Bloggintresserade

måndag 26 maj 2008

***INNEHÅLLSRIK DAG***

Oj oj oj vilken dag det har varit. (jaha kaffet va slut i koppen)


Sitter o väntar på att Nallemannen ska komma hem från jobbet. Hoppas att han har haft de bra. Han lär vara jättetrött för vi somnade sent, ja jag somnade tidigt i morse  =)


Har haft en tid att passa i dag. Åkte dit - åkte hem  =)


Har så mycket som går runt i huvet nu. Men det lär väl smälta o lugna ner sig snart. På något sätt i alla fall.


Oj han kommer snart. Kan ju låssas att jag håller mig sysselsatt så han tror att jag jobbar o sliter hela dagarna hahahaha...


Ska gå o skvätta lite vatten i pannan så jag ser varm o trött ut hehe...


Nä då de ska jag inte. Oj f-n jag har glömt att sätta upp en tvätt tid. Det måste jag göra.


Skynda skynda innan han kommer hem.


Ha de gott mina vänner.


Puss I Pannan

Ord som betyder flera saker

Runka


 



"Så runkade vi vidare; ideligen förbisusade av andra bilar." Citatet från 1923 måste verka absurt för de flesta i dag. Att runka är ju ett grövre, talspråkligt ord för manlig onani.


Men runka är ursprungligen fornsvenska för att svaja. Och närliggande betydelser har levt kvar länge i språket. År 1856 kan man läsa om hur "fru Uggla satt i sitt lilla, vackert möblerade förmak runkande i en ländstol".


En icke-sexuell betydelse som fortfarande existerar är sumprunkare - en person vars uppgift är att hålla fiskefångsten vid liv genom att röra i deras vatten. Redan 1860 står det: "Till schåareklassen räknas äfven de s.k. 'sumprunkarne'."

***MIN MORSDAG***

 


Hoppas att ni har haft en bra dag allesammans.


Först åkte vi ner till konsum o köpte en fin blomma till mamma sen åkte vi till Lenas grav.


Precis när vi kommer dit så kommer Anna inrullande med sin bil.


Titta säger Nallemannen där kommer en bekant.


?


Sen kopplade de, han har ju sett kort på Anna  =)


Det va så roligt att träffa henne. Jag tände ett ljus o hon hade med sig en bukett med syrener, så vi delade lika  =)


Som vanligt la jag en kotte på namn skylten. Vet inte om jag har fått de ifrån något eller någon, men så har jag gjort i många år.


 



 


Det kom lite tårar, det är tungt att tänka på Lena, men samtidigt så går det lättare. Precis när vi skulle åka hem så kommer Sara, Lenas yngsta dotter med sambo. O henne saknar jag som en galning, det va längesen jag pratade med henne. Så vi stannade en liten stund till.


Vi hade tänkt att åka upp till toppen men jag orkade inte de utan åkte direkt hem.


När vi kommer hem ringer telefonen. Det är Marcus. Han frågar vad vi har varit ?


Sen sa han att dom va på toppen o satt där o väntade på att vi skulle komma hem. Så hade vi åkt upp dit så hade vi träffats ändå.


Men nu kom dom hit. Dom hade med sig en present till mig o jag blev sååå glad....


Det va en elektrisk konservöppnare. Skit häftig.. Den snurrade runt av sig självt utan att jag behövde hålla i den hahahaha..


Det blev som en julafton... Tack Marcus o Nina


 



 


Sen måste jag berätta att jag kände mitt barnbarn sparka för första gången. Det va som en liten skvalp spark .... Wunderbar...


Kunde ju inte låta bli att ta kort på Nina heller.


 



 


Är det inte mysigt så säg.... Oj vad jag längtar. Nina o bebis mår bra. Men hon har blivit sjukskriven för att hon är ganska utsatt i sitt jobb, o vi vill ju inte att det ska hända nåt. Det va bvc som sa de o så får de bli.


Det va roligt när dom va här, vi spelade lite kort o pratade. Senare på kvällen så pratade jag med Marcus på msn o han tyckte oxo att det hade varit trevligt. Nallemannen blev godkänd....Sicken tur jag har =)


Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi lägga oss. Nallemannen ska jobba i morgon så han ska upp tidigt. Lycka till gubben...


Dröm sött - händerna under täcket.


Puss I Pannan


 

söndag 25 maj 2008

***MORSDAG***

Grattis alla Mammor på Morsdag.


 


 


***MELODIFESTIVALEN 08***

Jag har INTE lyssnat på låtarna innan så chocken kommer väl nu  =)  Fick lov av Nallemannen att sitta vid datorn o skriva om festivalen.. Kan ni tänka er vad tråkig jag är mot honom. Jaja, nu vet han att han köpte grisen i säcken =)


 


Luuk ditt lilla fästingshuve. Du är elak mot artisterna. Tycker att du ska tagga ner dig lite. Det gynnar faktiskt oss om dom andra sjunger falskt. Men det har du väl inte tänkt på ? ( sen att jag tycker si eller så är en helt annan femma )


Nä trodde inte de heller. Förstår inte varför dom ska envisas med att han ska tjata i tv;n hela tiden ? Är det för att han jobbar gratis ?


Mormors troschock. Du är fixerad av trosor.. Visar Carina inget för dig eller ?


Förbannade tutande på dig. Förstår inte vem som har gett dig cykeltutan. Dåligt beslut.


Tror att Luuk är lite avis på Björn , ja inte bara Björn … Hallå var är Björn då ? Byt ut Luuk o sätt in Björn……….


Ojj Luuk, hånglade par.. Snälla du en vuxen människa säger inte hångla. Dom kysser varandra o du verkar helt chockad… Får du inget sånt heller ?


Tacka fan för att Luuk gillar spaniens bidrag. Det kunde man ju räknat ut med röven.


 


1.RUMÄNIEN


Båda två är stiliga. Bra scen närvaro. Låten är helt ok. Han sjunger bättre än henne. Ojjjj vad härligt slut .. ****


2. STORBRITANIEN


Undra om karl är plattfotad ? Ful jävla kostym. Grillig scen.  Nä de va nåt med låten som jag inte gillade. Kanske blir bättre om man lyssnar på den fler gånger.


3. ALBANIEN


Vilka fina ögon hon hade.  Endast 16 år ung o sjunger helt otroligt. Inte för att jag gillar låten nåt speciellt . Alldeles för många aaaaahhhhaaaaa.. Hade hon sjungit på engelska så hade den varit underbar. Mycket vacker tjej. Hoppas att det går bra för henne, inte bara nu. Utan resten av livet oxo.


4. TYSKLAND


Dom benen skulle man ha. Oj undra om det blir porrigt ? Åla o kråla på scenen.  Nää dom va inget vidare. Scen framträdandet va dåligt oxo.  Det långa ljusa håret hade jag velat ha..


5. ARMENIEN


Hemsk låt. Har inte sett så mycket av dansarna, men på avstånd ser dom bra ut. Hon däremot ser bra ut. Snygg kropp o klänning. Håret är inte helt fel heller. Rösten är inget fel på,,, bara låten.  Oh jädrans hon kunde vicka på häcken. Hmm får nog öva lite på de hehehe..


6. BOSNIEN-HERCEGOVINA


Jahaa då va de dags för nickedockorna. Weee helvete är detta för nåt.  Nääää jag tror jag smäller av. Passa på alla att göra nåt annat nu när den här låten är. Hur 17 kunde den här gå vidare?  Visserligen är det lördag, men dom behöver ju inte blanda alla droger som finns… HEMSKT. GRÄSLIGT. Släng ner dom i tvättkorgen.


7. ISRAEL


Startar upp med en häftig målning på sina rollerblades.. Början av låten känner jag mig som en ormtjusares ORM som slingrar sig ur sin korg.  Kände hur halsen blev längre o längre o slingrade sig från sida till sida. En del av musiken är bra. Sången är gräslig. Texten förstår jag inte.. Ok ju nu är det ju engelska.  Synd för dom att dom inte sjöng klart på engelska. Pisslåt. Hmm kanske om jag dricker en flaska vin så blir låten bra..


8. FINLAND


HOOOHAAA WWWAAAAA. Shit.  Yksi kaksi kolmen. Dom tror säkert att dom ska komma lika bra till som dom andra stollarna. Trumslagarn behöver ingen telefon i alla fall. Han kan ju trumma sina samtal. Oh fan där försvann vaxet i öronen för dom som har de alltså..  Hmm blir allt lite hadbangande mot slutet känner jag hehe.. Nää sluta NU HOOOHAA.


9. KROATIEN


Nu är det dags för spidermans i slowmotion. Ehhh han har nog hamnat i fel program. Nää vad är detta för nåt. Oj så tar vi ett steg till höger, sen till vänster. Oh herregud en dålig kopia av gudfadern. Vem släppte ut honom från hemmet. Är detta ett skämt eller ? Gud så gräsligt.  Inte ens ”fåglarna” i bakgrunden va nåt att ha. Oj oj, nu blev gamlegubben glad när tjejen lyfte benet framför honom. Undra om han pallade trycket.  Oh fan han rappar så han hängde me till slutet.


10. POLEN


Tjusig färg på klänningen.  Den såg lite konstig ut på henne. Kan inte säga varför.  Ojj vad många tänder hon hade.  Njae den va sådär. Hennes höga toner va inte bra. Annars va det bra. Flygeln tar jag gärna.   ( nu myser nog Luuk när han får se så mycket tuttar ) Nää den va för tjatig. Bitvis var den lite bra.


11. ISLAND


Iceland Iceland this is my life. Åm o kråm. Gräsliga pumps. Låten är svängig o skön. Ja den är land dom bättre helt klart.  Han va lite småsöt killen.  (fick skriva de för nallemannen hehe)  Anita skulle nog gärna ta hem honom för en liten stripp hahaha.  Ok den va skitbra.


12. TURKIET


Jordgubbar. Mmmm vad sugen jag blev på gubbar.. Vänster fot börjar digga lite smått. Låter som en skiva som inte hittar normal hastighet. Killen bakom sångaren har not stoppat fingrarna i ett vägguttag så som han hoppar omkring.  SKITLÅT….. Killen jämte sångaren hade nog ståfräs för han kunde inte stänga munnen, huden räckte väl inte till.


13. PORTUGAL


Oh skit vilken donna. I samlad trupp sjunger dom riktigt bra. Det känns lite som att någon ska till slakt.  Låten. Tja, ja, nej, eh, vet inte. Näää f-n det händer ju inget. Dissad av mig.


14. LETTLAND


Är det Husqvarnas symaskiner eller hehehe.  Jaha där åkte min haka i golvet. Fan vilken skitlåt.  Tjejen hade ju så stora bröst så hon hinner ju knappt med att göra rörelserna . Har hon otur så kanske dom hoppar upp o knockar henne.  Vilken taskig musiksmak . Sjunger dom på samma låt ?


15. SVERIGE


Japp – äntligen. Hur ska de gå ? En gång i tiden va hon söt. Varför har hon förstört sitt ansikte så ? Hon ser hemsk ut.  Kan förstå att hon blev kallad transvestit. Micken ser ju för fan ut som en massagestav.  Varje steg hon tar på scenen ser inövat ut. Steg för steg hackar hon sig fram.  Undra om hon har för mycket deodorant under ena armen ?  Nä jag tycker att hon sjunger falskt på vissa ställen.  T om tjejerna i bakgrunden har mjukare rörelser än Pirrelli.  Så mycket som hon tar i när hon sjunger o inte en endaste liten rynka i pannan. Snacka om taskigt fall med BOTOX.  Låten är halvbra. Rytmen ok. Framförandet njae. Men jag måste väl hålla på Sverige.



16. DANMARK


Oh hello vilken goding. Lite småbögig men helt ok.  Hörre katten det svänger ju. Härlig rytm, gungar gärna med till låten. Kan väl inte placera den riktigt känner jag. Men den va ok.


17. GEORGIEN


Jaha det va här alla strejkande sköterskor va…  Oj snacka om el maffos.  Killarna i bakgrunden har nog inte fått sig nåt på länge. Dom ser ju inte kloka ut.  Ja de gör inte hon heller. Låten är hemsk.  Gräslig. Dunkdunk dunk. Ja då fick dom till lite trolleri oxo.


18. UKRAINA


Oj Luuk är impad av hennes livvakt för han har en pickadoll. Jisses vad han är avis på allt o alla.  Hon va snyggare än Pirrelli. Klänningen va bra mycket läckrare oxo.  Rörelserna va nåt helt annat, inte stelt o gräsligt.  Snygg till tusen va hon.  Bra scen närvaro. Japp den va bra.  Killarna va bra även dom. Sverige ligger mycket risigt till.  Bästa låten


19. FRANKRIKE


Ok… Väntar o ser vad som ska hända. Han har stannat i flowerpower med helium stadiet.  He is becomming Jesus .. Eller så känner han sig skitnödig, kan inte säga vilket.  Det fattas 2 så hade dom varit dom 7 dvärgarna i bakgrunden med kvinnor utklädda till män i skägg.  Behöver inte ens säga att de va en skitlåt.


20. AZERBADJAN


En Dileva med vingar. O satan själv. Börjar fundera på om dom har drogtestat alla deltagarna. Eller om dom delar ut drogerna innan dom ska uppträda ? Herre jävlar vilken hemsk låt.  Om detta va deras bästa bidrag hur 17 lät dom andra då ?  O tack o lov att den va slut….


21. GREKLAND


En blandning av Brittney Spears o Kylie Minouge.  Även dom kunde trolla till en annan klänning. Nä är det jag som har så taskig musik smak eller ?  Nope inget för mig.


22. SPANIEN


Hola Hola espania. Ona cervesa profavor  (felstavat ?  vet inte ) VA FAN ÄR DETTA FÖR SKIT. JAG TROR ATT JAG SMÄLLER AV.  Dom ser ut som när småbarnen lär sig gå o dansa.  Va fan ligga o sprattla o visa röven är väl inget o se heller.  Nää lägg ner. ONO = BYE BYE


23. SERBIEN


Sitter o hoppas att musiken ska fortsätta lika bra som den gör i början nu. Mjukt o härligt.  Nu kom sången in.  OJ vad härligt. Underbart. Fioler. Snälla förstör inte den här låten med nåt skit nu. Den va lugnande.  Ojj jag ryser.  Den håller jag oxo på.


24. RYSSLAND


Vaaa en bra låt…  Hör jag fel ? Nää den är bra.  Härlig , lugn , skön. En älskar låt hehe.  Att de kom ut en hyperaktiv konståkare behöver man ju inte bry sig om.  Oj sångaren blev nog lite varm o knäppte upp skjortan. Sexigt. WOOOOW VILKEN BRA LÅT.


25. NORGE


Kanske ska passa på att dra en Norge historia.. Haha nää de ska jag inte.  Akta tjejen så du inte suger in micken när du andas in.  En helt vanlig tjej med kurvor, ser lite tantig ut men vem fan gör inte de. Söt – japp. Ja låten va bra. En låt som lätt kan fastna i huvet, som man diggar med i. Japp den kommer att gå långt. En låt i min smak. Hejja hejja.  Pirrelli nu får du allt hålla tummarna du oxo.


 


Ja då va alla låtar klara.  TACK O LOV… Höll på att få tuppjuck ett tag, men det gick bra.  Nu är det BARA rätt låt som ska vinna oxo.  Jag vet inte riktigt än vilken jag vill ska vinna. Sverige, men inte för Pirrelli utan för Sveriges skull. Rysslands låt va underbar.. Ja det kommer i alla fall bli fel låt som vinner. Det gör de ju jämt  =)


Hoppas att ni har haft en bra kväll, så att ni inte sitter o knickedickar o har fått tuppjuck av all skit nu…


Puss I Pannan

lördag 24 maj 2008

*** PRES***

 


Det räcker med att han släpper en fis så åker jag i väggen om jag råkar stå på fel ställe  ajjjjjj säger jag då....


Ska ladda inför blahaaa festivalen i kväll. Blir väl att jag skriver om den igen. Är lite svårt att sluta när man har gjort de några år...


Nu ska jag - lilleman o kamera ut på en promenix....


Ha en underbar dag.


Puss I Pannan


 


 



 

***NYA BILDER INNE PÅ PIXBOX***

 


HAR LAGT UPP LITE NYA BILDER FÖR DEN SOM VILL SE. MAJ 08


 


 

fredag 23 maj 2008

***HOHO JAJA**












 

   


Pust stön o stånk

Trött - o frusen. Har varit frusen i ett par dagar nu även att det är varmt o fint väder ute.

Skit samma.

Har varit o handlat lite idag. Pengarna rullar iväg, vart har jag ingen aning om ?

Bytte min blender IGEN. Den första åkte jag på en sinkadus kyss "stöt" av så då fick jag en ny.

Blender nr 2 gick sönder i kanterna så den gick inte att "montera" fast i själva motorn.

O här sitter jag nu med en oanvänd odiskad blender som jag ska köra ikväll.

Håll tummarna att den håller så den inte flyger in till grannen.


Fick ringa till kommunen idag igen om vårat härliga bruna vatten... Men det verkar som att dom

har varit o spolat rent i "rören". Men nu har jag sparat o ställt in i kylskåpet ifall om att.


Tog lite nya bilder igår när jag va ute, ska lägga in dom sen på min bildsida i fall det är nån som

vill se...

Jag hojtar till när dom är ute   =)

På tal om ute, så ska jag gå ut lite annars sitter jag här o somnar.

Ska fortsätta sen att fixa några bakgrunder till vildawebben som dom ska få.

Har redan gjort drygt 100 st....

Önskar er alla en trevlig helg..


Puss I Pannan


Oj oj oj oj, jag glömde ju helt..... Idag har jag köpt min första "sak" till mitt barnbarn.... Yeeees..............

 

 


 








             

   

 

***ÄNTLIGEN FÅTT SOMNA IN***







 


    

 

 

Vila I Frid Vera & Martin

 


 

Nu har mammas faster Vera fått somna in. Inga mer krämpor, ingen mer oro.

Nu är du i alla fall hos ditt barnbarn Martin som så tragiskt miste sitt liv.

Ta nu hand om varandra.

Det är tungt för många som finns kvar, som kommer att sakna er.

Varmaste Kramar till er båda

 


 

Tittade ut på himlen innan. Himlen är nästan svart. Mitt bland alla svartgråa moln lös två stjärnor svagt.

Det fanns bara dom två så långt jag kunde se.

 

 

   

***GRATTIS KVAST-MAMSI***

Ja må hon leva Ja må hon leva Ja må hon leva uti hundrade år.


Ja visst ska hon leva Ja visst ska hon leva Ja visst ska hon leva uti hundrade ååååååååårrrrrrrrrrrrrrrrrr.


 


HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA


Grattis älskade vännen din födelsedag


(den 23;e.lägger ut de i fall jag somnar innan timmen är slagen)


Hoppas att din dag blir helt underbar med nära o kära  =)


Love U


Pussen o Kramen


 



 

torsdag 22 maj 2008

***EN FELAKTIG ORDER***

 



 


Jag förstår inte hur det kan gå till på det här sättet ?


Varför skjuta med riktig ammunition när dom är ute på "övning" ?


Var ska vi få hjälpen ifrån när dom skjuter ner alla oskyldiga unga killar som kämpar som värnpkiktiga. ( om det blir krig så behöver vi inte vara rädda för att något annat land ska skjuta ner svenskarna för det klarar dom så förbannat bra själva )


Att det kan hända en gång - är en gång för mycket. Men då tycker jag att dom borde lärt sig nåt av det tragiska som hänt. Men det händer upprepande gånger vilket är skrämmande.


Det är rent ut sagt för jävligt.


Mamma har pratat med sin kusin o hans fru i dag. Ja vad ska man säga, dom mår inget vidare. Mammas faster hänger me än så länge. Tack o lov så vet hon inget om detta som har hänt.


Jag förstår inte hur dom orkar gå vidare. Men som dom själva säger så har dom ju en dotter oxo. Dom måste kämpa på.


Det ska inte bli något tjat om detta från min sida. Känner bara att jag behöver få ur mig lite.


Ha en fin kväll.


Puss I Pannan


 

Måtte man ALDRIG få vara med om nåt sånt.

 


Fy fasen vad bra man har det. Det är bara de att vi inte tänker på de förrns det händer nåt.


Som t ex i morse så va vattnet brunt (igen). Då surar man ihop o tror att man ska törsta ihjäl.


Jag vet ju att dom fixar det så snabbt det går. Alltså här gnäller man om lite kranvatten när det finns dom som inget rent vatten har alls. ( fy skäms på mig )


 


Till nåt annat som är hemskt.... Mammas faster är sjuk i cancer så dom vakar över henne nu. Hon har visst varit sjuk länge, men nu går det inte mer. Så snart kommer hennes liv att slockna..



Inte nog med det. Mammas kusinbarn stod det om i tidningen häromdan.


Det va den värnpliktige som blev skjuten. Martin Johansson 19 år....Martins liv slocknade endast 19 år ung.


Så nu ska mammas kusin begrava både sin son o sin mamma.


Det är fruktansvärt. Tänk att mista sitt/sina barn. Dom ska ju ändå leva längre än sina föräldrar.


Man blir så lessen av allt elände. Hur orkar dom ta sig igenom något sånt här ?


Hur klarar man av att mista sitt barn ? Måtte man ALDRIG få vara med om nåt sånt.


 



 


MARTIN han är så lik sin pappa  =)


 


Ett ljus brinner för dig.


