Bloggintresserade

måndag 24 augusti 2009

Drömt om VIMMELMAMMAN

 


Jag lyckades somna i morse o sov ganska gott. Har fått springa på toan lite mycket bara, men jag har ändå somnat om.


Mellan pinkeriet o sovandet så drömde jag om Vimmelmamman. Helt otroligt.


Jag o en kompis hade åkt nånstans, men jag kommer inte ihåg vart eller vem som var med mig.


De va i alla fall en foto"tripp".   Hälften snö o hälften sommar så när vi hade gått en liten stund på snödelen höll jag på att sätta i halsen.


Jag slet tag i min kompis arm o började stamma. Jag ryckte o slet som en galning o sa " Ser du inte,,, ser du inte människa"


De är ju Vimmelmamman.... Oj oj vad hon ser trött ut stackarn. Undra om hon fortfarande är pigg så hon inte har blivit sämre.


Jag är ju som jag är så jag går fram till henne o frågar hur hon mår. Ja, jag ber om ursäkt för att jag stör henne. Sen frågar jag om jag får se tattisen hon gjorde med sonens namn på o den blev så jädrans läcker. Det teckensnittet hade jag aldrig sett o jag lovar att de va sjukt snyggt. Jag kommer ihåg hur det såg ut precis när jag vaknade så de va synd att jag inte försökte mig på att "rita" av de.


Hur som haver så frågade jag om jag fick ta några bilder på henne o de fick jag. Vi gick över till sommardelen så hon inte skulle frysa.


Hon tyckte att de va varmt o skönt så hon satt o njöt o jag njöt ännu mer när jag fick ta lite kort på henne.


Dom blev så bra. Men efter stund sa jag att hon skulle gå in o vila sig lite så jag följde med henne o stoppade om henne. Hon somnade direkt.


Jag satte mig på en fåtölj en bit bort för att hålla henne sällskap en stund. Sen somnade jag oxo.


O där tog drömmen slut.


 


Tänk så konstigt man kan drömma... Jag har faktiskt inte varit inne o läst hennes blogg på ett tag nu så de va konstigt att just hon dök upp i min dröm...


En trevlig dröm......................


Puss I Pannan


 

1 kommentar:

  1. Ja dom kan verkligen vara lustiga,, ibland fattar man inte hur man får ihop det :) lustigt som tusan kan det bli.. Önskar en bra start på den nya veckan till dig. Kram

    SvaraRadera