Bloggintresserade

måndag 21 april 2008

Ninas söta lilla mage =)

Sitter här o kan inte sova. Skallen värker. Blev ganska lessen för en sak innan men det är bra nu.


Men det sätter sig direkt i huvet o kroppen.. Det är konstigt hur de kan svänga från de att allt är bra till man känner att mattan rycks undan fötterna på en.


Det är lite svårt att förklara nu, det kommer senare. Idag ska jag ringa ett samtal så hoppas jag att jag får veta lite mer.


Kollade lite på Insider innan, han är grym Robban. Det handlade bla om en från Jönköping som jobbade som socialare han hade hand om barn/ungdomar. Där han på sin fritid lärde ungarna kampsporter. Alltså en jävla nazist. Han är nu avstängd från jobbet. Va då avstängd i väntan på vad ?


Han ska INTE få behålla jobbet alls. Eller komma i närheten av några barn.


Det va hemskt när man fick se filmen där han klådde upp en kille. Slag - sparkar mot kroppen, huvet o till sist så delade han benen på honom o sparkade honom i skrevet + ett antal slag... Fy fan säger jag bara.


En sådan människa ska ha tillbaka av allt som han gör mot andra.  Nog om de..


Usch vad jag längtar efter Nallemannen.. Det är svårt att sluta prata i telefonen med honom på kvällarna, men vi måste för han ska upp tidigt o jobba. Om han vore här nu så skulle jag pussa på honom.


Han är så lugn o trygg, han är inte "bara" någon jag tycker mycket om, utan han är även min vän. O de känns så bra att vi kan prata om allt. Det är verkligen en ny erfarenhet för mig. Jag har aldrig haft ett förhållande där man kan prata , eller där man ger o tar. Det har varit enkelriktat hela vägen.. Men så är det inte nu.


Idag går Nina in i vecka 17. Hon har en sån liten söt mage.. Bilden har hon tagit med mobilen, så jag har inga bra bilder på bebis än  =)


Men dom ska ta mer, då ska jag få... Farmor ska få hihi...



 


Vet inte hur många gånger jag har varit ute o delat på katterna i deras slagsmål idag.. Snart går jag o säger till ägaren till den andra katten att dom får hålla lite koll på den. Han är inte klok. Han skulle säkert lugna ner sig om dom kastrerade honom. Men nu är han för jävlig. Han klår upp mina katter, har gått in i mammas lgh o pinkar revir. Snacka om att de luktade. Det är A-lagare som har honom. När dom inte klarar av att ta hand om sig själva så förstår jag inte varför dom ska skaffa andra liv som dom måste ta hand om. Det finns A-lagare som sköter om sina djur, men inte dom här.


Näää f-n jag orkar inte skriva mer. Känner för att ringa darlingen, men de kan jag ju inte. Kanske ska ringa o väcka Anita - nää då blir hon sur.


SUCK......... Det är så ensamt.


Ahhhh ha de gott natti natti


Puss I Pannan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar