Bloggintresserade

söndag 31 januari 2010

Jag såg en kontaktannons

 


Jag har svårt att sova. Jag vill komma tillrätta med sömnen men det är inte lätt.


Jag måste de nu, ja det underlättar mycket om jag kan göra de inför min "framtidsresa".. Man blir ju inte yngre heller..


Teddy ligger o snus/snarkar i min säng, jag lägger mig nog jämte o myser lite  =)


Inne på FB så finns de en knapp som heter puffa.. De är en kille där inne som håller på o puffar mig, ja jag vet inte hur många ggr/dag ?


Han har hållit på ganska länge så de känns som att de har blivit en liten tävligt att inte ge upp hahaha..


Jo visst ja, jag såg en kontaktannons inne på Happy Panncake,, får se om jag kommer ihåg ?


Min tjej packade sina väskor i somras o lämnade mig hon började dejta på nätet direkt så jag tänkte prova det oxo...


Ja de va inte ordagrant men vad jag skrattade. Undra om han får några tjejer hahaha..


Ah , nu så lägger jag mig igen.. Förstår inte varför jag glömmer att stänga av datorn, jag stänger ju jämt ner den när jag ska sova..


Sweet Dreams sweet hearts......


 


Puss I Pannan

2 kommentarer:

  1. Lena i Los Angeles31 januari 2010 kl. 10:16

    Är det bara jag som har problem att lägga upp nya inlägg? Jag ser ju att du får upp nytt och även de andra här, men inte jag! Jag bloggar som vanligt, antingen från mobilen elller fråb datorn, men det kommer inte upp nåt!!! Har varit så här i EN VECKA NU!!! Sliter mitt hår snart!!! Pallar inte mer så jag går och lägger mig nu ist. Har du inte haft något strul alls nu på sistone? Vad ska man göra?
    Gonatt och kram!

    SvaraRadera
  2. Men då,, nää för en gångs skull så har det funkat för mig. Däremot har jag strul inna på fb men det bryr jag mig inte om. Jag har lite annat att tänka på nu =) Jag har aldrig bloggat från mobilen, men jag skulle vilja kunna de, men jag vet inte Om jag klarar av de ? Tekniske Ture, de är jag.... Hoppas att du kan blogga snart. Det kanske beror på att dom ska uppdatera bloggens verktyg eller nåt. Jag vet inte om dom har börjat, men dom ska göra de i alla fall. Hmm jag kikar in till dig nu o se efter om du har kunnat blogga.. Kramkram ♥

    SvaraRadera