Bloggintresserade

söndag 16 december 2007

Bjuder ni på en kopp kaffe då =)

Vaknade av att jag grät o hade ont i huvet, har haft en jobbig dröm. Tur att man är vaken o slipper den i alla fall.


Är Söndagar eller Måndagar tråkigast ?  Hmm jag vet inte. Skit samma, jag trodde i alla fall att de va Måndag i dag. Jag frågade Tilda o Linus varför dom inte va i skolan ? Fick en jätteknasig blick.


- Ja men de är ju inte skola i dag heller.


- varför inte då ?


- För de är Söndag !!!!!


- Aha ok.


Ska strax in till mamma o fixa hennes bredband. Jo jag vet, det finns supporter, men om dom finns på Söndagar vet jag inte ?


Pratade i går med Maria hon som fick tvillingarna, hennes man ska hjälpa mig att bränna lite annars hinner jag inte klart till jul. Jag fattar inte den här nya som jag har. Visst jag lyckades en gång, men då visade Marcus mig hur jag skulle göra.


Nu när jag gjorde själv så blev de FEL FEL O FEL blääähh...


Barnen är hos mormor nu, dom kom in o ville ha hjälp för dom ville virka med händerna


????????????????????????????????????????????????


Nåt som jag aldrig har gjort. Tilda visade ungefär lite hur man gör i luften o jag började knyta runt fingrarna på dom. Tja, virka går de ju att göra nu, men OM det blir rätt är ju en annan femma.


 


På tal om Linus, han som aldrig kan vara stilla, så hoppar han på kryckor.


Han hade trillat ner för en trappa i går tror jag de va, så foten blev blå o svullen. In till Akuten i sitta där flera timmar. Det va en rejäl stukning som kan vara nog så jobbig. Men han är glad i dag o han hoppar som han inte hade gjort annat.


 


Janne Anitas son ligger fortfarande i koma efter magoperationen. I går fick dom göra ännu en operation för att kolla varför han inte blir bra utan bara sämre. Har för mig att op tog ca 8 timmar. Nu visade det sig att det har läckt hela tiden från mage/tarm som dom op från första början. SLARV !!!


Så nu har dom fått sy i hop allt så inget ska kunna läcka, både mage o tarm. Så det kommer att bli en till op då dom måste öppna upp det som det skulle varit från början.


Ev ska han få byta sjukhus där han kan få dialys för njurarna har tagit stryk.


Ja, jag kommer inte ihåg om hon själv har skrivit detta på sin blogg, minnet är bra men kort.


Det är många som inte får nån rolig jul. Många som sitter ensamma, många som lider i tystnad. Vi har en tant här i området, jag tror att jag ska gå dit med en blomma till henne. Hon har INGEN.


Nä nu väntar mamma på mig.


Saknar bloggen o er. Ska försöka ta mig i kragen o skriva lite. Men framför allt hälsa på hos er igen. Bjuder ni på en kopp kaffe då  =)


Ha en bra dag.


Puss I Pannan


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar