Bloggintresserade

söndag 15 maj 2011

Eurovision Song Contest 2011

 


1.Finland - Killen har en behaglig röst, låten är bra.. Han är ju söt killen ,, ha va riktigt söt, men lite "platt" framträdande..  Den kan dock komma långt..


2.Bosnien-Hercegovina - Tjejen i rött har ett gulligt ansikte.. MEN låten är skit. Nää va fan vilken planet är dom från ? Den ena tomten efter den andra. Vet inte om jag ska somna eller få tuppjuck ?


3.Danmark - Min fot börjar genast digga i takt med musiken. Jag tycker om den här låten, men som jag har sagt innan så tycker jag att jag känner igen den. Mycket söta killar =)... Jag gillar deras stil... Fan den är superbra, den kommer gå långt. Sverige får se upp !!!


4.Litauen - Jag gillar den här låten oxo. Skönt klang i rösten o jag älskar att hon sjunger på teckenspråket så även dom döva kan "höra".. Hon ägde scenen. Super..


5.Ungern - Jag vet inte vad jag tycker om den här låten ? Ena stunden är den bra, sen kommer de en massa skrik o jag vill bara stänga av ljudet. Hon klädde i den blå klänningen i alla fall =)  Nä den kommer inte vinna.


6.Irland - Vilka ufon... Den här låten skulle passa bra i ett step up pass, den hade varit skön att stampa takten till o Inget annat ! NO winner. Vilken tjatig jävla låt.


7.Sverige - Gooo Sverige. Wow vilket jubel de blev i publiken. Han är ju fruktansvärt söt killen bara de borde ta honom långt. Han sjunger duktigt o har en fantastisk scen-närvaro. Han såg allt lite nervös ut =)  Låten är lite tjatig men klart att den SKA VINNA


8.Estland - Fräck liten klänning, bra sångröst o låten är ok... Men ingen vinnare tyvärr.


9.Grekland - Eh va fan är detta ? Det låter som när man hade LP-skivor o hade satt på helt fel hastighet så allt gick i slowmotion.  Tur att dom har dansarna för dom är klart bäst. Ja ok, de bästa med låten är att de fanns ett slut på den. No thanks


10.Ryssland - Saade en blek kopia ? Ja fasen han ser ju bra ut.. Yes i feel your heartbeat =)    Jag gillade inte inledningen, men sen blev den mycket bättre. Men Saade är ingen blek kopia ,,, han är allt sin egen. Ja den här låten kan gå långt oxo.. Hmm Sverige får se upp...


11.Frankrike -  Vilken underbar scen. Intensiv blick, han levde sig in i sången. Han sjunger väldigt bra, men det blir ingen vinnare. Jag älskar låten , så vackert med den sången o "bakgrunden"...


12.Italien -  En Don Juan på piano =)  Älskar när dom spelar piano.  Men han ser ut som en rädd liten pojke emellanåt =)   Nä den va för mycket för mig..


13.Schweiz -  Härligt gung , den är riktigt medryckande. Är svårt att sitta still. Hon har en bra röst, låten är helt ok. Men lite för mycket nanande . Na na na naaa na naaaaa. Njae men den är lite bra i alla fall. Ja den är bra.


14.England - Omg,, vilka läckerbitar.. Börjar fundera på om de är ESC =)  Skitbra låt, den gillade jag.. Dom kunde gett lite mer av sig själva på scenframträdandet under hela låten. Den ligger väldigt bra till.


15.Moldavien - HEMSK, VIDRIG, HYSTERISKT SKRÄMMANDE LÄSKIGT. What the fuck is this ? Dom måste ha för trånga kallingar så som dom vrålade. HEMSK !!!


16.Tyskland -  Jag förstår mig inte på viss musik eller varför dansarna måste se ut som dansande kondomer för ?  Hela låten är så tjatig,, enformig så jag får allergiska besvär.... Oj vilket jubel de blev,, de är ju de jag säger att jag inte förstår mig på detta.


17.Rumänien - Jisses va killar de är då =)  Jag gillade den här låten oxo. Jag brukar rysa av alla hemska bidrag. Dom kan oxo  gå långt..


18.Österrike - Oh vilken underbar "älska"låt.. En riktig hållaomdiglåt. Vilken pipa hon har. Söt tjej... Många som kommer att slåss om att vinna. Hon är absolut en av dom.


19.Azerbajdzjan - Vackert, graciöst. Jag hade väntat mig världens skitlåt,, men är glatt överraskad.. Jag tycker verkligen om låten. Sensuellt framträdande. Fantastiskt.


20.Slovenien - Tänk om man kunde ha på sig en sån klännig som hon har.. Då skulle jag sett ut som en uppstoppad falukorv =)  Snyggare om jag går ner lite mer i vikt.. Hon sjöng jättebra, men jag både gillar o inte gillar den. Njae, den vinner inte.


21.Island - Pojkar pojkar pojkar,, jag börja känna mig lite "kärringasjuk"  =)


En glad låt, som jag gärna vill dansa till. En låt som man gärna sjunger med. Men ingen vinnarlåt de heller ...


22.Spanien -  En klämmig, bra, glad låt.. Alla va snygga o fräscha. Hennes ögon tindrar. Klänningen va otroligt snygg på henne.


23.Ukraina - Usch jag tycker inte om hjärtslagen som dom måste ha jämt. Men jag gillar hjärtat dom har på ESC...  Vad häftigt med konstnären i bakgrunden. Riktigt läckert o de passar sångerskan. Hon ser ut som en ängel, persiko hy, otroligt vacker. Har en skön o behaglig röst. Jättebra låt. Dom har verkligen fått med alla bra låtar den här gången,, dock några undantag. Kan vinna.


24.Serbien - Vilka ögon, snyggt målat, lite sockersöt. Klänningen passade henne men det är inte min stil. Låten va lite klämmig, men inget för mig.


25.Georgien - Är de självaste DÖDEN som sjunger o spelar ? Gräslig, kan ge mig lite mardrömmar om jag har otur =)   Ingen vinnare alls.


 


Nu får vi hålla tummarna för Eric Saade så gott vi kan.


Saade hade absolut det bästa scenframträdandet av dom alla.


 

1 kommentar: