Baka detta knäckebröd, jag lovar att det är underbart gott. De är som godis,,, bättre än godis.
2 dl  Majsmjöl
1 dl  Solros frön
1 dl  Sesam frön
½ dl  Linfrön
½ dl  Rapsolja
2 dl  Kokhett vatten
Flingsalt
Blanda samman allt i en skål, häll ut på en plåt, kavla .
Ta lite flingsalt även i smeten. Jag brukar ta 2 nypor, sen när jag "skårar" upp det utkavlade så strör jag lite flingsalt på oxo. "Klappa" ner saltet på smeten så det fastnar.
Ugn 150 *  i drygt 1 timme.
Det är olika från ugn till ugn. Jag kollar alltid efter 1 timme. Jag brukar låta de stå inne i 1 tim 10 min ... Mitten på ugnen.
 
 
 
Mvh Anette
SvaraRadera"braförmagen"-bröd! Värt att pröva tror jag...tack..
SvaraRaderaKramizar.
känner för att prova. Min mage behöver sånt bröd.
SvaraRaderaKram