Bloggintresserade

torsdag 26 juni 2008

Installera KÄRLEK


Installera Kärlek


Kundtjänst: Kan du installera Kärlek?

Kund: Jag kan göra det. jag är inte teknisk, men jag tror jag är redo att installera nu. Vad gör jag först?

Service: Det första steget är att öppna ditt hjärta. Har du hittat ditt hjärta?

Kund: Ja, det jag har, men det finns flera program som körs just nu. Är det okej att installera medan de är igång?

Service: Vilka program körs?

Kund: Ska se. Jag har GammalSmärta.exe, LågSjälvkänsla.exe, HysaAgg.exe och Förbittring.com körs just nu.

Service: Inga problem. Kärlek kommer automatiskt radera GammalSmärta.exe från ditt nuvarande operativsystem. Det kan finnas kvar i ditt permanenta minne, men det kommer inte längre att störa andra program. Kärlek kommer så småningom att skriva över LågSjälvkänsla.exe med en modul av sin egen, kallad HögSjälvkänsla.exe. Men du måste helt stänga HysaAgg.exe och Förbittring.com. Dessa program förhindrar Kärlek från att vara korrekt installerad.
Kan du stänga av dom?

Kund: Jag vet inte hur jag inaktivera dem. Kan du berätta hur?

Service: Med glädje. Gå till din Start-menyn och åberopa Förlåtelse.exe. Gör detta så många gånger som behövs tills HysaAgg.exe och Förbittring.com har helt utplånas.

Kund: Okej, det är gjort. Kärlek har börjat installera sig automatiskt. Är det normalt?

Service: Ja det är. Du bör få ett meddelande om att det kommer att installera för resten av livet i ditt hjärta. Ser du detta budskap?

Kund: Ja det gör jag. Är det helt installerad?

Service: Ja, men kom ihåg att du bara har det grundläggande programmet. Du måste börja med att ansluta till andra Hjärtan för att få uppgraderingar.

Kund: Oj? Jag har ett felmeddelande redan. Vad ska jag göra?

Service: Vad betyder meddelandet?

Kund: Det säger? Error 412? Program kan inte köra på interna komponenter.?
Vad betyder det?

Service: Oroa dig inte, det är ett vanligt problem. Det innebär att Kärleks programet är inrättad för att drivas med externa Hjärtan men har ännu inte varit igång i ditt hjärta. Det är en av dessa komplicerade programmeringssituationer, men i icke-tekniska termer betyder det att du måste älska din egen maskin innan den kan älska andra.

Kunden: Så vad ska jag göra?

Service: Kan du hitta katalogen? Själv-godkännande?

Kund: Ja, jag har det.

Service: Utmärkt, du får bra på detta.

Kund: tack.

Service: Varsågod. Klicka på följande filer och kopiera dem till MittHjärta katalog: SjälvFörlåtelse.doc, Självkänsla.txt, Realizeworth.txt och Godhet.doc. Systemet kommer att skriva över motstridiga filer och börja laga någon felaktig programmering. Dessutom måste du ta bort Självkritik.exe från alla kataloger och sedan tömma din papperskorg efteråt, se till att det är helt borta och aldrig kommer tillbaka.

Kund: Härligt! Underbart! Mitt hjärta fylls med riktigt snygga filer. Le.mpg spelar på min skärm just nu, och det visar att Värme.com, Frid.exe och Förnöjsamhet.com kopierar sig själva i hela mitt hjärta!

Service: Då är Kärlek installerad och i drift. Du bör kunna hantera det här. En sak till innan jag går?

Kund: Ja?

Service: Kärlek är gratisvara. Var noga med att delge det och i dess olika moduler till alla du möter. De kommer i sin tur dela det med andra människor, och det kommer att återvända till dig med några riktigt snyggt moduler.

Kund: Det ska jag göra. Tack för din hjälp.

Service: Du är alltid välkommen åter.

1 kommentar:

  1. Kul! Mycket fyndigt och originellt. Skriv också vad som händer om något virus kommer. Det har jag alltid varit nyfiken på. Kram.

    SvaraRadera