Bloggintresserade

onsdag 23 april 2008

***VADÅ MÅNGA KRAV - NÄÄÄH***

Man får inte ha för höga krav när det kommer till kärlek o förhållande. Men ändå har man en massa krav på hur mannen ska vara osv.


Skrev detta för längesen - de ligger inne på Vilda - men jag lägger ut de här oxo..


 


Han ska vara låååång minst 180 ,,,Ha tänder i munnen å inte i glaset *S*. Vårdade fötter... Vara renlig... Ingen skit under naglarna... Han ska kunna kyssa som en gud, älska som en tiger, kramas som en nallebjörn *S*... Vara mig trogen å han ska dyrka marken jag går på.
Han ska vara flyttbar.... Inte röka... Det får gärna vara lite att hålla om, men inte alltför tjock.... ( eftersom jag själv är det *S*)
Han ska vara stabil. Ha humor, kunna skratta lätt. Visa känslor, bjuda på sig själv.. Ordnad ekonomi.... Bil å körkort. Snälla föräldrar , alltså mina svärföräldrar..
Vårdade barn om han har några.
Hans X-fru ska hålla sig på långt avstånd från mig... Det är inte henne jag ska leva med.
Helst inga husdjur för då blir Teddy min hund så lessen på mamma...
Han måste ha ett stort hjärta... Mycket kärlek att ge.. Eftersom jag har mycket att ge tillbaka.
En stor portion tålamod... Ärlig.. Har han fler än en personlighet så är det inget för mig. Jag vill komma först, jag har stort behov av uppmärksamhet å att få mycket kärlek. Han får inte vara någon sexgalning, för det orkar jag inte med. ( jag kanske inte vet längre hur man gör )
En annan viktig sak är att han måste älska min mamma lika mycket som jag gör...*S*
Han får aldrig svära till henne. *S*
Å han måste kunna föra sig bland folk, för det har jag lite svårt med *S*..
Ja,, jag kan inte komma på något mer just nu.. Så jag har inte så stora krav egentligen... *S*.
Vill ju bara ha någon som tar hand om mig...


Tja som ni ser va de inte så mycket krav på mannen hehehe...


Nu är det ju så att allt är checkat o klart.. Finns bara en sak som blev bockad  ( hehe ja förutom han själv ) o de är ciggen. Men han ska sluta.. Mmm han är duktig.


Eftersom jag är så glad o vill så gärna visa lite vad jag har fått på kroken.. Så fixade jag de med lite bilder nedanför  =)


Har säkert glömt nåt, men de behåller vi kanske för oss själva då ...


Är detta verkligen Mannen I Mitt Liv ?!.


 





 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 


2 kommentarer:

  1. allt har sin mening hadde du sagt att han skulle va 170 lång o tjock o vara utan gaddar o fötterna dom ska vi ju inte snacka om...dåhadde du nog fått nån åt andra hållet tror jag ...då hadde glaset stått bredvid sängen med vatten i o du älskar ju längre naglar så då hadde de nog blivit så:)) lycka till med kärleken o hälsa från lilla mej...kram

    SvaraRadera
  2. nu är han på väg hit.................................... grannen kom in hit i stället utan framgaddar.. hahahahaha hon flinade upp sig. hon sa att tänderna satt fast i äpplet som hon åt på i går. hahahaha snacka om sexigt... nää nu ska jag åka o handla lite frulle... puss o kram

    SvaraRadera