Bloggintresserade

tisdag 15 februari 2011

Recept på Susannes knäckebröd

 


Baka detta knäckebröd, jag lovar att det är underbart gott. De är som godis,,, bättre än godis.


 


2 dl  Majsmjöl

1 dl  Solros frön

1 dl  Sesam frön

½ dl  Linfrön

½ dl  Rapsolja

2 dl  Kokhett vatten

Flingsalt

 

Blanda samman allt i en skål, häll ut på en plåt, kavla .

Ta lite flingsalt även i smeten. Jag brukar ta 2 nypor, sen när jag "skårar" upp det utkavlade så strör jag lite flingsalt på oxo. "Klappa" ner saltet på smeten så det fastnar.

 

Ugn 150 *  i drygt 1 timme.

Det är olika från ugn till ugn. Jag kollar alltid efter 1 timme. Jag brukar låta de stå inne i 1 tim 10 min ... Mitten på ugnen.

 

3 kommentarer:

  1. ClintEastWoodsBlogg16 februari 2011 kl. 08:59

    Mvh Anette

    SvaraRadera
  2. "braförmagen"-bröd! Värt att pröva tror jag...tack..
    Kramizar.

    SvaraRadera
  3. känner för att prova. Min mage behöver sånt bröd.
    Kram

    SvaraRadera