 

                                   

onsdag 21 maj 2008

Så här kan det gå.....


 
Jag hade
precis satt mig ner på den offentliga toaletten när jag hörde en röst från
toalettbåset bredvid som sa:
- Hej hur mår du?

Jag är ju
inte precis den typen som brukar konversera med främlingar när jag sitter på
toaletten, men jag vet inte

vad som flög i mig den här gången för
jag svarade:
- Jo då, jag mår väl bra...!

Och den andre
svarade:
- Vad gör du för nånting då?


Det var väl en ganska dum fråga tänkte jag, men svarade
i alla fall:
- Jo, jag är bara ute och åker med bilen lite.

Det enda jag hade i tankarna just då, var att bli klar
så fort som möjligt så att jag kunde komma därifrån.
- Kan jag komma över till dig sen?

Hmm, olustigt, tänkte jag, nu började det gå för långt, men, hövlig som jag är så svarade jag ändå:
- Nej, det där är nog inte riktigt min grej...
faktiskt!

Då hör jag den bredvid irriterat säga:
- Du, kan jag ringa upp dig senare? Det är nån idiot på toaletten
här bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till
dig...!



 

tisdag 20 maj 2008

Därför firar vi mor på söndag

Mors dag lanserades av den amerikanska lärarinnan Anna Jarvis till minne av hennes mors bortgång. Nästan tio år senare, 1914, hade hon lyckats övertala den amerikanska kongressen att göra denna dag till en helgdag. Hennes övertalningsmetod är tyvärr okänd. I Sverige började vi fira våra mödrar 1919 på initiativ av författaren och grundaren av Tärna folkhögskola i Västmanland, Cecilia Bååth-Holmberg, som senare flyttade firandet till den sista söndagen i maj.


VI E SÅ VACKRA!!!!!

 


Kvinnan tar sig en titt i spegeln när hon är:

3 år: Tittar på sig själv och ser en Drottning

8 år: Tittar på sig själv och ser Askungen eller Törnrosa.


15 år: Tittar på sig själv och ser Askungen, Törnrosa eller
Hejaklacksledaren - om hon inte har PMS och ser en fet, finnig och FUL
tjej.
(Mamma, jag KAN inte gå till skolan och se ut så här!).


20 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för
kort/lång, för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att gå
ändå.

30 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för


kort/lång, för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att hon
inte har tid att fixa till sig själv så hon går ändå.


40 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för
kort/lång,för
stripigt/lockigt hår' - men säger 'Jag är åtminstone ren' och går
ändå.


50 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är' och går vart hon vill.


60 år: Tittar på sig själv och påminner sig om alla människor som inte
ens kan se sig själv i en spegel längre. Går ut och återvinner
världen.

70 år: Tittar på sig själv och ser visdom, skratt, förmåga - och går
ut
och
njuter av livet.


80 år: Bryr sig inte om utseendet. Sätter bara på sig den lilla hatten
och går ut för att ha kul i den här världen.

Kanske skulle vi alla ta på den där lilla hatten tidigare.


 

måndag 19 maj 2008

***DET ÄR JU SÅ UNDERBART***

 



 


Som ni förstår så ska jag skynda mig till sängen o få lite massage  eller nåt annat =)


Det är ju så underbart........................


Tack för era gulliga kommentarer. Jag ska verkligen ta mig tid att skriva lite hos er...


Saknar er ju.....


Dröm sött.


Puss I Pannan


 

söndag 18 maj 2008

***FÖRLÅT***

 


Jag har så dåligt samvete för att jag är en sån dålig blogg vän.   Jag är inne o läser hos er, men jag är så dålig på att kommentera.....


Jag kan inte skylla på annat än kärleken...  Jag blir både knäpp o inget funkar... ( ok funkar mindre )


Nu gick Nallemannen ut med Lilleman  =)  


Teddy har anpassat sig jättebra tillsammans med Nallemannen. Nästan så jag känner lite avundsjuka  =)


Nä det är bara roligt att det funkar.. För tänk om de inte hade gjort de... Hua, vågar knappt tänka tanken.


Datorn började strula innan - utforskaren bara stängde ner hela tiden när jag ville kolla på mina digital bilder. Ja de är ju några stycken jag har. Måste skaffa lite skivor så jag kan bränna dom. Fy 17 om dom skulle försvinna - då bleve jag galen.


Tur att jag har grannens man som sååååå gäääääärna ställer upp hehehe...   Tack vännen...


Hahahaha jag har gosat med tvilling flickorna ikväll. Tog lite bilder, men vågar inte lägga in dom än i fall det försvinner...


Nä nu ska jag göra mig redo så han bara har att hoppa på mig á la naturelle   =)


Hahahaha skojar bara.... Lite ska han få jobba för de....


Han har en förmåga att alltid skrämma mig. Finns ingen som har klarat av att skrämma mig som han gör. Han smyger jämt, så jag är nästan alltid på min vakt, men va fasen hjälper de ? NADA...........


Näää nu säger jag god natt o sov gott.


Händerna under täcket...


Puss I Pannan


 

torsdag 15 maj 2008

F-------n de small ute på -----

 


Blir så trött på att jag aldrig får sova ordentligt. Jag är så trött, somnade väl till knappt en halv timme o vaknade nyss av min förbannade värk.


Det känns som jag har tandvärk i hela kroppen. Det kryper o känns för jävligt rent ut sagt.


Visst har jag hållit igång nu ett par dagar med att fixa o trixa i lgh;en, men så här är det varenda förbannade natt.


