Bloggintresserade

söndag 15 maj 2011

Dyr Helg / 55,1 km / Nytt Delmål / GBP

 


Ja den här helgen har inte alls varit som vanligt. Jag har gjort åt så mycket pengar, så nu är jag en fattiglapp igen.


MEN jag har haft roligt medans jag spenderade pengarna o de är inga köp som jag ångrar...


I fredags åkte jag o Rohde till Ikea o gick där en bra stund.


Jag köpte mig ett skrivbord,, japp ännu ett . De är de tredje skrivbordet jag har inom ett års tid, men nu ska jag nog vara nöjd. Det är i alla fall litet o vitt o de va de jag va ute efter.


De blev oxo en skrivbordslampa, en lampa till byrån i hallen + glödlampor till dessa. Ett stoooort skärbräda i trä ,, ja jädrans de skulle jag olja in en gång till.


När vi va klara så köpte vi oss varsin korv med bröd. Japp de är den första korven med bröd som jag äter efter operationen. Korv är jag ganska ofta annars, men då blir de falukorv.


Sen åkte vi till Jysk o där köpte jag ett par gardiner till köket, så jag hoppas att dom blir bra. Måste köpa gardiner till sovrummet oxo, men de är ingen panik.


Idag åkte jag o Tilda till MediaMarkt o köpte en jättefin dammsugare för lite dyrare pengar + extra påsar. Vi stannade även till på Rusta där handlade jag lite duschcreme, aceton, ett snygg armband, lite saker till Liam, solcellslampor. Ja de va nog allt.. Nä de va de inte alls.


Vi köpte oss varsin glass,, de va så gott. Men den va bara god sålänge jag tuggade den, när den va slut hade jag en smak av SMÖR i munnen så de lär dröja innan jag köper nån igen.


Sen till nåt ännu roligare, jag har nått ett nytt delmål med vikten o jag är så glad. Jag har gått ner 42,2 kg MEN jag kämpar som bara den för att gå ner dessa kilon.


Den här veckan har jag cyklat 55,1 km på min motionscykel, de va 1 dag som jag inte orkade cykla o de va samma dag som vi hade varit på Ikea. Annars försöker jag att cykla så mycket jag kan.


Nu får ni hålla tummarna att jag går ner 20 kg till,, då blir jag överlycklig. Allt därefter är bonus.....


Ikväll har jag o Teddy ätit kroppkakor,, vi delar alltid lika. De va så gott.


Hoppas ni har haft en bra helg. Va rädda om er.


Ha en toppenvecka. Dröm söta drömmar..


 


Puss I Pannan   ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar