några gånger om dagen.. nyfikenheten blir för stor annars! =)

    SvaraRadera
  3. länge sen jag gästade dig hehe..Babbelmaja e va du e hahaha..Jo du visst kan de kännas vid många olika tillfällen...Puss i pannan på dig o vofsen med..Knö inte me helge för mycket nu, du behöver ha lite tid för dig själv oxå *ler*//Bless you

    SvaraRadera
  4. 000000000000000000028 december 2007 kl. 16:52

    Ja e väl dum men ja fattar nada??Ähhh vadå njuta av? Usch ja e så trött.Har inte orkat mä helgen..å de kommer en till!Phu..Hoppas du orkar bättre än ja.Kram på dej.

    SvaraRadera