Bloggintresserade

lördag 12 mars 2011

MELODIFESTIVALEN FINALEN 2011

 


Danny Saucedo - Han är en glad "skit", men låten är tjatig. Byxorna han hade va gräsliga o de va bara blöjan som fattades.


 


Sara Varga - Jag gillar verkligen låten, hon är så söt. MEN det är ingen schlagerlåt, jag tror inte på den som en vinnare även att den är de i mina öron.


 


The Moniker - Han är väldigt speciell, bra sångröst. Låten växer ju mer man lyssnar på den. De är svårt att sitta still när man hör låten. Han äger scenen o publiken... Den kan gå hela vägen.


 


Brolle - Som dom sa så är han en flickfavorit. Han ser väldigt bra ut, ögonen glittrar på honon ,,,,, sexig. Men jag gillar inte håret på honom.


Han har en underbar röst, bra framträdande. Låten är bra. Kanske kan den oxo gå hela vägen. En riktigt go buggarlåt.


 


Linda Bengtzing - Vad är de för klänning hon har ? De ser ut som ett städhuckle.. Hon ser ut som en städerska... Nä helt fel klänning på en vacker tjej.


Har alltid gillat hennes sångröst. De är "gung" i låten.. Hmm vet inte varför men jag kände för att göra "stepup" nu =)


 


Nicke Borg - Han sjunger "nasalt" ,, men han sjunger bra. Låten är bra, men jag tror inte på den som en vinnare. Sorry. De är mer än "sängkammarlåt"  ;o)


 


Swingfly - Inte min typ av musik. Han är duktig, låten är både bra o mindre bra. Svårt att säga,, men näää den går inte till nån final.


Vilken söt unge som målade läppglans =)


 


Sanna Nielsen - Hon ler med hela ansiktet, hela kroppen. Hon är otroligt vacker. Rösten är nästan magisk. Låten är superbra. OM hon vinner idag så har hon stor chans att ta hem allt.


Det är en v i n n a r l å t .


 


The Playtones - Go låt, härligt sväng. Men jag tror inte att de är nån vinnarlåt.  Däremot blir jag sugen på att bugga ...


 


Eric Saade - Börjar ju med att säga att han är så otroligt söt ungen. De är många flickor som mer än gärna vill gifta sig med honom.


Skippa handsken !!!


Han sjunger otroligt bra, men låten är tjatig. Den kan vinna om den tar hem de ikväll. Men de är inte min vinnarfavorit.


Läckert scenframträdande.


 


 


Detta va första gången jag såg/hörde låtarna, ja ok jag har lyssnat 1 gång på Daniels låt på nätet. Annars är låtarna helt nya för mina öron.


Jag hoppas att Sanna Nielsen vinner ikväll, o att hon tar hem hela klabbet.


Tyvärr så är de inte många som tycker som jag, ja de brukar de inte vara.


 


Va fan ska dom ha "labbråttorna" där för ? Slöseri med tid !!!


 

1 kommentar:

  1. För första gången sen 2004 vann min favorit..Supernice:-)

    SvaraRadera