Låg o tittade på Nallemannen innan jag somnade, hörde hans andetag långt bort - det kändes tryggt.


F--------------n det small till ute på altanen , måste kolla. Oj Teddy skäller hrmf....


Såg inget, men Teddy hörde oxo nåt. Läskigt....


Vi ska kliva upp kl 0700 för att åka in med hyrbilen till stan. Gissa vad jag ska göra sen ?


JAPP - sova.....


 


Ängladamm - jag ska försöka att inte köra slut på Nallemannen.. Han ligger o snusar så gott nu, jag smygskriver så jag inte ska väcka honom..


Hahaha han pratade i sömnen, men jag hörde inte vad han så. Skit oxo.


Hmmm undra om jag vågar gå ut o pinka av Teddy nu - tänk om de är någon utanför ?


Asch , det är nog ingen. Det är bara jag som är fjantig, jag är så mörkrädd  =)


Gud vad tiden går sakta.............. Jag vill sova......... NU......... Inte SEN..........


Nä nu stänger jag ner o gör ett nytt försök.


Dröm sött


Puss I Pannan


 

onsdag 14 maj 2008

***MISSAT SAMTAL***

 


Puss I Pannan


 

Hora

 


 Ordet Hora


  Onsdag 14 maj 2008.



När hora ibland används i dag, är det framför allt som en synonym till prostituerad. En hora är med andra ord en kvinna som tar betalt för sex.


Ordet speglar vår fortfarande mycket laddade syn på sexualitet. Och ännu tydligare var det förr. Då kunde hora vara en kvinna som hade sex utanför äktenskapet. Som i följande mening från en kyrkoordning 1655: "Hoorkarlen skal tillijka med sin hora eller kona, effter stämningh sigh inställa för Consistorio."


Straffet för horbrott kunde förr vara lika med döden. I 1743 års lagbok står det att "giör gift hor med annans mans hustru; miste de både livet".


 

tisdag 13 maj 2008

***GRATTIS SARA**

 










 

 


Ett stort GRATTIS Sara på din födelsedag.

Hoppas att den har varit mysig.

 

Har försökt att nå dig via sms, men jag vet inte om du har

fått de ?

Tänker på dig

Va rädd om dig.

Kram kram

 


 







  



      

söndag 11 maj 2008

Hypokondrisk ?

Huuuaaaa mår inte riktigt bra. Är trött , ont i skallen o halsen. Somnade innan o sov en stund.


Tror att jag blir lite hypokondrisk när inte Nallemannen är här  =(


Ska ut med Teddy sen ska jag krypa ner i sängen igen o ringa upp loverboy.. Vilken tur att han ska flytta hit så vi slipper prata i telefonen.. Börjar få sko skav i örat nu.....


Må gott - sov gott


Puss I Pannan


 


Glömde ju, om ni inte har sett filmsnutten jag lagt in på min andra blogg kolla in den,, jag skrattar hysteriskt varje gång jag ser den...


 


ELECTRIC SHOCK

lördag 10 maj 2008

***Allt Går***

 


Liten flicka söt som rosen
Kysste pojken mitt på nosen
Hon är liten men det går
Om hon står på pojkens tår


 




Din Dag Idag Lena


 


Älskade vännen, om du hade fått leva så hade vi firat din födelsedag idag med buller o bång.


Tiden går fort o jag saknar dig så otroligt mycket. Tänk att du har fått ett sånt underbart sött barnbarn. Ja hon är otroligt söt. Har sett henne på bild.


Du hade aldrig kunnat låta bli o pussa o snuffa på henne. Jag vet att du är stolt - o det ska du vara med all rätt.


Det är tomt, fruktansvärt tomt utan dig o dina kramar. För att inte tala om goda råd o en tröstande axel.


Lena min Ängla Vän. Jag kommer alltid att hålla om & fast vid Dig. En Vän för Livet  Ditt Liv - Mitt Liv - Bådas Liv. Kramar ger Jag Dig Always


Love U.


Puss Puss


 

Vad skulle du gjort om du vaknat en morgon

Vad skulle du gjort om du vaknat en morgon och hade fått en penis?


En enkät riktad till kvinnor frågade "Vad skulle du gjort om du vaknat en morgon och hade fått en penis?" De svarade:


"Jag skulle gått omkring och dängt till min man med den, vad han än höll på med skulle jag dängt till honom med den."


"Jag skulle skrivit mitt namn i snön."


"Jag skulle gått in till min chef, lagt den på hans skrivbord och sagt: Var är min löneförhöjning?"


"Jag skulle ta kontakt med min före detta pojkvän, gå till sängs med honom och be honom lägga sig på mage och testa något nytt."


"Då skulle jag velat få en stor en som jag kunnat visa upp för alla."


"Jag skulle kunnat grabba tag i den öppet utan att bli generad."


"Jag skulle inte lyft upp toaringen när jag kissade."


"Jag skulle mätt den i båda tillstånden."


"Kissat från en hög byggnad."


"Jag skulle rusat till sjukhuset och fått den bortopererad."


"Jag skulle behandlat kvinnor bättre med den."


"Jag skulle älskat honom och klämt på honom och lekt med honom hela dagen."


"Demonstrerat för min man och mina två söner att det går att träffa toastolen och inte kissa utanför."


"Bundit fast min man och slagit honom i ansiktet med den."


"Jag skulle lekt med den och sedan fått min man att ligga på blöta fläcken."


"Jag skulle gått till en porrshop och testat alla möjliga apparater för att se vad som var bäst."


"Jag skulle ställt mig upp, hoppat upp och ner och sett den svänga omkring."


"Jag skulle kollat hur många munkar jag kunnat trä på den."


"Jag skulle kollat min pojkväns kräkreflex!"


 

fredag 9 maj 2008

Gör livet lite roligare


 


För att göra vardagen lite mer spännande och innehållsrik rekommenderas


någon/några/alla av nedanstående tips att utövas med jämna mellanrum...


1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på. Peka på


förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.


2) Sök dig själv på internsystemet. Försök INTE förställa din röst.


3) Hävda bestämt att din email adress är:


Xena-Warrior-Princess@OCDSB.edu.on.ca eller


Elvis-the-King@OCDSB.edu.on.ca


4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha pommes


frites till det


5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp som säger "Inkorg"


6) Utveckla en onaturlig skräck för nitapparater.


7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla har


kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.


8) I minnesfältet på alla dina checkar skriv: För sexuella tjänster


9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetsian."


10) Använd inte punkt


11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.


12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har


svarat.


13) Specificera att din drive-in-order är för att "ta med".


14) Sjung med på Operan


15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.


16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela


dagarna.


17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan


komma påderas fest för att du inte känner för det


 


 


18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock


Hard


19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik: "Jag vann!", "Jag


vann!""Tredje gången denna veckan!!!"


20) När du lämnar Skansen, spring till parkeringen skrikandes: "Spring för


´ livet De har rymt!"


21) Säg till dina barn vid middagen:"På grund av dålig ekonomi måste vi


låta en av er försvinna."

***Svärmor***







 


       
 

Jaha då har jag pratar med min svärmor i telefonen o grattat henne...

Hon lät så trevlig o lätt att prata med... Riktigt mysig...

Jag sa till henne att hon är välkommen när hon vill hit till oss i mörka Småland.

 

Ska gå ut o sätta mig lite nu - hoppas att det fläktar lite ute nu.

Hua jag börjar bli lite hungrig, får ta mig nåt senare..

Ha de gott

 

Puss I Pannan

 

 
 

   

***Sätta på***

Oh heliga makaroner vad varmt det är ute o INNE......... Fläkten går för fullt nu.


Håller på att rensa ut här så Nallemannen kommer in med sitt.. Ja o sig själv oxo såklart  =)


Slapp åka till sortergården själv - det gjorde mamma o en granne till mig... Dom är så snälla. Så jag ska sätta på lite kaffe till dom kommer tillbaka...


Nu börjar min lgh likna ett hem igen.


Så här såg de ut när jag hade rensat ut garderoben häromdan



 


Kan ni tänka er att all bröte fick plats där inne... JAPP men öppnade du dörren så fick du snabbt slänga igen den igen så inget ramlade ut...


Nu kan du t om gå in där o dansa eller göra nåt annat om du vill hehehe.


 


Förresten............. Ett stort GRATTIS till Nallemannens MAMMA - min Svärmor  =)  som fyller år idag......


Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra... Hoppas att ni får en trevlig dag.


 


Nä nu får jag nog sätta på kaffet innan dom kommer...


Glöm inte att dricka mycket vatten nu i värmen.


Puss I Pannan

Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 19.2


Vuxenpoäng.com


 


Din ålder borde vara 35.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


hehehe ja så kan de gå  =)

onsdag 7 maj 2008

***Den Lilla Damen***

 


Förvarsadvokaten: "Kan ni vänligen tala om hur gammal ni är."


Den lilla damen: "Jag är 86 år gammal."


Förvarsadvokaten: "Berätta nu, med egna ord, vad som hände kvällen den 1 april"


Den lilla damen: "Ja, jag satt ju där I gungstolen på verandan när en ung man kommer krypande upp och satte sig bredvid mig."


Förvarsadvokaten: "Kände ni mannen?"


Den lilla damen: "Nej, men han var mycket vänlig."


Förvarsadvokaten: "Vad hände efter han satt sig ner?"


Den lilla damen: "Han började smeka min höft."


Förvarsadvokaten: "Hindrade ni honom?"


Den lilla damen: "Nej det gjorde jag inte."


Förvarsadvokaten: "Varför inte?"


Den lilla damen: "Det kändes så skönt. Ingen har gjort så med mig sedan min Albert dog för 30 år sedan."


Förvarsadvokaten: "Vad hände sedan?"


Den lilla damen: "Han började smeka mina bröst."


Förvarsadvokaten: "Hindrade ni honom?"


Den lilla damen: "Nej det gjorde jag inte."


Förvarsadvokaten: "Varför inte?"


Den lilla damen: "Hans smekningar gjorde mig alldeles het, jag har inte mått så bra på åratal."


Förvarsadvokaten: "Vad hände sedan?"


Den lilla damen: "Nja, jag kände mig så upphetsad att jag bara la mig ner och bad honom; "ta mig, unge man, ta mig"


Förvarsadvokaten: "Nå, tog han er?"


Den lilla damen: "I helvete han gjorde. Han skrek bara: "April, april"! Och det var då jag sköt den djäveln"


 


Hahaha ja man får kanske passa på medans någon vill ha en  =)


 

Mera slang !!!

Brandmannen kommer hem från jobbet en dag och berättar för frugan:


Vet du, vi har ett fantastisk bra system på brandstation. När ettan


 Ringer tar vi alla på våra jackor. När tvåan ringer glider vi

 Alla nedför stången. Trean ringer och vi är redo för att köra iväg.

