Bloggintresserade

tisdag 8 mars 2011

Fyller 1 år idag ! Internationella Kvinnodagen / GBP

 


Idag fyller mitt nya liv 1 år.. Kan inte fatta att de har gått så fort.. De gick jättebra i början med viktminskningen, sen har de stått still ganska länge ca 5 mån.  Visst har jag gått ner nåt kilo för att sen gå upp de igen,, ner o upp men så är de ju för alla som kämpar med vikten.


Men de har ändå resulterat i 40 tappade kilon o ett minskat bmi18,9.


Jag har hela tiden mått jättebra. En gång blev jag riktigt dålig då det satte sig, men det löste sig då jag kräktes i ca 2 timmar .. Hade de inte gjort de så hade jag fått ringa ambulansen.


De är bara ett par gånger som jag har mått mindre bra, men jag är så glad att jag har fått känna på dessa gånger.


Jag kan äta så gott som all mat, de är bara de att jag själv har uteslutit viss mat som jag "missbrukade" innan, samt godis o fikabröd..


Mitt godis idag består av läkerol salmiak som är så gott, sen äter jag mina knäckebröd som är jävulskt goda.


Idag njuter jag av maten jag äter o framför allt så tuggar jag den =)


Innan operationen så öste jag in i munnen, tryckte till den i gommen eller tog ett par tuggor sen tryckte jag ner maten innan jag öste in nästa tugga.


Det enda som jag tycker är lite jobbigt sen operationen är gaserna.. Ja, de är inte roligt alls. Men det är visst många som lider av detta, de va inget dom tog upp så de kom som en överraskning.


Jag har bytt ut lite produkter,, i stället för vanlig mjölk mm så kör jag laktosfritt. Jag vet inte om de har hjälpt lite, men jag ska fortsätta med det ett tag till.


När jag började med den mjölken så smakade den plast o luktade gammal get, de nästan vände sig i magen när jag drack den.


Idag tycker jag att den är riktigt god.. Så man lär sig o tur är väl de.


Jag har även fått mycket stöd från min familj, vänner, fb-gruppen så de har varit underbart.


Från att ha "gömt" mig inne i flera år,, har jag börjat ,, ja i alla fall försöka ta mig ut o börja umgås med folk. Det är jättejobbigt, men det är roligt när jag väl kommer ut.


De är en lång väg kvar att gå känner jag, men jag är på rätt väg.


Dom vännerna jag träffar är i samma situation, så det är ingen som dömmer utan dom stöttar istället. Dom är helt fantastiska.


Så i dag är de Internationella Kvinnodagen men även min 1-års dag.


Ha en underbar dag, va rädda om er.


 


Puss I Pannan  ♥


 

3 kommentarer:

  1. 1-års dagen, jag beundrar Dig vekligen. Har en kusindotter som gjorde samma op en månad eller så efter Dig ( hon kom hem från sjukhuset på sin 40-års dag!!!) & hon har gått ner lite över 40 kilo & det samma med henne, hon mår också så himla bra numera. Har inte varit inne på Expressen bloggen så ofta, har liksom tappat intresset. Sköt om Dig. Många Londonkramar ♥♥♥

    SvaraRadera
  2. ClintEastWoodsBlogg10 mars 2011 kl. 09:14

    Hoppas allt är bra

    SvaraRadera
  3. Du är så duktig , och jag är så glad för din skull. Var rädd om dig. kramar om!

    SvaraRadera