 

 Det är ju superbra, säger frun.

 

 Från och med nu gäller samma system här I huset. När jag ropar

 Ettan! Vill jag att du klär av dig naken. När jag ropar tvåan!

 Hoppar du I sängen och när du hör trean! så ska vi älska hela natten,

 säger brandmannen med en blinkning.

 

Så nästa kväll när han kommer hem från jobbet och skriker.

 

Ettan!

 

Frun tar av sig alla kläder.

 

Han skriker tvåan!

 

Och hon hoppar I säng.

 

Trean!, grymtar han, och de börjar älska men efter bara några

 Minuter Skriker frugan.

 

Fyran!

 

Vad betyder fyran nu då? Frågar mannen.

 

 Mera slang! Du är inte ens I närheten av elden!

 


 

***ABCDEF***

 


Tjingalonkanstånkanknackamackadamm - ja alla är vi olika tack o lov..


 


 


*** FAVORIT I REPRIS ***

Jag var ute och gick med min  4 åriga dotter. Hon plockade upp något från

Marken och stoppade det I  munnen. Jag  tog saken ifrån henne och as till

Henne att inte göra så.

 

- Varför då, frågade  dottern.

 

- För att den varit på marken och den är  smutsig och kan vara full av

Bakterier.

 

Då tittade min dotter på mig full av beundran  och frågade;

 

- Mamma, hur vet du allt sånt där?

 

Uh... Jag var tvungen att tänka snabbt...

 

- Alla mammor vet sånt här. Det är en del av  mammaprovet. Vi måste veta

sådant annars får vi inte bli mammor.

 

Vi gick vidare en stund och min dotter var  tyst I 2- 3 minuter, men hon

tänkte mycket på mitt svar, så plötsligt as  hon:

 

 - Nu förstår jag!! ....Om man inte klarar  provet, då blir man pappa va?

 

 -  Precis,  svarade  jag med ett stort leende på  läpparna!!

 

tisdag 6 maj 2008

*** FÖRBANNADE KOMMUN ***

Ja visst är dikten fin. Tyvärr så är det INTE jag som har skrivit den, jag hittade den på nätet....


 


Fick ett mail från kommunen i dag ang cykel rampen till killarna. Nu blir de ingen - skaderisken är mycket stor.....


Kommunen har ju inget ansvar , det är ju killarna som har genom att vara försiktiga o använda skydd - hjälm.


Alla andra ramper som finns runt om här då ? Är inte dom farliga ?


Fan de va tungt o säga de till dom innan i dag, dom trodde att jag kom med bra nyheter att rampen skulle komma upp nu.


Shit pomfritt !!! Så vart de inte !!!


Så nu har jag suttit o skrivit lite så dom ska gå runt o samla in lite namn, sen får jag leta reda på någon som jag kan skicka de till.


Ska försöka samla ihop så många som möjligt oxo så jag kan ta kort på dom o bifoga i mailet...


Det känns inget roligt alls. Jag menar jag bryr mig inte ett dugg om den här rampen, utan jag gör de för barnens skull. Så när jag fick se deras min idag va inget skoj...


Nä fy fan dom kan gott ställa upp på detta.


Har precis varit upp till en av killarna med lappen nu så pappan fick godkänna så jag INTE går bakom ryggen på föräldrarna.


Så nu får ni gärna hålla tummarna att kidzen får sin efterlängtade RAMP.


 


Nä nu ska jag försöka få tag i Nallemannen, han hade ringt när jag va ute o stökade runt  =)


Puss I Pannan

Älska mig, så skall du få min kärlek.

 


Avguda mig, så skall jag bli din gudinna.
Älska mig, så skall du få min kärlek.
Respektera mig, så skall du få min aktning.
Lita på mig, så skall du få min tillit.
Behandla mig med ödmjukhet, så skall du få mitt hjärta.
Trösta mig, så skall du få mina tårar.
Skratta med mig, så skall du få se mitt leende.
Se mig, så skall du få allt jag förmår ge dig.
Hör mig, så skall du få allt du önskar.
Förstå mig, så skall du göra mig lycklig.


 



 

IDIOT BRÖDERNA

Kunde inte låta bli att kommentera inne hos idiotbröderna....


Blir så jävla förbannad på såna människor. Även om han har sett sig själv i spegeln så har han ingen som helst rätt i att skriva en massa skit om andra människor...


Punkt Jävla Slut !!!


 


IDIOT BRÖDERNA

Fjäderlätt chokladkaka

Ingredienser



Detta är motsatsen till de tunga, mäktiga tryff eltårtorna. Denna kaka är verkligen fj äderlätt och man kan äta en stor bit utan att vare sig få dåligt samvete eller känna sig proppmätt.


Gör så här



1 Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke. Vänd ihop med äggsmeten och rör ned kesella.


2 Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, 24 cm
i diameter.


3 Grädda i nedre delen av ugnen i 25 minuter.


4 Låt svalna och servera med lite naturell yoghurt smaksatt med
honung och rivet skal av lime.

fredag 2 maj 2008

NO WAY !!!

Hoppla vad tiden skenar iväg..  Annars får jag väl ta i med hårdhanskarna 


. NO  WAY !!!



Nu ska jag börja lite med maten.Ja de är så gott. Omlottkycklingen med massvis av gojs i.... Yammi.



Nä nu har jag inte tid att sitta mer, försöker hinna med att kolla runt lite sen.. Ha en underbar helg allesammans


 



 


Puss I Pannan